ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η καθαριότητα της πόλης θα παραμένει στα ίδια μη αποδεκτά επίπεδα όσο η δομή δεν περνάει σε ιδιώτη

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Η καθαριότητα της πόλης θα παραμένει στα ίδια μη αποδεκτά επίπεδα όσο η δομή δεν περνάει σε ιδιώτη


Φωτογραφίες από το facebook συνδημότισσάς μας για τα χάλια στην οδό Υπερείδου & Ηροδότου. Μια κατάσταση αφόρητη που βέβαια μας ακολουθεί διαχρονικά και έγινε πιο έντονη όταν εξαιτίας της χρεοκοπίας της χώρας μας οι κυβερνήσεις δεν διόριζαν αφειδώς συνδημότες μας στον τομέα της καθαριότητας αφού άλλωστε ελάχιστοι από όσους διορίστηκαν τα τελευταία 30 χρόνια στον τομέα αυτόν παρέμειναν να τον υπηρετήσουν. 

Έτσι στα χαρτιά ήταν και ΕΙΝΑΙ πάντα αρκετός ο αριθμός των εργαζομένων αλλά καμία δημοτική παράταξη δεν ΤΟΛΜΑ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως εάν η δομή δίνονταν σε ιδιώτη με το ίδιο προσωπικό η πόλη μας θα ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. 

Τέτοιες εικόνες έστειλαν σπίτι του τον πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο που έδωσε μάχη για να πείσει το ΣΕΔΗ πως έχουν και υποχρεώσεις εκτός από δικαιώματα δεν τους έπεισε και κατέληξε να χρεώνεται την μη τόλμη του να δοθεί η δομή καθαριότητας σε ΙΔΙΩΤΗ. 

Από την διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη δεν αναμένουμε προφανώς να δοθεί καμία δομή σε ΙΔΙΩΤΗ αφού για αυτούς είναι "έγκλημα" και να ομιλεί κάποιος για ιδιωτικοποιήσεις την ώρα που η χώρα μας σε λίγο θα έχει ένα τεράστιο ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ! 

Έτσι όσοι ΦΩΝΑΖΟΥΝ για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας σε θέματα όπως η καθαριότητα θα πρέπει να αποφασίσουν εάν είναι και αυτοί της ΑΠΟΨΗΣ όπως και ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ μας παρατάξεις πως το προσωπικό δεν επαρκεί και επομένως θα πρέπει να αναμένουν προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού που δεν θα επιχειρήσει καμία κυβέρνηση όσο η οικονομία μας είναι ανάλογη με αυτή ενός χρεοκοπημένου κράτους που σώθηκε από την ΑΤΑΚΤΗ χρεοκοπία επειδή οι δανειστές μας έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους και αναμένουν να πάρουν κάποια στιγμή τα χρήματα της "διάσωσης" πίσω. 

Το διάσωση σε εισαγωγικά γιατί προφανέστατα και η χώρα δεν σώθηκε,  εύκολα μπορεί να ξανακυλήσει και πάλι σε δαπάνες και να μεγαλώσει τον ΔΗΜΟΣΙΟ τομέας της που είναι και ο ΚΥΡΙΟΣ υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας μας. 

Δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις όλων των υπαλλήλων και ΦΥΣΙΚΑ ένα χρεοκοπημένο κράτος δεν κρατάει υπό κρατικό έλεγχο δομές όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ και ούτε φυσικά θα πρέπει να αναμένουν τα επόμενα χρόνια αυξήσεις προσωπικού όπως αυτές που έχουμε την τελευταία τριετία σε ΥΓΕΙΑ , ΠΑΙΔΕΙΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ είναι βέβαιο πως και αυτές έγιναν λόγω της πανδημίας δεν αντέχει το κράτος μας 800.000 δημοσίους υπαλλήλους βασικά δεν θα έρθει ΠΟΤΕ ανάπτυξη εάν δεν μείνουν οι μισοί. 

Αυτή είναι μια ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που την γνωρίζουν οι πολιτικοί από όλα τα κόμματα της Βουλής και για τον λόγο αυτό η κυβέρνηση της ΝΔ έριξε ( λάθος για εμάς ) το μπαλάκι στους ΟΤΑ να περιορίσουν το προσωπικό τους αυτοί ζητάνε διαρκώς νέο προσωπικό και ουδείς παίρνει την ΕΥΘΥΝΗ να τους πει πως το "πάρτι" έχει τελειώσει αναμένοντας εμφανώς την επόμενη χρεοκοπία της χώρας και τον νέο δανεισμό μας από τους "κακούς" ξένους που δεν μας άφησαν να χρεοκοπήσουμε άτακτα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: