ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΚΕΕΡΦΑ θεωρεί πως η χώρα μας αποτελεί κομμάτι της Ανατολής - Κάνουν λάθος η χώρα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Το ΚΕΕΡΦΑ θεωρεί πως η χώρα μας αποτελεί κομμάτι της Ανατολής - Κάνουν λάθος η χώρα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι!

 


Οι επαγγελματίες "αντιφασίστες" του ΚΕΕΡΦΑ δεν είναι η πρώτη φορά που αποζητούν δημοσιότητα , ούτε βέβαια θα είναι και η τελευταία. 

Στη σελίδα τους κάνοντας κλικ εδώ  μπορείτε να θαυμάσετε τις απόψεις τους για την κυβέρνηση της πατρίδας μας και για την Αστική μας Δημοκρατία. 

Σε συνεργασία με την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος αλλά και με άλλους φορείς θεωρούν πως μπορούν να πείσουν αφελείς πως κράτη - παρίες έχουν καλύτερο νομικό σύστημα από το δικό μας και αποζητούν στην ουσία να φέρουν και στη χώρα μας ήθη και έθιμα μη ανεκτά στον ΔΥΤΙΚΟ κόσμο. 

Οι μαζικές απελάσεις παράνομων μεταναστών που πραγματοποιεί η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός κ. Μηταράκης έχει εξοργίσει τα ελάχιστα μέλη τους και προφανώς θα επιθυμούσαν μια άλλη κυβέρνηση που θα είχε την χώρα μας ξέφραγο αμπέλι! 

Ανάμεσα στα ανεδαφικά και επικίνδυνα για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ αιτήματά τους είναι η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών! 

Τέλος και για εμάς περισσότερο σημαντικό είναι πως η δράση του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος κ. Τζαβέντ Ασλάμ έγινε αντικείμενο διένεξης με φίλους και συμμάχους της χώρας μας αφού κατηγορείτε για συγκεκριμένα αδικήματα. 

Αδικήματα τα οποία τελέστηκαν στην χώρα καταγωγής του και η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε τη μη έκδοση του ενώ πρόσφατα του χορηγήθηκε άσυλο ως πρόσφυγας. 

Κατά της απόφασης προσέφυγε ο υπουργός Μετανάστευσης κος Μηταράκης και αναμένουμε (εάν και δεν ελπίζουμε πως θα του αφαιρεθεί) την απόφαση. 

Στο παρελθόν ο κ. Τζάβεντ Άσλαμ είχε προχωρήσει σε καταγγελίες πως δήθεν πακιστανοί είχαν απαχθεί από μυστικές υπηρεσίες στην πατρίδα μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: