ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Ψυρρόπουλος είπε γιατί κατέβηκε η προσφορά της παράταξης του για φθηνά rapid test στο δημοτικό συμβούλιο και πως θεωρούν κάποιοι επιχειρηματίες πως είναι ο καπιταλισμός αλά Σοβιετία

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ψυρρόπουλος είπε γιατί κατέβηκε η προσφορά της παράταξης του για φθηνά rapid test στο δημοτικό συμβούλιο και πως θεωρούν κάποιοι επιχειρηματίες πως είναι ο καπιταλισμός αλά Σοβιετία

Ξεκάθαρη απάντηση και μπράβο στον κ. Ψυρρόπουλο έδωσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το λόγο που η δημοτική του παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" κατέβασε την προσφορά που είχε από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο της πόλης μας για φθηνά rapid test. 

Το ίδιο το διαγνωστικό ζήτησε από την παράταξη να ΚΑΤΕΒΕΙ γιατί η τιμή ήταν φθηνή για κάποια φαρμακεία της πόλης του την "έπεσαν" τηλεφωνικά και αυτός ως μη όφειλε πήρε τον κ. Ψυρρόπουλο και του είπε να κατεβάσει από την σελίδα τους στο facebook την προσφορά για να μην θίξει "επιχειρηματίες" που σε μερικά χρόνια θα σκούζουν όταν επιτέλους και στα φαρμακεία αποφασίσει η κυβέρνηση να μπουν οι "μεγάλοι" . Αυτοί που εξασφαλίζουν ΦΘΗΝΕΣ τιμές αφού ο "ανταγωνισμός" των μικρομεσαίων δεν αποδίδει πάντα ιδίως όταν κάποιες επιχειρήσεις δεν αφήνουν κάποιον να εφαρμόσει τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ στην πράξη. 

Η αντίδραση του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη είναι χαρακτηριστική στο πως αντιλαμβάνεται τον ελεύθερο ανταγωνισμό ενώ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έκανε και μαθήματα καλής κατά την δική του άποψη δημοσιογραφίας υιοθετώντας "αμάσητες" καταγγελίες μιας 19χρονης και προφανώς θεωρώντας πως η Αστική μας Δικαιοσύνη θα "τρομοκρατηθεί" ή ακόμα χειρότερα δεν θα αφήσει ΜΜΕ που έχουν υποχρέωση να παρουσιάσουν οπτικοακουστικό υλικό να κάνουν το λειτούργημά τους. 

Και βέβαια από τον κ. Χατζηδάκη δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο αφού το ΠΑΟΔΗΛ μας κουβάλησε ως σπουδαίο καλλιτέχνη κάποιον που ΟΛΗ η Ελλάδα είδε πριν μερικά χρόνια τι ακριβώς πρεσβεύει και που γλίτωσε επειδή οι καταγγέλλουσες για δικούς τους λόγους τα πήραν πίσω και η βασική έγινε για κάποια χρόνια σύζυγος του καλλιτέχνη! Ο δημοσιογράφος κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ όσο και εάν πολιτικοί που τους αρέσουν τα ΚΑΡΟΤΑ προσπάθησαν ανεπιτυχώς και κρυπτόμενοι πίσω από τον κατάπτυστο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα να αποκτήσουν θέσεις και αξιώματα. 

Αυτά προς το παρόν τα αποσπάσματα έχουν ανέβει από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έχουν ανέβει στην σελίδα του LOCAL TV στο youtube και ο καθένας και η καθεμία μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. 

Μπράβο στον κ.  Ψυρρόπουλο δεν του το είχαμε έπρεπε να είχε απαντήσει και νωρίτερα και εάν συνεχίσει να μην υπολογίζει το πολιτικό κόστος θα έχει μέλλον γιατί οι ΚΑΙΡΟΙ άλλαξαν ας το καταλάβουν καλά αυτό όλες και όλοι. 

Τέλος ο ΕΟΔΥ σε άλλους δήμους με δεξιούς δημάρχους είχε εντονότερη παρουσία μην ταΐζει άλλο σανό ο δήμαρχος για τα rapid test που έγιναν στην πόλη όλοι και όλες γνωρίζουν πως τα περισσότερα τα έκαναν σε όμορους δήμους ή στον δήμο Αθηναίων. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: