ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανάρτηση του ηθοποιού - σκηνοθέτη κ. Φιλίππου που κατηγορείται για ΒΙΑΣΜΟ - Μην αναμένει κανείς από τις συλλογικότητες της πόλης να σας σώσουν από την δική του "Πατριαρχία" άλλωστε έχει το "ηθικό" πλεονέκτημα της Αριστεράς !

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Ανάρτηση του ηθοποιού - σκηνοθέτη κ. Φιλίππου που κατηγορείται για ΒΙΑΣΜΟ - Μην αναμένει κανείς από τις συλλογικότητες της πόλης να σας σώσουν από την δική του "Πατριαρχία" άλλωστε έχει το "ηθικό" πλεονέκτημα της Αριστεράς !

Ο "ανθρωπισμός" της Αριστεράς και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της είναι πως για την περίπτωση του κ. Φιλίππου καμία από τις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ συλλογικότητες της πόλης μας δεν έκανε ΚΑΜΙΑ αναφορά. 

Οι λόγοι προφανείς δεν ήταν πιλότος, δεν ήταν μπάτσος ,ήταν και παραμένει ένας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ "διανοούμενος" και καλλιτέχνης που μάχεται για τα ΙΔΕΩΔΗ της Αριστεράς και μάλιστα κατηγορεί και την παρούσα κυβέρνηση για τις "λάθος" πολιτικές της! 

Άλλωστε ΣΙΩΠΗΣΑΝ και για τον καθηγητή - παιδεραστή Γυμνασίου της πόλης μας που για όσους ανησυχούν είναι ακόμη προφυλακισμένος σε φυλακή της επαρχίας πλέον γιατί ήταν όντως προκλητικό το να παραμένει και στον Κορυδαλλό για να έχει και τα επισκεπτήριά του! 

Πρώτος ο δημοσιογράφος κ. Πέτρος Κουσουλός και η εφημερίδα ΜΠΑΜ στο ΡΕΠΟΡΤΑΖ αποκάλυψαν το όνομα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Λάμπρου Φιλίππου πριν ασκηθεί δίωξη εναντίον  του , μετά τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ καταγγελίες για βιασμό που έγιναν μηνύσεις και τελικά οδήγησαν στη ΔΙΩΞΗ του. 

Αλλά αυτό για την πλέμπα της πόλης δεν είναι ΛΟΓΟΣ στο να μην προβάλλουν τις ανοησίες του σε ομάδες του facebook 



Οι καταγγελίες εναντίον του δεν συγκίνησαν τις συλλογικότητες της πόλης που θέλουν τάχα να μας σώσουν από την Πατριαρχία αφού προφανέστατα και πέσανε σε "σύντροφο" με απόψεις ΚΕEΡΦΑ για ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ σε όλα τα παιδιά! αφού βεβαίως και οι αλλοδαπές είναι πιο  εύκολα θύματα σε μια κοινωνία που έχει ως πρότυπα τέτοιους σπουδαίους καλλιτέχνες! 

Βέβαια στην περίπτωση του κ. Φιλίππου αυτές που βρήκαν το θάρρος ήταν Ελληνίδες αλλά έτσι και αλλιώς επειδή η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα είναι αμείλικτη θα δείτε και θα ακούσετε και αυτές αφού σε αντίθεση με κάποιες άλλες βγήκαν ΕΠΩΝΥΜΑ να καταγγείλουν τον βιασμό που υπέστησαν όταν ήταν ανήλικες! 

Το "καλό" με τον κ. Φιλίππου είναι πως τα αδικήματα δεν έγιναν στις ΗΠΑ όπου ταξιδεύει και μένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα γιατί εκεί για ειδεχθή εγκλήματα υπάρχει ακόμα και ευτυχώς η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ποινή. 

Για όσους δεν γνωρίζουν τάχα το ΘΕΜΑ ή έπεσαν "ξαφνικά από τα σύννεφα" πλέον εκτός από την εφημερίδα τα site του Κουσουλού και το μικρό μας τοπικό ΜΜΕ η είδηση έπαιξε παντού και ενδεικτικά σας βάζουμε και μερικά url και τίτλους από μεγάλα ΜΜΕ 

Λάμπρος Φιλίππου: Πώς έφτασαν οι αρχές στην ποινική δίωξη για βιασμό κατ' εξακολούθηση στον ηθοποιό



Και βέβαια και ίδιος θύμα της Πατριαρχίας το παίζει όπως και οι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ για να σας δουλεύουν  μέσα στα μούτρα σας! Μερικούς από εσάς και τον δήμαρχο της πόλης μας ίσως,  εμείς τους ετοιμάζουμε μεγάλες εκπλήξεις,  αφού χωρίς αιδώ μία από αυτές βγήκε να το παίξει και τρομοκρατημένη από τον εμπνευστή αυτού εδώ του ιστολογίου. 

Εάν έχει πράξει κάτι παράνομο και είναι τρομοκρατημένη ας πάει να παραδοθεί μόνη της,  εμείς ως οφείλαμε έχουμε ενημερώσει τις Αρχές για όλη την οικογένεια εντός και εκτός Ελλάδος, πρόβατα επί σφαγή εμείς δεν ήμασταν,  και δεν θα γίνουμε ποτέ. Δεν τρομοκρατούμαστε από κανέναν που θεωρεί πως μπορεί με ένα καλάσνικοφ να μας κλείσει το στόμα. Και θα συνεχίσουμε να "τρομοκρατούμε" όσους τους ΕΝΟΧΛΕΙ ή δεν του βολεύει η ΑΛΗΘΕΙΑ! 

Αφιερώνουμε στα κατά "φαντασίαν θύματα της Πατριαρχίας" και το πόνημα του παρακάτω "θύματός" της!



Τον "φουκαρά" τον κακοποίησε ο Μικροαστισμός , η Εκκλησία και η Πατριαρχία! Και φοβισμένος όπως ήταν επιτέθηκε στις γυναίκες! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: