ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ούτε δελτία τύπου τους δεν ξέρουν να "μαζεύουν" οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ τους οποίους επιλέξατε να έχουν θέση ευθύνης- Και βέβαια εξαιτίας του τότε εκλογικού νόμου βρέθηκαν και συνεργοί γιατί έτσι συνήθως συμβαίνει με τα "εγκλήματα"

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ούτε δελτία τύπου τους δεν ξέρουν να "μαζεύουν" οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ τους οποίους επιλέξατε να έχουν θέση ευθύνης- Και βέβαια εξαιτίας του τότε εκλογικού νόμου βρέθηκαν και συνεργοί γιατί έτσι συνήθως συμβαίνει με τα "εγκλήματα"

 


Διαβάστε πως ο δήμος μας στις 28 Οκτωβρίου του 2019 μας περιγράφει πως τα Super Market της πόλης προς τιμήν τους δέχθηκαν μετά το ατυχές περιστατικό που συνέβη σε χώρο φορτοεκφόρτωσης super market και όχι στον δρόμο δέχθηκαν το πρόβλημα στην κυκλοφορία που δημιουργούν οι τροφοδοσίες τους κάντε κλικ εδώ και για τους τεμπέληδες πιο κάτω σε εικόνα 


Αυτοί τουλάχιστον δεν λένε ψέματα και επιζητούσαν λύση στο πρόβλημα. Ο δήμος που τάχα ενδιαφέρεται για το κυκλοφοριακό της πόλης και χρηματοδοτείται με 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο τι έχει κάνει έως σήμερα για τα απορριματοφόρα του που βγαίνουν μετά τις 7 το πρωί και μπολιτιάρουν όλους τους δρόμους της πόλης; 

Απολύτως τίποτα γιατί εμποδίζουν ΜΟΝΟ τα οχήματα του ιδιώτη που παράγει πλούτο και όχι της  Σοβιετίας  που πληρώνει δημάρχους , αντιδημάρχους , διευθυντές , γραμματείς και φαρισαίους για να μας έχουν μια πόλη ΒΡΩΜΙΚΗ , χωρίς καλό φωτισμό, με αθλητικές εγκαταστάσεις που στερούνται τίτλων ιδιοκτησίας και δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο αθλητικών εγκαταστάσεων της ΓΓΑ , και φυσικά με παιδικές χαρές που οι περισσότερες στερούνται των μέτρων ασφαλείας που προβλέπει η Ε.Ε αλλά δεν αφορούν όλα τα παραπάνω  όσους διοικούν με κομμουνιστικές αντιλήψεις,  και που δύο χρόνια μετά το μόνο "επίτευγμά" τους είναι οι σέλφι με "εθελοντές" και βέβαια η κορυφαία τους μορφή αντίστασης ήταν η ύψωση της Παλαιστινιακής σημαίας έξω από το δημαρχείο της πόλης. Ως ένδειξη συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό  λαό που ό ίδιος επέλεξε να τον κυβερνούν η Χαμάς και η Φατάχ και που θεωρεί πως είναι εφικτό να μην υπάρχει καν το κράτος του Ισραήλ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. 

Οι δράσεις της διοίκησης έχουν να κάνουν κυρίως με το μοίρασμα της κρατικής επιχορήγησης και ο διαχειριστικός τους ρόλος,  έχει τονιστεί πολλές φορές από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης με την οποία τάχα διαφωνούν αλλά στην ουσία δεν έχουν και πολλές διαφορές.  Απλώς αυτοί είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και κρατάνε τις καρέκλες,  χαϊδεύοντας τα αυτιά υπαλλήλων που προσπαθούν έτσι όπως έμαθαν και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν ρυθμούς όσο η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ τους, αποτελεί τροχοπέδη ακόμα και για τους φιλότιμους υπαλλήλους. Γιατί υπάρχουν και αυτοί και είναι όσοι αντιδρούν όταν τα δικά μας κείμενα θεωρούν πως υποτιμούν τον ιδρώτα που πράγματι ρίχνουν. Ο δικός μας στόχος δεν είναι αυτός , άλλωστε αυτοί που ιδρώνουν θα αμειφθούν και καλύτερα όπου και εάν καταλήξει η δομή της καθαριότητας. 

Άλλωστε το να δουλεύει ένας δημοτικός υπάλληλος για να κάθονται 10 ,είναι και για εμάς παντελώς ΑΔΙΚΟ , και για τον λόγο αυτό κατανοούμε και τις ύβρεις που κατά καιρούς δεχόμαστε, εμείς που ΞΕΚΑΘΑΡΑ γράφουμε πως η ΕΙΚΟΝΑ δεν θα αλλάξει,  εάν μια σειρά δομών του δήμου δεν παραχωρηθεί σε ιδιώτη. 

Από μια πλειάδα supermarkets της πόλης , η διοίκηση επέλεξε να εφαρμόσει αυτό που η ίδια θεωρεί σωστό, μόλις σε επτά . "Μαγικός ο αριθμός" για τους "μαθητευόμενους μάγους" που μας διοικούν! 

Οι λόγοι είναι εμφανείς σε όποιον δεν έχει παρωπίδες, και χρέος των τοπικών ΜΜΕ είναι όχι να πανηγυρίζουν για μια τέτοια απόφαση ,αλλά να αναζητήσουν το ποιοι ωφελούνται και σε ποιο βαθμό γιατί προφανέστατα και το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης δεν το δημιούργησαν αυτές οι 7 επιχειρήσεις απλώς αυτές δεν υπέκυψαν. 

Και βέβαια δεν θα υποκύψουν όσους φιλέσπαχνους και "αλληλέγγυους"  επιχειρηματίες και εάν έχει στο πλευρό της η διοίκηση , γιατί και αυτοί με άσχημο τρόπο θα κατανοήσουν πως σε συνθήκες καπιταλισμού η "προστασία" της Σοβιετίας θα τους δημιουργήσει "προβλήματα" ,και ο αθέμιτος ανταγωνισμός που γεμίζει τσέπες ,στο τέλος θα αποβεί μοιραίος και για τις δικές τους επιχειρήσεις όσα παϊδάκια και εάν δώσουν ως "ΔΩΡΕΑ" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης και στους εργαζόμενους του δήμου μας. 

Μόνο μπαίνοντας στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπετε τους προνομιακούς προμηθευτές που παραμένουν σχεδόν αμετάβλητοι για μια δεκαετία αφού προφανέστατα και πιο καλές προσφορές δεν μπορεί να κάνει ΟΥΔΕΙΣ σε διαγωνισμούς που μόνο σε "κοινωνίες αγγέλων" θα ήταν αδιάβλητες αλλά όχι στην ελληνική πραγματικότητα που δεν θέλει την ΜΙΖΑ φανερή και σταθερή για κάθε έργο, αλλά υποκρίνεται πως δεν υπάρχει, αφού είπαμε αποτελούμε χώρα "αγγέλων" για τους αφελείς ή βολεμένους και όχι διεφθαρμένων όπως είχε δηλώσει ΟΡΘΩΣ ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. 

Και βέβαια στους υπαλλήλους που δουλεύουν φτάνουν τα ελάχιστα ίσα - ίσα για να έχουν και "υποχρέωση" σε όλους αυτούς τους φιλάνθρωπους που κλείνουν δρόμους , ξεφορτώνουν όπου γουστάρουν και ό,τι ώρα θέλουν , παρκάρουν ακόμα και στην κεντρική πλατεία της πόλης μάλλον ώρες που η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κοιμάται και αυτές όπως μας λένε και οι συνδημότες μας είναι ΠΟΛΛΕΣ. 

Πληροφοριακά και μόνο να τους ενημερώσουμε πως όπου έβαλαν πινακίδες υπάρχουν παρκαρισμένα επιβατικά αυτοκίνητα κάτι βέβαια που τους είναι παντελώς αδιάφορο αφού ο στόχος της διοίκησης και όσων συνέργησαν σε μια τέτοια απόφαση επετεύχθη. 

Το όφελος για τους δημότες θα το εισπράξουν στις κάλπες τότε που ατυχώς για αυτούς δεν θα τους σώσουν ούτε τα ζαρζαβατικά ούτε οι μπριζόλες λαιμού . 

Εμάς πάντως στο λαιμό τους δεν θα μας πάρουν . Τυφλοί δεν είμαστε βλέπουμε από χιλιόμετρα την δημοτική αστυνομία και τις κινήσεις της και για να μην μας φάει και η κλεισούρα λέμε να τους πετύχουμε και από κοντά έτσι για να μην κυνηγάνε και αθώους και τρέχουν μετά να υποβάλλουν μηνύσεις . Σε εμάς τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα θα φωνάξουμε απευθείας την ΕΛ.ΑΣ για τις δείξουμε ό,τι αυτοί δεν βλέπουν. 

Και βέβαια πάρτε μια γεύση και από αυτό αφού η διοίκηση μάλλον δεν ακούει ούτε τους Προϊσταμένους της! 


Ανάμεσα στα 7 αυτά που λέει ο Προϊστάμενος υπάρχει και Super Market στο οποίο δεν τοποθετήθηκε η ειδική πινακίδα για τις συγκεκριμένες ώρες φορτοεκφόρτωσης και προφανέστατα αναμένουμε από την αντιπολίτευση του δήμου και ιδίως από την παράταξη που κάνει ενστάσεις για εμάς πολλές φορές αναίτια τώρα που υπάρχει λόγος και αιτία να μην ΣΙΩΠΗΣΕΙ. 

Όφελος θα έχει άλλωστε για πολλούς συνεργούς της νυν διοίκησης οι μάσκες έπεσαν δεν μπορεί να μη βλέπεις την ΚΑΤΑΦΟΡΗ αδικία και δεν πρέπει να είσαι αφελής για να πιστεύεις πως όλα αυτά συνέβησαν ΤΥΧΑΙΑ και χωρίς όφελος για όσους προφανώς είναι λαλίστατοι όταν προσπαθούν να μας πείσουν για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ της κυβέρνησης Μητσοτάκη και χωρίς μισό στοιχείο αλλά για ό,τι διαχειρίζονται αυτοί βλέπουν το "καλό" της πόλης. 

Εάν το καλό της πόλης είναι να κλείσουν 7 επιχειρήσεις κλείστε αυτές και άλλες μην μας πουλάτε σανό πως το κάνετε για την ΨΥΧΗ της μάνας σας! 

Πηγαίνετε και μια βόλτα με τους "συντρόφους" σας και κλείστε και το ΚΥΤ Υμηττού που είναι σε δασική έκταση αλλά αφήστε ανοιχτό το ΓΚΑΡΑΖ και άλλους "φιλάνθρωπους" που έχουν μέσα στο δάσος εγκαταστάσεις όχι για το καλό της πόλης αλλά για να βγάζουν μεροκάματα. 

Το ΚΥΤ Υμηττού εξασφαλίζει το φωτισμό της πόλης , εσείς με τις εγκαταστάσεις σας τι ακριβώς μας εξασφαλίζετε; 

Θα σας πούμε εμείς.  Πάνω από 10 εκ ευρώ πεταμένα σε μια δομή που σε ιδιώτη δεν  θα μας στοίχιζε ούτε τα μισά , και φυσικά ψήφους για να παίρνετε τους μισθούς σας , τους φανερούς εννοώ γιατί για τους άλλους χωρίς καταγγέλλοντα δεν υπάρχει καταγγελία 

Διαβάστε εδώ όλη την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 23ης Οκτωβρίου 2019 για να δείτε τι περιέγραφαν τότε και τι έπραξαν χθες. Το super markeτ ΚΡΗΤΙΚΟΣ είχε "Άγιο" την γλίτωσε . Μάλλον πουλάει ΚΑΛΟ  λάδι!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: