ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...


  • Συνεχίζεται το κυνήγι μαγισσών εναντίον επτά supermarkets της πόλης μας στα οποία η διοίκηση αποφάσισε να επιβάλλει ωράριο φορτοεκφόρτωσης  από τις 7 το απόγευμα έως τις 7 το πρωί την στιγμή που όλες οι άλλες επιχειρήσεις της πόλης μας φορτοεκφορτώνουν όλη μέρα. Το άδικο μέτρο που προφανώς λυθεί δικαστικά αφού και οι τρεις επιχειρήσεις έχουν ήδη καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για αθέμιτο ανταγωνισμό προφανέστατα θα είναι κάτι που θα μας θυμίζει πως ο παραλογισμός σε αυτή την πόλη συνεχίζεται πάντα για το "κοινό καλό" που βέβαια για εμάς δεν υπάρχει. Εκτός και εάν με τον όρο κοινό καλό εννοούν την εύνοια συγκεκριμένων επιχειρήσεων εις βάρος μόλις 7 supermarkets που προφανέστατα και χρεώνονται ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο που συμβαίνει στην πόλη μας παρά τις προσπάθειες του αρμόδιου Αντιδημάρχου και των δημοτικών μας αστυνομικών. Και βέβαια από εμάς οι όποιες προσπάθειες τους "ακυρώνονται" αφού για εμάς δεν νοείται καμία δημοτική αρχή να κατασκευάζει πινακίδες του ΚΟΚ και να την τοποθετεί με απόφαση δημοτικού συμβουλίου έξω από μερικές επιχειρήσεις. Με διάφορες μεθόδους οι 7 επιχειρήσεις αυτές προσπαθούν να γεμίσουν τα ράφια τους και να μην είναι άδεια και τα πρόστιμα πέφτουν αλλά δεν πρόκειται και να πληρωθούν δεν υπάρχει Ελληνικό Δικαστήριο που δεν θα δει την κραυγαλέα περίπτωση αθέμιτου ανταγωνισμού και βέβαια δεν είδαμε και καμία σοβαρή αντίδραση στο δημοτικό συμβούλιο από τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους που κρατάνε τους "αγώνες" τους για θέματα όπως το ΚΥΤ Υμηττού και η δημόσια περιουσία που ντε και σώνει πρέπει να δοθεί στον δήμο μας για να την "αξιοποιήσει" όπως έχει "αξιοποιήσει" και τα υπόλοιπα που κέρδισε από τους κληρονόμους Νάστου. 

  • Γνωρίζει κανείς από τους δημοτικούς μας συμβούλους πόσα ευρώ έχει εισπράξει ο δήμος μας την τελευταία τριετία από τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους; Μάλλον όχι γιατί κανείς δεν ασχολείται με ευτελή ποσά! 

  • Συκοφαντήθηκε ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος και θα πάει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο να θέσει ως θέμα την "δικαίωσή" του. Διαβάστε σχετικά εδώ  το δελτίο που έπαιξαν όλα σχεδόν τα τοπικά ΜΜΕ αλλά κάποιοι "πονηροί" ισχυρίζονται πως δεν είδαν σε εμάς! Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ προφανώς θα εννοούν πως δεν την σχολιάσαμε όσο θα έπρεπε και αυτό έγινε γιατί εμείς δεν είμαστε εδώ για πλημμελήματα αλλά για διαχρονικά "εγκλήματα" τα οποία εσείς με την ΨΗΦΟ σας έχετε ως πλειοψηφία διαπράξει και όχι βέβαια εμείς που τα αναδεικνύουμε. Σε κάθε περίπτωση μας κάνει εντύπωση πως σε αυτή την πόλη έχουν βρεθεί τόσοι πολλοί οπαδοί της Αστικής Δικαιοσύνης την στιγμή που στα ποσταρίσματά τους βλέπουν "χούντα" Μητσοτάκη και αναπολούν Παπαδόπουλους! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: