ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν ο Σαλιαρέλης έκλεισε τη θύρα 7 (Βίντεο)

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Όταν ο Σαλιαρέλης έκλεισε τη θύρα 7 (Βίντεο)


Ο Αργύρης Σαλιαρέλης είχε ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και έφτασε μάλιστα στο σημείο να τους κλείσει τη θύρα των οργανωμένων.Ο τότε πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τους έκλεισε τη θύρα μετά από ένα ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 1990 και στο επόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν κλειστή η θύρα 7.
Τον Φλεβάρη του ίδιου έτους οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί προσπάθησαν να την ανακαταλάβουν σε ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου (δίνοντας στην αστυνομία υπόσχεση ότι δεν θα γίνουν επεισόδια) , ωστόσο ο Σαλιαρέλης την έκλεισε εκ νέου.


Σε συνέχεια της συγκεκριμένης κόντρα ο Σαλιαρέλης είχε πει στο ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟ 3-4 «Η Θύρα 7 κλείνει οριστικά. Ακόμη και η ίδια η Παναγία να μου ζητήσει να την ανοίξω δεν θα το κάνω. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι Ολυμπιακοί, δεν έχουν μπέσα και δε σέβονται τίποτα. Παίζαμε ντέρμπι κι αντί να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει, έκαναν ότι πέρναγε από το χέρι τους για να χάσουμε τον αγώνα και να τιμωρηθούμε. Αυτά που έγιναν είναι εγκλήματα κατά της ιστορίας του Ολυμπιακού. Πέταγαν πέτρες και διάφορα ζαρζαβατικά στον αγωνιστικό χώρο, φώναζαν ότι το ματς ήταν στημένο ενώ είμασταν 3-3 και με την ισοπαλία είμασταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Έβριζαν τη μάνα μου, πρόκειται για συμμορία αλητών και παλιανθρώπων».


Δεν υπάρχουν σχόλια: