ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το κόμμα Κασιδιάρη δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους κομμουνιστές που τρώνε τον ίδιο σανό που τους ταίζει ο πρώην πράκτορας της KGB Πούτιν

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Το κόμμα Κασιδιάρη δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους κομμουνιστές που τρώνε τον ίδιο σανό που τους ταίζει ο πρώην πράκτορας της KGB Πούτιν

 


Σε όσους πραγματικά πίστεψαν τους μαϊμού - εθνικιστές με ινδάλματα όλα τα φασιστοειδή από Χίτλερ έως Τσε Γκεβάρα αφιερωμένες οι ανθελληνικές θέσεις του "ηγέτη" της κακιάς ώρας που μάλλον ζήλεψε την "δόξα" του Άρη Βελουχιώτη και βγήκε να κατηγορήσει την ελληνική κυβέρνηση που πράττει ό,τι απαιτούν οι δύσκολες στιγμές. 

Η ελαφρότητα των "Κασιδιάρηδων",  και ο ΤΖΑΜΠΑ μπατριωτσμός τους προφανέστατα και φάνηκε και όταν μπήκαν στη Βουλή, ξεγελώντας και ελάχιστους Εθνικιστές , που τους είδαν χέρι - χέρι με τα ορφανά του Στάλιν σε μια σειρά θέματα. 

Ηλία κάτσε στο κελί σου και παίξτο Κολοκοτρώνης άλλωστε και ο τελευταίος ως υπασπιστής του Βασιλιά βγήκε από εκεί , όταν και ο ίδιος κατάλαβε πόσο ζημιά έκαναν στη χώρα μας οι επιλογές του μετά το τέλος της Ελληνικής Επανάστασης. 

Διάβασε ΙΣΤΟΡΙΑ και μην αποζητάς να ξαναγράψεις αυτήν από την πλευρά των ηττημένων! 

Συνεχίστε τον πόλεμο κατά της παγκοσμιοποίησης , κατά των εμβολίων και κυρίως κατά της ΛΟΓΙΚΗΣ για να πείσετε τα ΟΡΚ του Βορρά και ελάχιστα του Νότου που ακόμα πιστεύουν στις ανοησίες σας. Το θέμα είναι πως πλέον δεν μπορείτε να σφάζετε και να δολοφονείτε αφού η δράση σας παρακολουθείτε όχι από επίορκους αστυνομικούς που ήταν στο πλευρό σας και ποτέ δεν τιμωρήθηκαν αλλά από όσους προασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: