ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ερωτούν για πράγματα που γνωρίζουν ή θα έπρεπε έτσι απλώς για να γίνεται ένας ατέρμονος διάλογος που δεν οδηγεί σε λύσεις

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Ερωτούν για πράγματα που γνωρίζουν ή θα έπρεπε έτσι απλώς για να γίνεται ένας ατέρμονος διάλογος που δεν οδηγεί σε λύσεις



Απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αφορούσαν το αντικείμενό του έδωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης κος Κώστας Σεφτελής. 

Υπομονετικά απάντησε σε όσους δημοτικούς συμβούλους κάνουν ανέξοδο λαϊκισμό και ερωτούν πράγματα που έτσι και αλλιώς γνωρίζουν και εάν δεν γνωρίζουν αυτοί δυστυχώς τα κατέχουν ως θέματα η πλειοψηφία των συνδημοτών μας. 

Αυτή που το 2019 συσπειρώθηκε γύρω από τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη που στις προεκλογικές του ομιλίες έπαιξε και αυτός το "παιχνίδι" του Αντιμνημονίου και είχε εύκολες λύσεις για όλα όσα συνέβαιναν στην πόλη μας. 

Στο ίδιο τέμπο και η τωρινή αντιπολίτευση μας κοροϊδεύει κατάμουτρα μέσα στα δημοτικά συμβούλια ισχυριζόμενη πως με το ίδιο προσωπικό ο δήμος μας ή και κάποιες μικρές προσθήκες θα κάνουν εάν εκλεγούν ( τους πιστέψετε δηλαδή όπως πιστέψατε το 2019 και τους νυν διοικούντες ) ΘΑΥΜΑΤΑ! 

Εμείς που δεν πιστεύουμε στα θαύματα σας λέμε ξεκάθαρα πως με το υπάρχον προσωπικό και άλλο τόσο της ίδιας νοοτροπίας η πόλη θα παραμείνει στα σημερινά της επίπεδα στους τομείς της καθαριότητας , του πρασίνου κ.ο.κ και φυσικά δεν υπάρχει ελπίδα καλυτέρευσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: