ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Πούτιν βομβαρδίζει αμάχους στην Ουκρανία - Σκληρές εικόνες και βίντεο

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ο Πούτιν βομβαρδίζει αμάχους στην Ουκρανία - Σκληρές εικόνες και βίντεο

 

Ο Ρώσος δικτάτορας Βλαδίμηρος Πούτιν και ο στρατός κατσαπλιάδων που έχει η χώρα του βομβαρδίζει αμάχους στο Χάρκοβο μετά την σθεναρή αντίσταση των Ουκρανών Εθνικιστών που φυσικά και δεν θέλουν να επιστρέψουν στην βαρβαρότητα της Ανατολής έχοντας επιλέξει να ζήσουν στον δυτικό κόσμο. 

Τα απομεινάρια του κομμουνισμού και τα κράτη παρίες όπως η Ρωσία που έχουν στην ηγεσία τους πρώην πράκτορες της KGB θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν μπορούν να νικήσουν τον ουκρανικό λαό που δεν φοβήθηκε ούτε το Στάλιν και φυσικά δεν θα φοβηθεί τον άξιο συνεχιστή του Βλαδίμηρο Πούτιν. 

Ο δυτικός κόσμος πιο ΙΣΧΥΡΟΣ από ΠΟΤΕ σύντομα θα δώσει την ΑΠΑΝΤΗΣΗ που αρμόζει σε έναν δικτάτορα όπως ο Πούτιν και φυσικά σε έναν λαό που είναι υπεύθυνος για τις επιλογές. 

ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ 

Κάντε κλικ εδώ  και σταματήστε να διαβάζετε τις ασυναρτησίες ανόητων Ρωσόφιλων , κομμουνιστών και των εγχώριων Ναζί που έχουν για ίνδαλμά τους έναν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ όπως ο Πούτιν . 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα ΝΙΚΗΣΕΙ όπως συμβαίνει πάντα από το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου έως σήμερα και οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν όπως και οι Σέρβοι δικτάτορες που έκαναν εθνοκαθάρσεις. 

Προφανέστατα και ως ΜΜΕ δεν είχαμε και δεν έχουμε ούτε μισό δάκρυ για όσους επικαλούνται έναν fake και επικίνδυνο για την παγκόσμια ΕΙΡΗΝΗ ψευτοπατριωτισμό απολιθωμάτων του παρελθόντος. 

Για φτύσιμο ο Σέρβος πρωθυπουργός και ένας λαός που θεωρούσαμε πως είχε καταλάβει τα λάθη του αλλά αποδεικνύεται εχθρός της παγκόσμιας Ειρήνης με την στάση που κρατάει στο πλευρό όσων δεν αφήνουν τα έθνη να επιλέξουν σε ποια πλευρά της Ιστορίας θέλουν να είναι. 

Ευτυχώς για την χώρα μας κυβέρνηση είναι η ΝΔ και όχι κατσαπλιάδες και για ακόμη μια φορά η ΧΩΡΑ βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Για ακόμα περισσότερα βίντεο ΦΡΙΚΗΣ της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους 

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1497962334924460039/pu/vid/320x584/A_1GprUTBlPUm5Of.mp4?tag=12

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: