ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Ολιγάρχης φίλος του "τσάρου" Πούτιν κ. Ιβάν Σαββίδης με τους κολλητούς του εν Ελλάδι - Όταν ακόμα ο Πούτιν ετοίμαζε τον εδώ "στρατό" του - Δεν είδαμε καμία δήλωση του Κώστα Καραμανλή τις τελευταίες ημέρες ενώ θυμόμαστε τα ψέματα του για το σχέδιο "Πυθία" που ήταν ακόμα μια φαντασία ανίκανων και επίορκων υπαλλήλων των μυστικών μας υπηρεσιών!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ολιγάρχης φίλος του "τσάρου" Πούτιν κ. Ιβάν Σαββίδης με τους κολλητούς του εν Ελλάδι - Όταν ακόμα ο Πούτιν ετοίμαζε τον εδώ "στρατό" του - Δεν είδαμε καμία δήλωση του Κώστα Καραμανλή τις τελευταίες ημέρες ενώ θυμόμαστε τα ψέματα του για το σχέδιο "Πυθία" που ήταν ακόμα μια φαντασία ανίκανων και επίορκων υπαλλήλων των μυστικών μας υπηρεσιών!

Για τις αναλύσεις του Σάββα Καλεντερίδη τις τελευταίες μέρες για το Ουκρανικό όπως και τον ρόλο του στο θέμα Οτσαλάν,  δεν θα αναφερθούμε αφού άλλωστε δεν τις θεωρούμε σοβαρές αλλά ούτε μας πέφτει κανένας λόγος για την σύλληψη ενός τρομοκράτη. 

Όμως το να βγαίνει και να διαφημίζει τις ικανότητες του ρωσικού στρατού , που τα βρίσκει σκούρα όταν απέναντί του έχει πραγματικούς Εθνικιστές και όχι ΤΖΑΜΠΑ μάγκες μακεδονομάχους υποτιμά την νοημοσύνη μας. 

Μαζί με έταιρο "διεθνολόγο" μας έπρηζαν για τις τάχα αναληθείς πληροφορίες της Δύσης περί επικείμενης Ρωσικής εισβολής και τώρα θεωρούν πως σε αυτό τον πόλεμο θα νικήσουν όσοι παραβιάζουν κάθε έννοια όχι μόνο του Διεθνούς Δικαίου αλλά και κάθε ΗΘΙΚΗΣ. 

Ευτυχώς τις απόψεις του,  δεν συμμερίζεται η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού , και έτσι δεν θα τον δούμε και στα έδρανα του Ελληνικού  κοινοβουλίου ως βουλευτή με κάποιο από τα "πατριωτικά" κόμματα,  που το παίζουν εθνικιστές ενώ είναι μπολσεβίκοι με μαύρες μπλούζες. 

Για όσους αναρωτιούνται για τις θέσεις του κ. Καλεντερίδη , και για την ΑΦΩΝΙΑ των άλλων στο δράμα που ζει ο ουκρανικός λαός εξαιτίας της εισβολής του δικτάτορα Πούτιν , η φωτογραφία αυτή είναι κάτι περισσότερο από χίλιες λέξεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια: