ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με ευτελή χρηματικά ποσά το Πράσινο της πόλης θα παραμένει "ζούγκλα" και θα αναμένει την επόμενη κακοκαιρία για να πέσει στα κεφάλια μας!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Με ευτελή χρηματικά ποσά το Πράσινο της πόλης θα παραμένει "ζούγκλα" και θα αναμένει την επόμενη κακοκαιρία για να πέσει στα κεφάλια μας!

 


"Ψίχουλα" δίνει ο δήμος μας σε εταιρία (δείτε εδώ ) για την αποκατάσταση του Πρασίνου και μετά θα αναρωτιέται του χρόνου πόσα ακόμα δένδρα θα πέσουν και εμείς θα περιμένουμε όλο το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ έως ότου μαζευτούν κλαδιά που θα παρασύρει η πρώτη βροχή και θα βουλώσουν όλα τα φρεάτια που ακόμα είναι με τα πλαστικά ενώ έχουν ολοκληρωθεί τάχα οι εργασίες για τα αντιπλημμυρικά! 

Ελπίζουμε να διαψευστούμε και να κινηθούν οι υπάλληλοι Πρασίνου πιο γρήγορα γιατί η εικόνα είναι άθλια και οι δικαιολογίες πως δεν επαρκεί το προσωπικό κούρασαν. 

Έτσι και αλλιώς την δουλειά την κάνει ΙΔΙΩΤΗΣ ας σταματήσουν τις υπερωρίες των εργαζομένων του δήμου και ας δώσουν περισσότερα χρήματα σε όσους φέρνουν και κάποιο αποτέλεσμα. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: