ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόνο ο απέναντι ενοχλεί αυτός είναι "δικός" μας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Μόνο ο απέναντι ενοχλεί αυτός είναι "δικός" μας

 


Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι ( που δεν είναι και η συμπάθειά μας) και μάλιστα η φωτογραφία είναι σε "λάθος" ώρα και δεν απεικονίζει του τι συμβαίνει τις ώρες αιχμής αυτές που έδωσαν την αφορμή στην νυν διοίκηση να μας "αποκαλύψει" ( εμείς από το 2019 δεν είχαμε αυταπάτες) για το πως αντιλαμβάνεται την λύση σοβαρών προβλημάτων όπως είναι το κυκλοφοριακό. 

Δύο χρόνια μετά όλες και όλοι έχουν αντιληφθεί ποιον εξυπηρετούν οι δομές του δήμου, σε ποιους χρειάζεται η δημοτική αστυνομία, πως προάγεται ο αθλητισμός και ο πολιτισμός στην πόλη στηριζόμενος στο φιλότιμο αθλητικών σωματείων που φυτοζοούν και γενικότερα βλέπουμε την εικόνα να παραμένει η ίδια γιατί ο μαγικός αριθμός 7 αποκάλυψε τις "μαγικές" ικανότητες μιας διοίκησης που θεωρεί εσάς ηλίθιους και αποζητά από εθελοντές , συλλογικότητες και κυρίως εκμεταλλευόμενη την δική σας αδράνεια και ανοχή να φτάσει έως τις κάλπες του 2023 και να σας επαναλάβει πως το μοναδικό επίτευγμά της ήταν η χρηστή διοίκηση και λογιστικά πλεονάσματα ανάλογα ή λίγο μικρότερα από της προηγούμενης. 

Στα δημοτικά συμβούλια ομιλούν για ειδικά σχολεία με χρήματα της Περιφέρειας Αττικής , σήραγγες με χρηματοδότηση που θα πρέπει να κόψει το κεφάλι του το κράτος και η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να εξασφαλίσει, αποζητούν να τους δοθεί για να μείνει ΠΑΝΤΕΛΩΣ αναξιοποίητη μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που έχει μπει ως εγγύηση για τα δισ ευρώ που χρωστάμε στους δανειστές μας και βέβαια στα απλά και καθημερινά ( καθαριότητα, εξυπηρέτηση πολιτών από τις δημοτικές δομές κ.ο.κ) για όλα δεν βλέπουν δικές τους παραλείψεις αλλά την "ΕΝΟΧΗ" μιας κυβέρνησης που δεν τροφοδοτεί με ακόμα μερικά εκατομμύρια ευρώ τον δήμο μας για να έχουν και αυτοί να πληρώνουν τις χιλιάδες όπως το πάνε ετήσιες ώρες υπερωριών σε εργαζόμενους που σύμφωνα με τους διοικούντες υπερβάλλουν εαυτούς αλλά είναι "λίγοι" και δεν τα καταφέρνουν. 

Οι συνέργειες με ιδιώτες σε βασικά ζητήματα είναι επιλογή της νυν διοίκησης να είναι λίγες όπως μας είπε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης και στόχος της διοίκησης είναι να υπάρχει ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό το οποίο βέβαια πρέπει να προσληφθεί από το κεντρικό κράτος και να πληρωθεί με αύξηση της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης! 

Τι λέει η αντιπολίτευση; Εκτός από την κα Τσατσούλη και την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που βλέπει και λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως η δουλειά πάει για ΑΠΑΞΙΩΣΗ των δομών και δόσιμο σε ιδιώτες όλες και όλοι οι ΑΛΛΟΙ δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ παρά ευχολόγια. 

Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης χωρίς να είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ζητάνε κινητοποιήσεις για ένα μέλλον που είναι ήδη εδώ και αφορά βέβαια για εμάς αναγκαιότητα , αφού εμείς δεν θα ζούμε αλλά και η πόλη μας θα απωλέσει δομές που δεν θα ενισχυθούν από καμία κυβέρνηση γιατί απλούστατα λεφτά δεν υπάρχουν και όταν υπήρχαν σπαταλήθηκαν για να ζήσουμε το "σοσιαλιστικό μας όνειρο". 

Το κράτος έχει αποτύχει ως ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ έχει αποδειχθεί παγκοσμίως αργεί η Ε.Ε να το δει και να ακολουθήσει το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ που έχουν λύσει δεκαετίες τώρα ανάλογα προβλήματα. 

Για να μην θεωρηθεί η συγκεκριμένη επιχείρηση πως στόχος της έρευνάς μας είναι αυτή να τονίσουμε πως και όλες οι υπόλοιπες της ίδιας κατηγορίας δεν έχουν ειδικούς χώρους φορτοεκφόρτωσης βάζουν μια πινακίδα ή μερικά τελάρα στον δρόμο έρχεται το φορτηγό ξεφορτώνει και φεύγει όταν ολοκληρώσει. 

Το θέμα για εμάς ήταν , είναι και θα παραμένει πως δεν ανεχόμαστε την οποιαδήποτε ΣΟΒΙΕΤΙΑ που βγάζει πινακίδες με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου καταργώντας στην ουσία τον ελεύθερο ανταγωνισμό με πρόσχημα το κυκλοφοριακό πρόβλημα και "τιμωρώντας" 7 επιχειρήσεις ενώ όλες οι άλλες κάνουν φορτοεκφορτώσεις όλο το 24ωρο. 

Το πρόβλημά μας με την δημοτική αστυνομία ήταν και θα παραμείνει η αναποτελεσματικότητά της να εφαρμόσει ή λόγο λίγου προσωπικού κατά αυτούς κατά εμάς δεν υπήρχε καλύτερη εικόνα και όταν είχαμε περισσότερα οχήματα και προσωπικό ( πρέπει να είχαν φτάσει και τους 26 παλιότερα οι δημοτικοί μας αστυνομικοί ή όσοι μπήκαν στον δήμο με αυτήν την ιδιότητα) και βέβαια για εμάς ουδείς ένστολος είναι υπεράνω κριτικής όταν καλείται και εφαρμόζει κάτι τόσο εξόφθαλμα άδικο. 

Δεν θα φανταζόμασταν ποτέ πως η Ελληνική Αστυνομία θα διέκοπτε φορτοεκφόρτωση καταστήματος στο δρόμο ακόμα και εάν την καλούσε κάποιος πολίτης αφού θεωρούμε πως οι περισσότεροι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται πως δεν μπορεί ένα δημοτικό συμβούλιο να τους ζητάει να εφαρμόσουν μια δική του απόφαση. 

Εάν κάθε δήμος αποφάσιζε για λόγους που δεν εξηγήθηκαν να τοποθετεί πινακίδες του ΚΟΚ όπου θεωρεί αυτός πως "βολεύει" δεν είναι υποχρεωμένο το κράτος και τα επίσημα όργανά του να εφαρμόσουν μια τρέλα. 

Όλοι θυμάστε τον πρώην δήμαρχο να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα της πόλης για κατάληψη σε ιδιωτικό χώρο και βέβαια ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ αντιλαμβάνονται πως δεν το έκανε για το καλό της πόλης αλλά επειδή ήξερε πως τελικά το ΑΤ Ηλιούπολης θα ήταν "φιλικό" και η τότε διαμορφωθείσα πολιτική κατάσταση ευνοϊκή για οιαδήποτε ακτιβιστική ενέργεια. 

Όταν ο "Ρουβίκωνας "μπήκε στο δημαρχείο θυμάστε την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του και φυσικά εμείς που ιδεολογικά δεν συμφωνούμε τον "Ρουβίκωνα" έχουμε σε όλους τονίσει πως η δράση του δεν περιοριστεί με νόμους και διατάγματα , δυστυχώς ξέρουν καλά τι κάνουν αυτοί και όσοι τους καθοδηγούν και όσοι αφελείς πίστευαν πως με τη ΝΔ κυβέρνηση θα διακόψει την δράση του διαψεύστηκαν. 

Μετά το πρόσφατο χαστούκι της Δικαιοσύνης σε επίορκους αστυνομικούς και την δικαίωση της συλλογικότητας και δύο μελών που κατηγορούνταν για ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ προφανέστατα και στο Μαξίμου θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί πως ζούμε στο 2022 και όχι σε εποχές που δύο μαρτυρούσαν και έναν κρέμαγαν! 

Εμείς είχαμε και ΔΗΜΟΣΙΑ προειδοποιήσει την κυβέρνηση για το ΣΦΑΛΙΑΡΑ που έρχεται δεν είναι ο αδύναμος κρίκος ο "Ρουβίκωνας" και δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με άλλες συλλογικότητες . 

Πρόβατα επί σφαγή δεν ήταν και δεν θα γίνουν και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με δολοφόνους ενώ οι σχέσεις τους με ποινικούς οφείλονταν σε λάθος δική τους πληροφόρηση. 

Εμάς οι ακτιβιστικές δράσεις του "Ρουβίκωνα" δεν μας ικανοποιούν αλλά θεωρούμε πιο επικίνδυνες , εμετικές και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ τις δράσεις άλλων κομμάτων και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων όπως π.χ το ΠΑΜΕ. 

Αυτά και εάν οι "δικοί" σας δεν σας ενοχλούν θεωρούμε πως μας αφήνετε και εμάς το δικαίωμα να έχουμε τους δικούς μας αφού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν θα πάμε όπως δεν πήγαμε και ποτέ και το καλό της πόλης δεν είναι για όλους το ίδιο. 

Κάποια "καλά" που έγιναν στο παρελθόν και εξακολουθούν και γίνονται και σήμερα για εμάς ήταν και είναι η καταστροφή της πόλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: