ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση "Στην Ηλιούπολη ΜΙΛΑμε στις γειτονιές και τις πλατείες μας" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση "Στην Ηλιούπολη ΜΙΛΑμε στις γειτονιές και τις πλατείες μας" (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν πήγαμε στην χθεσινή εκδήλωση , "μάτια" και "αυτιά" δεν είχαμε να την παρακολουθήσουν , για δική σας "ενημέρωση" (δεν μπορούμε να σχολιάσουμε άρα για αυτό τα εισαγωγικά δεν ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε από τους ομιλητές)  μία δύο φωτογραφίες και ένα βίντεο στο οποίο η συνήγορος της 19χρονη κα Λεγάκη αναπτύσσει τις απόψεις της για το θέμα που ανέκυψε πριν μήνες στην πόλη μας και που αναμένουμε την εκδίκαση του στις δικαστικές αίθουσες ,όπου η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει. 

Υπάρχουν νέα δεδομένα που μένει να τα δούμε και να τα ακούσουμε (χωρίς να δούμε και να ακούσουμε κρατάμε πάντα  επιφυλάξεις) κάτι που θα συμβεί ας μην έχει αμφιβολία κάποιος,  παρά τον για εμάς παράλογο νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που καλύπτει την δράση του οιοδήποτε απατεώνα

Η ΔΙΚΗ μας ΑΠΟΨΗ ξεκάθαρη και ΣΑΦΗΣ κατά του κατάπτυστου Νόμου Βενιζέλου που άλλωστε έχει καταργηθεί στην πράξη από τα περισσότερα ΜΜΕ αφού η χώρα μας δεν θα γίνει Ρωσία όπως ίσως κάποιοι την φαντάζονται.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα δυτικά κράτη οπτικοακουστικό υλικό γίνεται δεκτό για να καταδείξει ένα έγκλημα ή για να υπερασπίσει κάποιος τον εαυτό του. Αυτά και ελπίζουμε και στο μέλλον να έχουμε ανάλογες δράσεις και φυσικά ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ έχουν το δικαίωμα , και για εμάς την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μην ΣΙΩΠΟΥΝ. 

Εάν δεν τους αναγνωρίζετε πράγμα που δεν θέλουμε να το πιστεύουμε στις φωτογραφίες η δικηγόρος κα Λεγάκη , ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης η συντονίστρια της εκδήλωσης και δικηγόρος Μαρία Τοπακιτζιάν και η βουλευτής Νοτίου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ κα. Ραλλία Χρηστίδου. 

Θα βγει φανταζόμαστε και κάποιο δελτίο τύπου από τον δήμο που ήταν αρωγός της εκδήλωσης για να ενημερώσουν για τις παρουσίες. Εμείς δεν ήμασταν εκεί και σίγουρα εάν δεν έχουμε αναφέρει πολλούς που πήγαν Αντιδημάρχους κ.ο.κ , δεν το κάνουμε από πρόθεση. 


Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του facebook Συλλογικότητα Αλληλεγγύης και Επικοινωνίας Ηλιούπολης Σ.Α.Η και από εκεί τις "κλέψαμε" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: