ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ρολόϊ μας έδειχνε 8 παρά τέταρτο το πρωί και η εικόνα πέριξ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης ήταν αυτή!

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ρολόϊ μας έδειχνε 8 παρά τέταρτο το πρωί και η εικόνα πέριξ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης ήταν αυτή!

Φορτηγό γνωστής εταιρίας ξεφορτώνει κλείνοντας την διάβαση των πεζών προφανώς επειδή παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν του αφήνουν άλλον χώρο προσέγγισης. 

Τα ΚΑΠΗ του δήμου ακόμα είναι κλειστά και οι φωτογραφίες δείχνουν τι πέτυχε η διοίκηση και οι "συνεργοί" της με την τοποθέτηση 7 παράνομων πινακίδων έξω από επτά supermarkets που φαίνεται πως ήταν το πρόβλημα για το κυκλοφοριακό κομφούζιο της πόλης την στιγμή που ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες επιχειρήσεις κάνουν ακριβώς το ΙΔΙΟ και μένουν για λόγους που πρέπει να μας εξηγήσει η διοίκηση στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. 

Οι δημότες μας και οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας βιώνουν καθημερινά αυτό το δράμα δεν βλέπουν την Δημοτική Αστυνομία που άλλωστε δεν επαρκεί αλλά υπάρχει μάλλον για να έχει θέση "ευθύνης" κάποιος Αντιδήμαρχος και η ζωή συνεχίζεται ..... 




Αύριο είναι Παρασκευή , δεν φανταζόμαστε πως θα αλλάξει κάτι και φυσικά το χάλι της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου γίνεται με την επίβλεψη της δημοτικής αστυνομίας την άδεια της Περιφέρειας Αττικής και την ανοχή ενός δήμου που γεμίζει το κοινωνικό παντοπωλείο του με τις σακούλες που δίνουν επειδή είναι "αλληλέγγυοι" και δίπλα στον "δοκιμαζόμενο" ελληνικό λαό αυτοί που κόντεψαν να λιντσάρουν τον Άδωνι Γεωργιάδη επειδή με τον νέο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές το "πάρτι" πήρε μεν παράταση αλλά λήγει σε μερικά έτη όταν και εμείς πλέον θα στηρίζουμε τον "θεσμό" επειδή θα συμβάλλει ουσιαστικά στην στήριξη της Ελληνικής Οικονομίας. 

Μέσα στα καθήκοντα της δημοτικής αστυνομίας ( τους έχουν φορτώσει και πολλά για να μην είναι επαρκείς σε τίποτα και να τους καταργήσουν σε μερικά χρόνια και πάλι) είναι και η επίβλεψη των λαϊκών αγορών και το να φωνάζει την ΕΛ.ΑΣ όταν διαπιστώνει κάποια παράβαση. 

Αλλά είναι δύσκολο να διαπιστώσεις κάτι εάν δεν θέλεις να στεναχωρήσεις όσους γεμίζουν με φρούτα και λαχανικά το κοινωνικό μας παντοπωλείο και μπράβο τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: