ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρωινές φωτογραφίες πέριξ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως - Παρκάρουν όπου βρουν ακόμα και σε μπάρες ΑμεΑ !

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Πρωινές φωτογραφίες πέριξ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως - Παρκάρουν όπου βρουν ακόμα και σε μπάρες ΑμεΑ !


Η κατάσταση είναι αυτή πέριξ του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως από τις 6:45 το πρωί έως και τις 9 το πρωί γίνεται αυτό το χάλι.

Παρκάρουν και συνεχίζουν φορτοεκφορτώσεις σε χώρους που απαγορεύεται , δεν αφήνουν κενές ούτε τις ειδικές θέσεις πάρκιν για ΑμεΑ , κλείνουν τις μπάρες για τα αναπηρικά αμαξίδια, και βέβαια όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορεί με ασφάλεια να κυκλοφορήσει κανείς πόσο μάλλον ένα άτομο ΑμεΑ . 




Φυσικά και η δημοτική αστυνομία είναι ΑΠΟΥΣΑ. Δεν γνωρίζουμε ποια τα ωράριά τους,  αυτό που γνωρίζουμε και που μας στέλνετε εσείς με τις φωτογραφίες σας ( αφού είσαστε και θα παραμείνετε οι καλύτεροι ρεπόρτερ μας και οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ "χορηγοί" μας ) είναι πως παρά τις ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ παράλογες αποφάσεις της διοίκησης που δημιουργούν και αθέμιτο ανταγωνισμό, και τα ευχολόγια διαφόρων δημοτικών συμβούλων , η κατάσταση παραμένει ΤΡΑΓΙΚΗ. 

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν μια πραγματικότητα που είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,  και προφανέστατα χωρίς σχέδιο και με σπασμωδικές κινήσεις,  η ΕΙΚΟΝΑ δεν θα αλλάξει . 

Και δεν θα αλλάξει επειδή δεν υπάρχει κοινό καλό και για να παράγεις πραγματικό έργο πρέπει να στεναχωρήσεις και κάποιους . Αλλιώς "στοχοποιείς" 7 supermarkes και θεωρείς ως γνήσιος αριστερός πως νίκησες το καπιταλισμό! Πρόβλημα δεν έλυσες επειδή δεν είσαι ικανός και βασίζεσαι σε προσωπικό που μας έχει αποδείξει τις δυνατότητές του. 

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για τις φωτογραφίες αλλά κυρίως για το θάρρος του να "κοντράρεται" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με επιχειρήματα,  με ένα χθες που δεν θέλει να αντιληφθεί πως η πόλη βουλιάζει μέσα στις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ιδεοληψίες της. 

Και βέβαια και αυτός αδικείται κατάφωρα ακόμα και από τους ίδιους τους συναγωνιστές του , αφού δεν τα βρίσκουν επιτέλους σε κοινή πορεία ,  μπας και η πόλη κινηθεί επιτέλους προς την σωστή κατεύθυνση,  που είναι για εμάς προς τα ΔΕΞΙΑ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: