ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Χατζηδάκης : Όσο είμαι εγώ δήμαρχος δεν θα παραχωρηθεί ποτέ σε ιδιώτη δημόσιο οικόπεδο για αξιοποίηση!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Γιώργος Χατζηδάκης : Όσο είμαι εγώ δήμαρχος δεν θα παραχωρηθεί ποτέ σε ιδιώτη δημόσιο οικόπεδο για αξιοποίηση!

 

Πιο αριστερός και από την κα Τασία Τσατσούλη εμφανίστηκε σήμερα ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης στο δημοτικό συμβούλιο κατηγορώντας την προηγούμενη διοίκηση για παραχώρηση δημόσιου οικοπέδου σε ιδιώτη κάτι που όπως ΤΟΝΙΣΕ δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ επί δική του διοίκησης! 

Πρέπει να τον λάτρεψαν σήμερα οι αριστεροί της πόλη μας , αλλά κει όσοι βαρεθήκαμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων θέλουν να το παίζουν κεντροδεξιοί αλλά παράλληλα να λένε ΟΧΙ σε κάθε αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας μέσω παραχώρησής της σε ιδιώτη με οικονομικό τίμημα που να έχει να κάνει με την εμπορική αξία της. 

Πάντως η τοποθέτηση του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο δείχνει πως ο σημερινός δήμαρχος έρμαιο των Καραβέλων πάει για άγαλμα όπως ο αείμνηστος Δημήτρης Κιντής. 

Στο πρόσωπό του όλες και όλοι οι αριστεροί αλλά και ακροδεξιούληδες της πόλης αναγνωρίζουν έναν κρατιστή που δεν θα μας αφήσει να του γκρεμίσουμε την Σοβιετία του! 

Κατά τα άλλα ιδιώτες εργολάβοι μπαίνουν παντού αλλά προφανέστατα αυτοί είναι σοσιαλιστές ας μην το γράψουμε με η όπως θα ταίριαζε ! 

Και βέβαια τους Καραβέλους στον δήμο τους έβαλε η κεντροδεξιά διοίκηση του 2006-2010 αυτή που τίμησε και με ανδριάντα τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή. 

Ξεκάθαρη πάντως η τοποθέτηση του δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη δεν θα χάσουμε σπιθαμή από την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία που έχει η ΕΤΑΔ λες και είναι δική μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: