ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εισβολή στην Ουκρανία: Συγκλονίζουν βίντεο και φωτογραφίες από τις μάχες Ουκρανών στρατιωτών

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Εισβολή στην Ουκρανία: Συγκλονίζουν βίντεο και φωτογραφίες από τις μάχες Ουκρανών στρατιωτών

Φρίξος Δρακοντίδης


Εθελοντές στρατιώτες
μάχονται στο πλευρό του Τάγματος Αζόφ - Τα πλήγματα που κατάφερε ο ουκρανικός στρατός στους Ρώσους εισβολείς μαζί με εθελοντές στρατιώτες
Ουκρανία ώρα μηδέν. «Παγώνουν» την παγκόσμια κοινότητα οι μεστές συναισθημάτων εικόνες που κυκλοφορούν από την ουκρανική κρίση. Πτώματα κείτονται στο έδαφος, ρωσικά άρματα μαρτυρούν τη σφοδρότητα της σύρραξης που ξεκίνησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο ουκρανικός στρατός δίνει τον δικό του αγώνα για προάσπιση της εφαδικής κυριαρχίας ενώ παραβιάζεται το Διεθνές Δίκαιο.

Σε νέα οπτικά ντοκουμέντα που παρουσιάζει το protothema.gr φαίνεται μία άλλη, διαφορετική εικόνα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Εθελοντές στρατιώτες μάχονται στο πλευρό του Τάγματος Αζόφ.



Φωτογραφίες και βίντεο που διακινούνται τα τελευταία 24ωρα δείχνουν τα πλήγματα που κατάφερε ο ουκρανικός στρατός μαζί με εθελοντές στρατιώτες στους Ρώσους εισβολείς.

Διακρίνονται, ειδικότερα, αχρηστευμένα ρωσικά άρματα, στρατιώτες που κείτονται νεκροί αλλά και δύο Ρώσοι αιχμάλωτοι που πιάστηκαν έπειτα από επίθεση Ουκρανών σε ρωσικό κομβόι που κινείτο από την περιοχή Belorussian προς το Κίεβο.




Η επίθεση ήταν σφοδρή και το κόμβοι με τα ρωσικά άρματα υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή, υποστηρίζει αξιωματικός του Τάγματος Αζόφ που μίλησε στο protothema.gr.

Πάντως, οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στα περίχωρα της Ουκρανικής πρωτεύουσας σφυροκοπούν πλέον το Κίεβο καθώς επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Ουκρανίας.



Πυρά πυροβολικού αντηχούν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, απόψε, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενο έναν αυτόπτη μάρτυρα.

Ο δήμαρχος της πόλης, ο πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας βαρέων βαρών, Βιτάλι Κλίτσκο ανέφερε ότι έγιναν πέντε εκρήξεις στην πρωτεύουσα, κοντά σε σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στα βόρεια της πόλης. Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα ανέφερε ο Κλίτσκο.

Ένας άλλος μάρτυρας είπε πως ακούγονται πυροβολισμοί στο δυτικό τμήμα του Κιέβου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: