ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άδωνις Γεωργιάδης: Ουδέν σχόλιον

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Άδωνις Γεωργιάδης: Ουδέν σχόλιον

 


Μπράβο στον υπουργό Ανάπτυξης Λ. Άδωνι Γεωργιάδη που ξεσκεπάζει  και αναδεικνύει τις κοινές , επικίνδυνες και ανθελληνικές θέσεις των δύο άκρων. 

Σε κοινή γραμμή Βαξεβάνης και Κασιδιάρης αντί να καταδικάσουν την Ρωσική εισβολή σε ένα ανεξάρτητο κράτος όπως η Ουκρανία, θέλουν την χώρα μας ουδέτερη μπροστά στην βαρβαρότητα για να δικαιολογήσουν τους φασισμούς τους. 

Η στάση που καλούν την κυβέρνηση να πάρει , είναι άκρως επικίνδυνη αφού με την δική τους "λογική" αύριο η Τουρκία μπορεί να θελήσει να προσαρτήσει ελληνικά εδάφη μας με την δικαιολογία πως έρχεται να τα "προστατέψει" 

Το έργο αυτό το έχουν δει και έχουν πληρώσει οι Κύπριοι αδελφοί μας , και προφανέστατα καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να μένει απαθής μπροστά την προκλητικότητα και τις επιθετικές ενέργειες μιας Ρωσίας που διοικείται από έναν δικτάτορα. Για  να τον υποστηρίζουν τόσο Βαξεβάνης και Κασιδιάρης και άλλοι ψευτοεθνικιστές και "αλληλέγγυοι"  προφανέστατα και έχουν κάποιο  όφελος. 

Δημοκρατία αλά Πούτιν δεν υπάρχει , και είμαστε περήφανοι ως Έλληνες που η κυβέρνησή μας για ακόμα μια φορά πήρε την σωστή θέση. 

Η ΝΔ άλλωστε είναι το κόμμα που έχει πάρει τις κρίσιμες και ωφέλιμες αποφάσεις για την πορεία της πατρίδας μας , που προφανώς εάν είχε σε θέσεις ευθύνης τους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" θα αποτελούσε ένα κράτος -παρία όπως το πρότυπο του κ. Βαξεβάνη η Βενεζουέλα. 

Και βέβαια ζήσαμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του κ. Βαξεβάνη επί 4.5 χρόνια και είδαμε τις κωλοτούμπες τους αλλά κυρίως πως χειροτέρεψαν με τις πολιτικές τους την ζωή μας. Και ακόμα θυμόμαστε πως οι "Κασιδιάρηδες" χόρευαν μαζί τους στις πλατείες της "αγανάκτησης" όπου οι βολεμένοι παρέσυραν πολλούς σε έναν δρόμο αδιέξοδο και χωρίς επιστροφή. Οι σχίζουμε τα μνημόνια και αυτοί που θα μας έφερναν πίσω την αξιοπρέπειά μας ψήφισαν νέα αχρείαστα και επέβαλλαν και capital control εμείς δεν τα ξεχνάμε. 

Μετά την λάσπη που πέταξε ο κος Βαξεβάνης κατά στελεχών της παράταξης μας , βγήκε να πάρει θέση και για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με τα γνωστά ναι μεν αλλά που στην ουσία "αθωώνουν" τις παράλογες ενέργειες ενός δικτάτορα όπως ο Πούτιν. 

Μπράβο στον υπουργό μας , μπράβο στην κυβέρνηση μας,  και φυσικά μακάρι να είχαμε και πολλούς άλλους όπως ο Άδωνις μέσα στη ΝΔ ( έχουμε και άλλους αλλά όχι αρκετούς και τόσο  δυναμικούς) για να "ξεβρακώνουν" τα φασιστοειδή που δεν ξέρουν και δεν θέλουν να ξεχωρίσουν το θύμα από τον θύτη , για λόγους που μένει να ερευνηθούν.  Γιατί για να υποστηρίζεις τόσο ξεδιάντροπα  έναν δικτάτορα που απειλεί με τα πυρηνικά του ή ηλίθιος είσαι ή "πιασμένος". 

Ντροπή σε όσους ισαποστάκηδες θεωρούν πως εμείς είμαστε ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε τον φασισμό τους. 

ΥΓ: Έχει αναδείξει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης , και την αποστομωτική απάντηση του πρωθυπουργού της Φινλανδίας στον ανιστόρητο Βαρουφάκη για τις ασυναρτησίες που έγραψε ο Γιάνης ( με ένα ν) στο twitter αλλά αυτά σε άλλη μας ανάρτηση. 

Σ.Μ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: