ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Από συζήτηση από συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής (9 Οκτωβρίου 2019) για τα κολονάκια

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Από συζήτηση από συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής (9 Οκτωβρίου 2019) για τα κολονάκια

 



Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κος Αραμπατζής αναρωτιέται και ρωτάει εάν οι προηγούμενες αποφάσεις που είχαν παρθεί για τοποθέτησή τους ήταν νόμιμες ή παράνομες και ερωτά σχετικά. 

Και η απάντηση της Σοβιετίας δια του "εκπροσώπου" της είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ

Οι διοικούντες μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας, ενώ είναι παράνομα  ακόμα και τα πλαστικά κολονάκια βάζουν σιδερένια μπροστά στο δημαρχείο και μάλιστα όχι στο πεζοδρόμιο αλλά στα δεξιά του δρόμου όπως σας δείξαμε χθες και άμα σκοτωθεί κανείς θα φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ που κακώς αφήνει αρμοδιότητες σε μια τοπική αυτοδιοίκηση που το μόνο που αποζητά είναι χρήματα , χρήματα, χρήματα για τους μισθούς των αιρετών και υπαλλήλων που έχουν εδώ και χρόνια αποδείξει τις δυνατότητές τους. 

Ελπίζουμε η διοίκηση να θυμάται αυτή την συνεδρίαση τα πρακτικά της οποίας μπορείτε να τα δείτε εδώ και βέβαια ας τους πιστέψουμε πως μόνο σε σημεία που στρίβει λεωφορείο και κάποιες εξαιρέσεις επιτρέπουν την τοποθέτησή τους για εμάς δεν θεωρείται λογικό να απαγορεύονται πάνω στα πεζοδρόμια για να μην παρκάρουν παράνομα οι "βιαστικοί" ή "αμελείς" αλλά προφανέστατα και δεν νομοθετούμε εμείς απλώς είμαστε οι ψηφοφόροι και επιλέγουμε αυτούς που για εμάς προκαλούν την μικρότερη ζημιά στη χώρα. Αυτό πράττουμε και θα συνεχίσουμε και στον δήμο μας επιλέγοντας πάντα ανάμεσα στους δύο του δευτέρου γύρου. Είναι εμφανές δύο χρόνια μετά πως η δική μας ΕΠΙΛΟΓΗ ήταν η σωστή αφού πήγαμε από τον μέτριο ή κακό στον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. 

Και βασικά μέλημα της Σοβιετίας διαβάστε τα πρακτικά είναι να περνάνε τα απορριμματοφόρα που έτσι και αλλιώς δεν περνάνε καθημερινά από αρκετές γειτονιές της πόλης, αλλά σε καμία περίπτωση να μην έχει ανάλογη μεταχείριση μια ιδιωτική επιχείρηση, ένα φροντιστήριο ή τέλοσπάντων ό,τι παράγει πλούτο και πληρώνει τους μισθούς τους! 


Απορώ που δεν υπάρχει μια δημοτική παράταξη να πάει στον εισαγγελέα υπαλλήλους και διοικήσεις που ομολογούν πως παρανομούσαν και βέβαια θεωρώ ηλίθιο , μη πω τίποτα βαρύτερο,  ένα κράτος που εξακολουθεί και τους πληρώνει. 

Κατατοπιστικός ο σημερινός Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής που ΞΕΚΑΘΑΡΑ μιλάει για την απαράδεκτη και ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ εικόνα με τα μεταλλικά κολονάκια μέσα στο δρόμο. 


Μπράβο στο κ. Σεφτέλη για την ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση του , ελπίζουμε να δούμε αυτόν και κάποιους άλλους που δεν πιστεύουν στη Σοβιετία να μην υπηρετούν όσους οδηγούν τον δήμο μας σε ΠΛΗΡΗ απαξίωση. Δύο χρόνια διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη κατέδειξαν και στον πλέον "αφελή" τις ιδεοληψίες και τις αγκυλώσεις του σε βασικά θέματα για την πόλη. 

Να τους το πω όπως και ο πρώην αρχηγός τους στο ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.Γιώργος Παπανδρέου "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" και εσείς έχετε επιλέξει το ΔΕΥΤΕΡΟ. 

Το έχετε επιλέξει μαζί με "συνεργούς" και αποστάτες που θεωρούν μη σημαντική την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του εκάστοτε πολιτικού για όσα θα κληθεί να εφαρμόσει. 

Αυτό για εμάς είναι ΛΑΘΟΣ.  Με κατσαπλιάδες και λάτρεις της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ δεν πας μπροστά ,αλλά απλά όπως συμβαίνει και στις μέρες μας κλείνεις το μάτι στον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν κρατώντας ισορροπίες ανάμεσα στο ΔΙΚΙΟ των Ουκρανών, και την μεγαλομανία ενός λαού που δεν ωφέλησε ποτέ την παγκόσμια κοινότητα. 

ΥΓ: Κολωνάκια ή κολονάκια με την δεύτερη μορφή γραφής να έχει επικρατήσει στις μέρες μας, για όσους αναρωτιούνται ποιο είναι το σωστό ή το λάθος, και τα δύο πλέον σωστά ,και στην ουσία έχει καθιερωθεί το δεύτερο αφού η πρώτη γραφή δεν είχε και κάποια λογική εξήγηση. 

Και βέβαια επειδή εμείς δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από όσους έχουν μάθει απλώς να συζητούν χωρίς καν διάθεση έστω να "παρανομήσουν", αλλά να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα στο τέλος ΟΜΟΦΩΝΑ ανακάλεσαν ό,τι είχαν οι ίδιοι αποφασίσει , γιατί και οι προηγούμενοι από την ίδια παράταξη ήταν άλλα 9 χρόνια δηλαδή βασίλευσε στην πόλη μας ο "Ήλιος" του ΠΑ.ΣΟ.Κ και αποφάσισαν πως θα τα έβλεπαν όλα από την αρχή,  για να δημιουργήσουν τις δικές τους θέσεις εξάρτησης με τους δημότες - ψηφοφόρους μας. 


Έτσι κάποιοι έβαψαν τους δρόμους έξω από τα σπίτια τους όχι γιατί τρελάθηκαν αλλά γιατί είχαν αποφάσεις και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις αυτό έγινε από συνεργεία του δήμου Ηλιούπολης. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Και μια ωραία φωτογραφία που απαγορεύει την στάθμευση σε όλους τους δημότες και επιτρέπει μόνο στα supermarkets τις συγκεκριμένες ώρες. Άρα σκοπός του δεν είναι να λύσουν το κυκλοφοριακό της πόλης αλλά να σας ταλαιπωρήσουν αφού με την δική σας ψήφο κατέλαβαν τις θέσεις ευθύνης. Τώρα βέβαια εάν εσείς ψηφίσατε κάποιους για να υπηρετήσουν μια συγκεκριμένη παράταξη και σας βρέθηκαν συνεργοί της νυν διοίκησης ας προσέχατε. Άλλωστε σε Αστικές Δημοκρατίες δεν αποφασίζουν συλλογικότητες και ένα σωρό ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ αλλά αυτοί στους οποίους εσείς με την ψήφο σας δώσατε τα "κλειδιά" της πόλης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: