ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναζητώντας ποιος πέταξε τα ογκώδη αντικείμενα

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Αναζητώντας ποιος πέταξε τα ογκώδη αντικείμενα


Άμεση ήταν η κινητοποίηση της δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης μετά από τηλεφώνημα συνδημότη μας για ογκώδη που είχαν πεταχτεί στην γειτονιά. 

Στη φωτογραφία βλέπετε τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα και μια υπάλληλο να καταγράφουν το συμβάν και  να αναζητούν τον "έξυπνο" που ξεφορτώθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο ό,τι δεν του ήταν πλέον χρήσιμο. Προφανώς μη ενημερώνοντας την αρμόδια υπηρεσία του δήμου για να τον καθοδηγήσει πότε μπορεί να τα βγάλει για να μαζευτούν. 

Λογικά κάποιος μετακόμισε ή άλλαξε στρώμα και βέβαια στην φωτογραφία βλέπετε και την κατάσταση του πεζοδρομίου που είναι καλή σε σχέση με άλλα της πόλης μας. 


Εάν και εφόσον βρεθεί ο ένοχος θα του επιβληθεί πρόστιμο και βέβαια εμείς δεν έχουμε θέμα να παίξουμε την άμεση αντίδρασή τους ιδίως μια εποχή που τους έχουμε "στοχοποιήσει" επειδή καλούνται να εφαρμόσουν μια ΠΑΝΤΕΛΩΣ άδικη και παράνομη για εμάς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό και καταδικάζει σε περιττά έξοδα , επτά επιχειρήσεις supermarkets της πόλης ευνοώντας τους ανταγωνιστές τους. 

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη του ιστολογίου για τις φωτογραφίες και το ρεπορτάζ και βέβαια ευχόμαστε να σταθούν τυχεροί και να ανακαλύψουν τον "αμελή" που τα πέταξε όλα στο πεζοδρόμιο και την έκανε! 

Δεν γνωρίζουμε βέβαια εάν τηρούσε την νομιμότητα εάν η υπηρεσία θα τα μάζευε στην ώρα τους εμείς δεν έχουμε αυτή την ΑΥΤΑΠΑΤΗ και δεν είμαστε από αυτούς που μπορούν να περιμένουν αιώνες για να λειτουργήσει ένας δήμος και οι υπηρεσίες του. 

Για να μην έχουν απορίες για τα δικά μας ΠΙΣΤΕΥΩ και κάποιοι οπαδοί της διοίκησης ως τοπικό ΜΜΕ επιθυμούμε πλήρη ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των δομών καθαριότητας και πρασίνου , κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας,  και φυσικά αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων που δεν δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό στις επιχειρήσεις. 

Εμείς αφελείς δεν είμαστε για να πιστεύουμε πως όσοι ασχολούνται με τα κοινά ήρθαν για να μας "σώσουν" εφαρμόζοντας κατσαπλιάδικες μεθόδους που οδήγησαν τον δήμο μας να είναι παρίας με τις διαχρονικές επιλογές σε βασικά θέματα όλων των διοικήσεων του δήμου μας από το 1987 που ήμασταν σε ηλικία να αντιλαμβανόμαστε αρκετά έως και σήμερα. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: