ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φυσικά και κανείς δημοκράτης δεν μπορεί να είναι στο πλευρό της Ρωσίας του Πούτιν και απέναντι στον δυτικό κόσμο που έχει ανεχθεί για δεκαετίες την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητα της Ανατολής!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Φυσικά και κανείς δημοκράτης δεν μπορεί να είναι στο πλευρό της Ρωσίας του Πούτιν και απέναντι στον δυτικό κόσμο που έχει ανεχθεί για δεκαετίες την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητα της Ανατολής!

 Άρχισαν τα ρωσόφιλα ΜΜΕ την προπαγάνδα τους για όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία τις τελευταίες ώρες και φυσικά ευτυχώς που αποτελούν μια ΘΛΙΒΕΡΗ μειοψηφία που εξακολουθεί απολαμβάνοντας όλες τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ που προσφέρει ένα δυτικό κράτος να υποστηρίζουν ΦΑΝΕΡΑ ( άλλωστε πολλοί από αυτούς συγκυβέρνησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και είχαν θέσεις ευθύνης) τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν που θεωρεί πως μπορεί σαν άλλος Κιμ Γιούνγκ τον δυτικό κόσμο με πυρηνικό ολοκαύτωμα. 

Η νίκη των Ουκρανών και της Δύσης είναι δεδομένη ουδείς πιστεύει πως ένας κράτος - παρίας όπως η Ρωσία μπορεί να κερδίσει σε οιοδήποτε παιχνίδι τους Αμερικανούς παρά ίσως ΜΟΝΟ στο σκάκι. 


Το συμφέρον της χώρας μας είναι στο πλευρό των συμμάχων της και αυτοί ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι οι Ρώσοι και ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ που τους κυβερνάει αλλά κράτη όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία. 

Ως ΜΜΕ φυσικά και ξεχωρίζουμε πάντα τον ΘΥΤΗ από το ΘΥΜΑ και χωρίς κανέναν ενδοιασμό τασσόμαστε στο πλευρό των Ουκρανών Εθνικιστών που παλεύουν για να γίνουν κανονικό κράτος επέλεξαν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΗΘΙΚΗ και δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από τους Ρώσους που επέλεξαν και στηρίζουν έναν δικτάτορα όπως ο Πούτιν. 

Στο πλευρό του Πούτιν καμαρώστε Χρυσαυγίτες, Κνίτες, Συριζαίους ( κάποιους όχι όλοι εκεί υπάρχουν και αρκετοί φιλοδυτικοί) , οπαδούς της Ελληνικής Λύσης και ένα τσούρμο ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινου ή μαύρου χρώματος. 

Δεν ξέρουμε γιατί θεωρούν πως η Ιστορία πρέπει να γράφεται από τους ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ και δεν κατανοούμε γιατί επιμένουν να πάμε με αυτούς. 

70 χρόνια μας έπρηζαν με την "υπερδύναμη" της ΕΣΣΔ τώρα εξακολουθούν να σας ταίζουν ΣΑΝΟ για την υπεροπλία των Ρώσων και των ελαχίστων συμμάχων τους. 

Ο κόσμος δεν έχει να φοβηθεί απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από ένα χθες που όσο και εάν κάποιοι θέλουν να το αναβιώσουν δεν θα τα καταφέρουν. 

Η ΝΙΚΗ με όποιο κόστος και η διεθνής απομόνωση ενός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ όπως ο Πούτιν είναι χρέος κάθε πολίτη που πιστεύει στις Αρχές και τις Αξίες του Δυτικού Κόσμου. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: