ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ερωτήσεις για τον «Απολογισμό Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου» στις 17 Φλεβάρη 2022

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Ερωτήσεις για τον «Απολογισμό Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου» στις 17 Φλεβάρη 2022


Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 17 Φλεβάρη το τρίτο θέμα ήταν «Απολογισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηλιούπολης» Η Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε τις ερωτήσεις που περιλαμβάνονται στο βίντεο.

"Αναγκαζόμαστε" να δημοσιεύσουμε τις ερωτήσεις της κα Τσατσούλη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο επειδή θεωρούσαμε και θεωρούμε πως για την Αγία Ταββιθά έπρεπε το θέμα να τεθεί από κεντροδεξιά δημοτική παράταξη. 

Και βέβαια να πάρουν και απαντήσεις όλες και όλοι πως λειτουργεί μια δομή ΧΩΡΙΣ άδεια στην πόλη μας. Και βέβαια γιατί πληρώνουμε για 15 μόλις "υγιείς" ηλικιωμένους ( γιατί παίρνει υγιείς μόνο η συγκεκριμένη δομή) πληρώνουμε υπερβολικά πολλά χρήματα. 

Και επειδή η κα Τσατσούλη δεν το είπε και δεν θα το πει .   Ποιοι ωφελούνται εις βάρος όλων μας διατηρώντας όλες αυτές τις δομές , τι είδους υπηρεσίες προσφέρουν και κυρίως σε ποιους και επειδή παλιότερα παλιά επικεφαλής είχε πει κάποια πράγματα την καλούμε εάν έχει στοιχεία να μας διαφωτίσει και όλους εμάς εδώ τους "αδαείς" που ακούμε τον δήμαρχο να μας μιλάει πως η διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατό αλλά εμείς ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ. 

Είναι τραγικό για εμάς να παραδεχόμαστε ΔΗΜΟΣΙΑ πως οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι στέκονται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο καλύτερα από όσους εμείς στείλαμε εκεί για να εφαρμόσουν μια άλλη πολιτική και όχι να γίνονται ουρά της Σοβιετίας. 

Έχουμε και άλλα θέματα γιατί μας ενόχλησε πάρα πολύ το γεγονός πως όλα πάνε τέλεια στα θέματα ασφαλείας των αθλητικών χώρων της πόλης , το γεγονός πως σίγουρα σε λίγο θα φταίνε και τα αθλητικά σωματεία που τους έχουν παραχωρηθεί "αθλητικοί χώροι" που δεν ανήκουν καν στον δήμο μας και σε κάθε περίπτωση προφανέστατα και σε κάποιο "μαγαζί" που δεν είναι δικός τους δεν οφείλουν καμία επένδυση για να κρατάνε κάποιοι καρέκλες σε οργανισμούς που τάχα προάγουν τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό της πόλης μας. 

Αυτά και ένα μπουκαλάκι νερό μόνο ο κος Ψυρρόπουλος έδωσε στην κα Τσατσούλη , πάρτε κάνα μπουκάλι εκτός και σας έπιασε ο πόνος για την ιδιωτική πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα και θέλατε να στείλετε την κα Τσατσούλη απέναντι να αγοράσει! 

Αυτά και ακούστε την και από εμάς όσοι δεν είσαστε κομμουνιστές και δεν την έχετε δει και ακούσει από το δικό τους ΜΜΕ. 

Και επειδή εμείς δεν μασάμε από ανταγωνισμό αυτή είναι η σελίδα τους κάντε κλικ εδώ για να μην θεωρήσει και κάποιος πως θέλουμε να κλέψουμε την δουλειά τους. 

Έχουν κόψει και το βίντεο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και αναρωτιόμαστε ΦΩΝΑΧΤΑ είναι δυνατόν οι κομμουνιστές να εκμεταλλεύονται καλύτερα το αμερικανικό youtube από τους καπιταλιστές;

Τραγωδία και παραδοχή ήττας από εμάς τουλάχιστον όταν βλέπουμε πως άνθρωποι που διοίκησαν τον δήμο, δεν σηκώνονται να ενημερώσουν όλες και όλους εσάς για το τι συμβαίνει με δομές της πόλης , τις οποίες επισκέπτονται και χρησιμοποιούν εκατοντάδες συνδημότες μας. 

Και βέβαια για ΕΜΑΣ χωρίς περιστροφές και ναι μεν αλλά ό,τι δεν έχει άδεια πρέπει να μην λειτουργεί. 

Εκτός και υπάρχουν και ιδιωτικές επιχειρήσεις που λειτουργούν χωρίς άδεια και είναι σύνηθες να συμβαίνει σε μια πόλη που επικαλείται την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ μόνο όταν την συμφέρει! 

ΥΓ: Για το κάρπα , τους απινιδωτές και τα άλλα που είπε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο δεν θα μπούμε καν στον κόπο ειλικρινά αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ανέχονται τέτοιο ΔΟΥΛΕΜΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: