ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο καφέ του Παύλου Κυριακουλέα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης !

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Στο καφέ του Παύλου Κυριακουλέα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης !


Σήμερα το απόγευμα στο καφέ Friends Station συναντηθήκαμε με τον εκπρόσωπο της Ν.Δ., τον Tasos Gaitanis.



Συζητήσαμε διάφορα επίκαιρα θέματα που αφορούν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και έχουν κυρίως σχέση με τα προβλήματα που απασχολούν όλους τους πολίτες.



Ήταν μία πολύ χρήσιμη και περιεκτική συζήτηση.
Παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού
Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά (Τάσος Ευσταθίου):
Παναγιώτης Καρανδρέας
Ανδρέας Τσουκαλας
Μιχάλης Κουρής &
Δημήτρης Ταμβάκος .




Επίσης παρόντες ήσαν ο Δημήτριος Μπέγκας , ο τέως αντιδήμαρχος Γιώργος Αγαδάκος, ο τέως υπεύθυνος της δημοτικής αστυνομίας Κώστας Νικολαΐδης και πολλά άλλα στελέχη του συνδυασμού μας.

Τάσος Ευσταθίου 
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 




Τέλος παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Κουρή Μαρία , ο τέως δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο τέως αντιδήμαρχος Babis Koliofotis , ο Stathis Efstathopoulos , o Δημητρης Ρεππας , ο Giannis Labadakis , o Nikos Karavangelis κ.α.








ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Τάσου Ευσταθίου  να τονίσουμε πως το προσωπικό προφίλ του οιοδήποτε έστω και επικεφαλής δημοτικής παράταξης δεν είναι τοπικό ΜΜΕ για να αναφέρει αναλυτικά πόσοι και ποιοι προτίμησαν να παραστούν στο καφέ του κ. Παύλου Κυριακουλέα που επιλέχθηκε ως τόπος συνάντησης φίλων του υποψήφιου βουλευτή Νοτίου Τομέα και εκπροσώπου τύπου της ΝΔ κ. Τάσου Γαϊτάνη! 

Άλλωστε και τα ΜΜΕ επιλέγουν τι θα παρουσιάσουν , και είναι στη διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη τους ποιους θα προβάλλουν και ποιους όχι , ανάλογα με την γραμμή που έχει το ΜΜΕ.  Δεν πήγαμε στην συγκεκριμένη συνάντηση , δεν γνωρίζουμε ποιοι ήταν παρόντες και "ακολουθήσαμε" την ανάρτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου  να σας την παρουσιάσουμε ως έχει , βάζοντας όσες φωτογραφίες ΕΜΕΙΣ  επιλέξαμε . 

Όπως δεν θα επιλέγαμε  ΠΟΤΕ  εάν ήμασταν υποψήφιοι βουλευτές με το φιλελεύθερο κόμμα της ΝΔ να παραστούμε σε συνάντησή  ψηφοφόρων ή "φίλων" μας στο καφέ Fried Station. 

Αλλά ο καθένας πληρώνει τις επιλογές του,  και ευτυχώς για την χώρα μας σύντομα θα κληθούμε να αποφασίσουμε και πάλι για το μέλλον της! 

Δεν "βγαίνει" αυτός ο χειμώνας με εκλογολογία , και αφού η αντιπολίτευση αρνείται πεισματικά την συναίνεση σε ένα σωρό σοβαρά θέματα,  η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! 

Όπως μονόδρομος είναι την στιγμή που όλος ο κόσμος στρέφεται προς τα ΔΕΞΙΑ να επιλέξουμε τους ποιο δεξιούς από τους υποψηφίους του κόμματος της ΝΔ,  αφού προφανέστατα και αυτοί θα καθορίσουν με την ΨΗΦΟ τους στα νομοσχέδια που φέρνουν ως κοινοβουλευτική πλειοψηφία  στη Βουλή , το μέλλον το δικό μας , και των παιδιών μας. 

Δεν θα στηρίξουμε πρόσωπα που κολλάνε παντού, ( και είδαμε και σε αυτή την εκδήλωση αρκετά τέτοια)  και κυρίως δεν θα επιλέξουμε με ΤΙΠΟΤΑ όσους ωφελήθηκαν από την παράταξη "εκβιάζοντας" το κόμμα της ΝΔ  , και έχουν οδηγήσει την Περιφέρεια Αττικής στα σημερινά της χάλια. Αλλά αυτοί έως το 2023 μπορούν να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους , άλλωστε όλες και όλοι γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να ξαναβγούν! 


Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως οι βουλευτικές εκλογές επιβάλλεται να γίνουν τον Σεπτέμβριο αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο πρωθυπουργός που φέρει και την πολιτική ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει το κυβερνητικό έργο και ο ίδιος θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις επιλογές του ζητώντας ανανέωση της θητείας της κυβέρνησής,  για να συνεχίσει το έργο της ή προτιμώντας να εξαντλήσει την θητεία του ως πρωθυπουργός αδιαφορώντας για την εκλογική τύχη του κόμματος που ηγείται κάτι που ευελπιστούμε πως δεν θα πράξει.  Για εμάς λοιπόν είδηση ήταν ( για αυτό το κάναμε και τίτλο) η παρουσία του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ κ. Τάσου Γαϊτάνη  στο καφέ του κ. Κυριακουλέα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: