ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτά λένε οι αριθμοί που έχουν την σημασία τους αλλά δεν κερδίζει πάντα ο πιο ισχυρός στρατιωτικά αλλά αυτός που έχει πιο ισχυρούς συμμάχους !

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Αυτά λένε οι αριθμοί που έχουν την σημασία τους αλλά δεν κερδίζει πάντα ο πιο ισχυρός στρατιωτικά αλλά αυτός που έχει πιο ισχυρούς συμμάχους !

Έχετε δει όλες τις τελευταίες μέρες στα διάφορα site και στις εφημερίδες την παραπάνω φωτογραφία που είναι μια απεικόνιση της στρατιωτικής ισχύς των δύο κρατών της Ουκρανίας και της Ρωσίας. 

Και βέβαια στον πόλεμο δεν γίνονται θαύματα και η χώρα μας το γνωρίζει πολύ καλά αφού μπορεί στο παρελθόν να είχε ευκαιριακές νίκες με ισχυρότερα στρατιωτικά κράτη από τα οποία στην ουσία ηττήθηκε έως ότου οι τότε ισχυροί αποφασίσουν πως οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες! και μας εντάξουν στον δυτικό κόσμο. 

Σε αυτόν που και σήμερα αναμετράτε με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής που εκπροσωπεί ένα κράτος παρίας όπως η Ρωσία. 

Η χώρα μας ανήκει εις την Δύση αυτό προφανέστατα και αγνοούν χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες που θεωρούν πως υπερασπιζόμενοι διαδικτυακά έναν δικτάτορα όπως ο Πούτιν προσφέρουν κάτι. 

Αγνοούν πως η χώρα μας συμμετέχει στους Νατοϊκούς σχεδιασμούς και βοηθάει στρατιωτικά σε εξοπλισμό την Ουκρανία να αντέξει στην εισβολή που δέχθηκε με το πρόσχημα να προστατευτούν οι μειονότητές της. 

Με την ίδια λογική η Τουρκία μπορεί να εφαρμόσει τις πρακτικές Πούτιν στην Θράκη , η Ελλάδα στη Βόρειο Ήπειρο που εκεί έχει αναγνωριστεί και ΕΘΝΙΚΗ μειονότητα και όχι θρησκευτική και ο κάθε λαός να αναπολήσει και να θέλει να προσαρτήσει ξανά εδάφη που χάθηκαν με πολέμους ή και με απλές συνθήκες από τις οποίες "τιμωρήθηκαν" οι ηττημένοι. 

Για να ζει η Ευρώπη ειρηνικά για πολλά χρόνια με μικρής εκτάσεως πολέμους στο έδαφός της χρειάστηκε να δημιουργηθεί το ΝΑΤΟ και παλιότερα το αντίπαλο δέος που δεν ήταν τελικά δηλαδή το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. 

Στο νέο κόσμο , στην Νέα Τάξη Πραγμάτων το δίπολο δεν μπορεί να αντικατασταθεί και όσοι θέλουν να αποκαλούνται Εθνικιστές θα πρέπει πρωτίστως να αναζητούν συμμάχους εάν και εφόσον θεωρούν πως τους "παίρνει" να ανακτήσουν τις "αυτοκρατορίες" τους. 

Οι μάχες που διεξάγονται σήμερα στο έδαφος της Ουκρανίας και που αύριο ίσως τις δούμε σε κάποιο άλλο Ευρωπαϊκό έδαφος σηματοδοτούν μια προσπάθεια των ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ να γράψουν ξανά την Ιστορία θεωρώντας τους εαυτούς τους αδικημένους! 

Δεν είναι ούτε η Γερμανία αδικημένη,  αλλά ούτε η Ορθόδοξη Ρωσία που επί μισό αιώνα καταδυνάστευσε λαούς ανάμεσά τους και την Ουκρανία. 

Η προσπάθεια κάποιων ψευτοπατριωτών να μας πείσουν για το "δίκαιο" της Ρωσίας και να συγκρίνουν πλήρως αιτιολογημένες στρατιωτικές επεμβάσεις με αυτή την εισβολή δεν βοηθά κανέναν και περισσότερο από όλους την χώρα μας που έτσι και αλλιώς παραμένει μέλος του ΝΑΤΟ άρα συνένοχος των "εγκλημάτων" που παρουσιάζουν οι εγχώριοι κατσαπλιάδες που ενδύονται τον μανδύα του "πατριωτισμού". 

Η μαμά - Ρωσία θα ηττηθεί από έναν κόσμο που έχει αφήσει πίσω του ξεπερασμένες Ιδεολογίες και που ακόμα και εάν η Ρωσία του Πούτιν αποκτήσει και φανερούς Ευρωπαϊκούς συμμάχους θα έχει την τύχη της Γερμανίας του Χίτλερ. 

Η Δημοκρατία δεν έχασε ΠΟΤΕ από κανέναν δικτάτορα και βέβαια και η δική μας χώρα έχει βγάλει αρκετούς από δαύτους που αποζητούν ετεροχρονισμένα δικαίωση από ανθρώπους χαμηλής νοημοσύνης. 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι πολέμιοί της από τα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος είναι η από κοινού συμφωνία του δυτικού κόσμου να μην ξαναζήσει στο μέλλον τα κρεματόρια και "ηγέτες" που πουλώντας ψευτοεθνικισμό . Γιατί δεν μπορείς να δηλώνεις εθνικιστής μη σεβόμενος την ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ άλλων εθνοτήτων που δεν θέλουν να ξαναζήσουν "σοσιαλιστικούς παραδείσους" από έναν δικτάτορα που ενώ υποτίθεται καταδικάζει την ΕΣΣΔ προσπαθεί να την ξαναδημιουργήσει. 

Ο κόσμος μπορεί να ζήσει χωρίς την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής που δεν προσφέρει άλλωστε απολύτως τίποτα σε έναν κόσμο όπου η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ κρίνει εν πολλοίς ποιος τελικά θα επικρατήσει. 

Ας το καταλάβουν καλά οι βαλκάνιοι πως όσους πολέμους και εάν δημιουργήσουν η μοναδική υπερδύναμη θα παραμένει ακλόνητη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Με λύπη αλλά κυρίως με προβληματισμό διαβάζω αναρτήσεις πρώην συναγωνιστών που αντί να επιχαίρουν με τον αγνό εθνικισμό των Ουκρανών συναγωνιστών μας φαντάζονται Ρωσικές αυτοκρατορίες , ξανθό γένος και παραλογισμούς "ορθοδόξων" που δεν έχουν αντιληφθεί πως το ΨΕΜΑ και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους δεν μπορεί να εξακολουθήσει να γίνεται ανεκτό τον 21ο αιώνα. 

Μας φλόμωσαν στα ΨΕΜΑΤΑ και στα παραμύθια και μέσα στην πανδημία τώρα αναζητούν από έναν στυγνό δικτάτορα να τους "σώσει" από μια πραγματικότητα που είναι ήδη εδώ και δεν πρόκειται για κάτι "κακό" που θα μας συμβεί στο μέλλον. 

Μια πραγματικότητα την οποία έχουν υπογράψει με την ΨΗΦΟ τους η πλειοψηφία των λαών του δυτικού κόσμου και που δεν μπορεί να αναχαιτιστεί από τα θέλω ή τις φαντασίες κανενός δικτάτορα ακόμα και εάν αυτός γεννηθεί και πάλι σε κράτος του δυτικού κόσμου. 

Οι εποχές των "ηγετών" τύπου Στάλιν , Πούτιν ή ακόμα και Ντε Γκωλ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί σήμερα ζούμε σε εποχές που δεν χρειάζεται να αιματοκυλήσεις τον κόσμο ή να παραμυθιάσεις τον λαό σου παίζοντας τον Οβελίξ για να κερδίσεις την εύνοια της Ιστορίας που θα εξακολουθεί να γράφετε από τους νικητές και όχι από τους ηττημένους όπως είχε προβλέψει ο Τσώρτιλ που δεν θα είχε σήμερα ενδοιασμούς με ποιον να πάει και ποιον να αφήσει όπως κάποιοι που δηλώνουν σήμερα φιλελεύθεροι , δεξιοί ή πατριώτες και δεν βλέπουν πως ο Πούτιν είναι απλώς ένας ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ που πρώτα από όλα καταπιέζει και βασανίζει τον δικό του λαό. 

Σύντομα θα έχει και αυτός την τύχη του Καντάφι και πήρε θάρρος επειδή την γλίτωσε ο Άσαντ επειδή κάποιοι ευρωπαίοι βαρέθηκαν να συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις απελευθέρωσης του Συριακού λαού. 

Δεν βαριέσαι έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι Σύριοι έφυγαν από ένα κράτος παρία που δεν θα ορθοποδήσει όσο έχει στην ηγεσία του έναν δικτάτορα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: