ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Μετά από περίπου 20 λεπτά το φορτηγό καταφέρνει να μανουβράρει και να αρχίσει να ξεφορτώνει όχι όμως στον χώρο που προβλέπεται αφού εκεί είναι παρκαρισμένα οχήματα δημοτών !

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Μετά από περίπου 20 λεπτά το φορτηγό καταφέρνει να μανουβράρει και να αρχίσει να ξεφορτώνει όχι όμως στον χώρο που προβλέπεται αφού εκεί είναι παρκαρισμένα οχήματα δημοτών !


 
 Μετά από ατέλειωτες μανούβρες και αφού ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο Super Market τηρεί το συγκεκριμένο ωράριο ( τα άλλα έχουν βρει ήδη τρόπους με μικρότερα οχήματα και τα βγάζουν κάπως πέρα) βλέπετε πως ο μόνος χώρος που του επιτρέπει η κατάσταση να σταθεί είναι η διάβαση των πεζών! 

 Η φωτογραφία δείχνει τα "ωραία" παρκαρισμένα έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως και το δίπλα ψητοπωλείο που βέβαια δεν τα αφορά το ωράριο φορτοεκφόρτωσης και μπορούν όλο το 24ωρο να ξεφορτώνουν τα δικά τους εμπορεύματα.

Την ίδια στιγμή που γίνεται η εκφόρτωση έξω ακριβώς από το δημαρχείο της πόλης και απέναντι  είναι παρκαρισμένα πάνω από τέσσερα αυτοκίνητα και αναμένουν να ξυπνήσουν αύριο οι δημοτικοί αστυνομικοί πριν από τους κατόχους τους που πάνε στις δουλειές τους κατά τις 7 το πρωί για να τα γράψουν! 

Είναι οχήματα που σύμφωνα με τις πινακίδες τους ανήκουν σε συνδημότες μας που μένουν πέριξ του άλλου Super Market στο οποίο έχει τοποθετηθεί ανάλογη πινακίδα. 

Στο πάρκιν του δήμου εάν δεν το έχουν οι δημοτικοί αστυνομικοί αντιληφθεί υπάρχουν καθημερινά συγκεκριμένα παρκαρισμένα οχήματα . Σε κανέναν μόνο σε εμάς φαίνεται δεν έκανε εντύπωση το γεγονός πως είναι τα ίδια και δεν είναι υπαλλήλων του δήμου μας. 


Αλλά αυτά σε άλλο ρεπορτάζ.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: