ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παρατημένο για ώρες σαν να χάλασε ή να έμεινε στο δρόμο το φορτηγό αλλά ουδείς συγκινείται

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Παρατημένο για ώρες σαν να χάλασε ή να έμεινε στο δρόμο το φορτηγό αλλά ουδείς συγκινείται

 


Η διοίκηση έβαλε επτά πινακίδες έξω από ισάριθμα supermarkets και θεωρεί πως έλυσε το κυκλοφοριακό που δημιουργούσαν μόνο αυτές οι φορτοεκφορτώσεις προϊόντων. 

Για το χάος που επικρατεί στην πόλη φταίμε όπως πάντα εμείς και φυσικά τι να σου κάνουν 8-9 δημοτικοί αστυνομικοί θα πουν όσοι θεωρούν λογικό να πληρώνουμε μισθούς , οχήματα και βενζίνες για να επικρατεί αυτό το χάλι. 

Εκπαίδευση αστυνομικών δεν έχουν και δεν θα αποκτήσουν αφού η νομοθεσία δεν τους επιτρέπει να φέρουν οπλισμό , τους χρησιμοποιούν για ένα σωρό άλλες δουλειές κυρίως ως κλητήρες και κάθε φορά που γράφουμε πως όταν η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου τους κατήργησε δεν μας έλειψαν κάποιοι θυμώνουν. 

Πληρώνεται πάνω από 10.000.000 ευρώ για τον τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και η πόλη βρωμάει , συντηρείται δημοτικούς αστυνομικούς που ελάχιστα μπορούν να προσφέρουν και κυνηγάτε μονίμως τον ιδιώτη που παράγει πλούτο. 

 Η Σοβιετία έχει καταρρεύσει αφού οι πολλοί πιστεύετε ακόμα στην αποτυχημένη συνταγή κρατισμού που θα μας βουλιάξει ακόμα πιο κάτω.

Η πόλη έπιασε ΠΑΤΟ και η διοίκηση διαφημίζει δράσεις με "συλλογικότητες" για θέματα που δεν μπορεί να λύσει ενώ έχει αφήσει στην τύχη τους τα καθημερινά. 

Πριν καθιερώσετε νομικά τον όρο γυναικοκτονία κ. Δήμαρχε μαζέψτε με τους υπαλλήλους σας σκουπίδια και ογκώδη από την πόλη , αξιοποιήστε τους 8-9 δημοτικούς αστυνομικούς για να βάλουν μια τάξη και εάν δεν μπορούν υπάρχει πάντα η ιδιωτική πρωτοβουλία που κοστίζει λιγότερο και φέρνει και αποτέλεσμα. 

Δημοτική αστυνομία που δεν φέρει οπλισμό και δεν έχει καμία εκπαίδευση είναι μια καινοτομία της Ελλάδας της τελευταίας Σοβιετίας της Ε.Ε 

Η  Δημοτική Αστυνομία ιδρύθηκε με προεδρικό διάταγμα το 2002 και έως τότε δεν υπήρχε. Καταργήθηκε το 2013 και επανήλθε το 2015 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Έχει 28 αρμοδιότητες και κατά την ταπεινή μας άποψη δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει ψηφοθηρικούς σκοπούς, αφού η συμβολή της και δεν αφορά μόνο τον δήμο μας αλλά όλους τους δήμους, είναι δυσανάλογη με το κόστος της. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: