ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπορεί να μην ανέβηκε στη σελίδα του δήμου αλλά απολογισμός της Δημοτικής Αστυνομίας για το 2021 υπήρχε

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Μπορεί να μην ανέβηκε στη σελίδα του δήμου αλλά απολογισμός της Δημοτικής Αστυνομίας για το 2021 υπήρχε


Στις 17 Δεκεμβρίου 2021 είχαμε δημοσιεύσει κάνοντας κλικ εδώ  τον απολογισμό των δράσεων της Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης. 

Σχετική ανάρτηση υπήρχε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Κόκλα. 

Οι Ενεργοί Πολίτες Ηλιούπολης το νέο ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα "ανακάλυψαν" πως στο site του δήμου δεν υπάρχει ανάρτηση αλλά έχουν μείνει στο 2018. 

Και βέβαια ένα θέμα είναι και αυτό , (τόσοι υπάλληλοι και δεν έχουν κάποιον να κάνει και αυτή την δουλειά;) αλλά μάλλον δεν έχουν διαβάσει τον απολογισμό του 2018 που ανέβηκε και συνεχίζουν να ασχολούνται και να αντιδρούν με πράγματα που γίνονται  προς σωστή κατεύθυνση που , προφανώς εμμένοντας  στις ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ επιλογές τους. 

Τα δένδρα κόβονται ευτυχώς για να μην πέσουν στα κεφάλια μας. και αυτό ενοχλεί όσους συμμετέχουν σε δράσεις ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ που θέλουν την πόλη μας "ζούγκλα", και αναζητούν "Μεσσίες" ανάμεσα στους κόκκινους και μαύρους φασίστες της πόλης. 

Επειδή είδαν το σωστό κούρεμα στην πλατεία Άγγελου Σικελιανού επικίνδυνων δένδρων εάν τους λείπει ακόμα μια ανάρτηση ας πάνε και απέναντι από το ΚΥ Ηλιούπολης όπου κόπηκαν ανάλογα οι επικίνδυνοι ευκάλυπτοι εκεί από ιδιωτικό συνεργείο στην πλατεία Σικελιανού δεν γνωρίζουμε. 

Και φυσικά επειδή παραπονούνται γιατί τους λέμε φασίστες . Να γράψουμε και πάλι πως δεν χάνουν  δελτίο τύπου του ΚΚΕ που να μην δημοσιεύσουν  , αναπαράγουν αμάσητες τις ασυναρτησίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ της πόλης μας θαυμαστών του Άρη Βελουχιώτη, προβάλλουν ως τάχα "προοδευτικές" τις σαχλαμάρες συλλογικοτήτων που έχουν μοναδικό σκοπό τους το κέρδος (που για εμάς είναι θεμιτό )εάν ανώφελα δεν δημιουργούσαν ανούσιες κόντρες ανάμεσα στα δύο φύλα , εάν ομιλούσαν  την ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν κρύβονται πίσω από καταγγελίες ΜΥΘΟΜΑΝΩΝ, και κυρίως όταν κάνουν λάθος εάν είχαν  την ευθιξία να ζητήσουν συγγνώμη , από τους ελάχιστους ευτυχώς που ακολουθούν τον παραλογισμό τους. 

Θα τις εγκαταλείψουν σύντομα βέβαια οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης αφού δικό τους μέλημα ήταν είναι και θα είναι να φιλοξενούν όχι απαραίτητα με όσους συμφωνούν αλλά όσους ασκούν κριτική στην νυν διοίκηση αφήνοντας να αιωρείται πως η πόλη με έναν δήμαρχο π. χ σαν τον Αραμπατζή αλλά με την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού θα έκανε ΘΑΥΜΑΤΑ! 

Γιατί η πόλη είναι όπως είναι,  επειδή ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ με την ψήφο τους και κυρίως με την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ που υπηρετούν , ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ τίποτα καλύτερο. 

Και άμα οι πολλοί δεν αξίζουν τίποτα καλύτερο  παρασυρόμενοι από τους βολεμένους και τους "επαναστάτες" ΕΜΕΙΣ και ευελπιστούμε και αρκετοί άλλοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε στο παιχνίδι αλλάζουμε τον κακό με έναν ακόμα χειρότερο και δεν βλέπουμε την ΔΙΑΦΘΟΡΑ όσων άρχισαν τα νταβατζηλίκια πριν πιάσουν καρέκλες εξουσίας και  ευελπιστώντας μάλλον πως η πο@τάνα θα γίνει "Αγία" όταν αποκτήσει θέση ΕΥΘΥΝΗΣ! 

Η πόλη που θεωρεί  ως ενεργή ομάδα την ΚιΠΗ, και που ακούει με σεβασμό τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ απόψεις όσων δεν θέλουν το ΚΥΤ στον Υμηττό , δεν θέλουν Mall σε κάποιο από τα άχρηστα πάρκα μας και κυρίως αμφισβητούν πολλές φορές και ευθέως την Αστική μας Δημοκρατία προσπαθώντας να σαμποτάρουν μεγάλες επενδύσεις για την χώρα,  μας προφανέστατα και θα μείνει ΣΤΑΣΙΜΗ με οιοδήποτε δήμαρχο. 

Γιατί εάν εν έτει 2022 δεν έχουμε κατανοήσει πως το καπιταλιστικό σύστημα είναι το καλύτερο και αναζητούμε Σοβιετίες μην αναμένουμε να μας σώσουν ούτε οι εργαζόμενοί της αλλά ούτε και οι αιρετοί της που εκλέγονται για να ικανοποιήσουν τον ΕΚΔΗΛΟ φασισμό τέτοιων υποκειμένων. 

Ακόμα και οι ποινικοί της πόλης την έχουν ζημιώσει λιγότερο από όλους αυτούς που σε λίγο θα αναζητούν όχι μόνο μπάτσους στις γειτονιές μας αλλά και κάμερες παντού αφού οι κρίσεις του καπιταλισμού οδηγούν σε περιθωριοποίηση ομάδων και χρόνο η κοινωνία μας για να τους "συνετίσει" δεν έχει πέρα από την καταστολή! 

Εμάς δεν μας χρειάζονται βρώμικες στολές και τα συναφή αλλά δεν μπορούμε να μην γελάμε όταν υποκρίνονται τις τρομοκρατημένες όσες θεωρούν τους πολίτες μας ιθαγενείς. Τους τρομοκρατεί η ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά όχι τα πτώματα στα πεζοδρόμια , οι ψεύτικες καταγγελίες για κυκλώματα που καλύπτουν τους πραγματικούς μαστροπούς και κυρίως δεν τους ενοχλεί να φωτογραφίζονται με αυτούς αφού μάλλον πέφτουν κάθε φορά από τα σύννεφα κάνοντας μια απλή αναζήτηση στη Google όχι προφανώς με τα δικά μας ονοματεπώνυμα. 

Με Παπαδόπουλος, Στάλιν , Βελουχιώτηδες, Χίτλερ, Μεταξάδες και συστηματική παραχάραξη της Ιστορίας μας δεν αναμένουμε εμείς "θαύματα" αφού και οι ιερείς της πόλης μας μας έτυχαν "ψεκασμένοι" . 

Άλλοι ντύνονται τους μακεδονομάχους , άλλοι αγνοούν πως το να φοράς ράσο έχει κανόνες και κάποιοι ακόμα πιο ακραίοι θεωρούν πως ζούμε σε θεοκρατικό κράτος και πως βρίσκονται υπό διωγμό! 

Την πατήσαμε με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου και τον στηρίζουμε ακόμα για την αναγκαιότητα ύπαρξης και άλλης ενορίας στην πόλη αλλά προφανέστατα με άλλον κληρικό. 

Σε εμάς τουλάχιστον φαντάζει τρελή η κόντρα του με την ΕΠΙΣΤΗΜΗ , οι άθλιες και επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας που στοχοποιούν συγκεκριμένη φυλή αλλά κυρίως η έλλειψη υπακοής στις αποφάσεις της Ελλαδικής Εκκλησίας η οποία άλλωστε τον πληρώνει. 

Σεβαστή η άποψή του για τα εμβόλια και η επιθυμία του να μην εμβολιαστεί αλλά προφανέστατα κατακριτέα από εμάς η προσπάθειά του να μας πείσει πως αμαρτάναμε και πως πέσαμε θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων! 

Και εμείς βέβαια "πέσαμε" με την θέλησή τους αλλά κάποιοι "αναγκάστηκαν" να χάσουν τον παράδεισο για να μην χάσουν την εργασία τους! 

Αυτά διαβάστε πρώην "συναγωνιστές" και τον απολογισμό του 2021 της Δημοτικής Αστυνομίας μιας δομής που φανταζόμαστε στηρίζετε , ενός "θεσμού" που θεωρείται αναγκαίο σε αντίθεση με εμάς που ξεκάθαρα δεν μας έλειψε καθόλου όταν καταργήθηκε επί κυβερνήσεως Σαμαρά - Βενιζέλου. 

Κάποιοι αφελείς από το συνονθύλευμα της ακροαριστεροδεξιάς από το 2010 και μετά αποζητούν να επαναλάβουν το για αυτούς επίτευγμά τους. 

Ματαιοπονούν και όπως και το 2019 ,  όποτε χρειαστεί δεν θα είναι οι συναγωνιστές μας , οι οικείοι μας και οι "φίλοι" μας που θα ντυθούν στα μαύρα. 

Καλή συνέχεια και καλή υγεία σε όσους εχθρούς μένουν μακριά μας γιατί εμείς τουλάχιστον έχουμε μάθει πως για τους δικούς μας συναγωνιστές δεν πιάνουν οι ευχές. 

Εμείς τις κάναμε και για αυτούς και εάν μας άκουγαν δεν θα ανέμεναν χρόνια τώρα να συλληφθούν "επαναστατικά" σκουπίδια που ήδη βρίσκονται σε ελληνικές και κυπριακές φυλακές. 

Άρα η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ έχει τελειώσει μαζί με τους ποινικούς που την όπλισαν και για τον λόγο αυτό και η ΕΛ.ΑΣ δεν ανησυχεί παρόλα τα μνημόνια για αναβίωση των "φαντασμάτων". 

ΥΓ: Σήμερα είδαμε μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση στο indymedia ας γνωρίζουν όσοι ανεβάζουν αηδίες εκεί πως το διαδικτυακό αυτό ΜΜΕ υπάρχει για να είναι υπό έλεγχο! 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: