ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Αυτοί που τρομοκρατούνται από τα μηνύματα της τραπ μουσικής είναι οι ίδιοι που πέφτουν από τα σύννεφα όταν στα ΜΜΕ "σκάνε" θέματα όπως αυτό της Πάτρας , οι παιδεραστές - καθηγητές , οι gay ιερείς και γενικότερα θεωρούν πως ζουν σε "κοινωνία αγγέλων". Φανταζόμαστε πως θεωρούν την πόλη μας επίγειο παράδεισο με μηδενική εγκληματικότητα και κλείνουν τα αυτιά τους όταν οι σειρήνες ομιλούν για οργανωμένες εγκληματικές οργανώσεις που δρουν υπό την "εποπτεία" επίορκων ενστόλων. Δεν βαριέστε συνηθίσαμε την υποκρισία τους , τις διατροφικές τους συνήθειες,  και την εμμονή  τους να θέλουν να "σώσουν" την πόλη, αυτοί που  θεωρούν νομιμότητα το να υποκρίνεσαι πως είσαι ΑΘΩΟΣ.

  • Καμία απάντηση από την ΕΟΔΠΗ για τις "σοβαρές" καταγγελίες του γενικού γραμματέα της που άντεξαν μόλις για μία ημέρα. Άντεξαν δηλαδή τόσο όσο χρειάζονταν για να την "πατήσουν" όσοι έμαθαν την δημοσιογραφία στο πόδι και υποκρίνονται πως θέλουν το καλό της πόλης μας ενώ συστηματικά στηρίζουν ΟΛΑ όσα την οδηγούν στην πλήρη καταστροφή της. Οι λάτρεις της Σοβιετίας μας και οι ΧΟΡΗΓΟΙ τους θεωρούν πως οι δημότες μας δεν κατανοούν πως το συμφέρον τους δεν είναι να εξακολουθούν να πιστεύουν σε ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ και πως οι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ όσων διοίκησαν αυτό τον δήμο μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια. Έτσι τα έχουν με την διοίκηση και όχι με εργαζόμενους για την τρομερή αναποτελεσματικότητά τους και προσπαθούν να σας πείσουν πως οι διοικούντες θέλουν την πόλη μας ΒΡΩΜΙΚΗ και ΣΚΟΤΕΙΝΗ πιστεύοντας πως μπορούν να γίνουν πιστευτοί από ανθρώπους που γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση,. 

  •  Το ΚΥΤ Υμηττού είναι ΝΟΜΙΜΟ  αλλά μάλλον η είδηση που έπαιξε σε πολλά "συστημικά" ΜΜΕ δεν έφτασε σε όσους επί δεκαετίες έκαναν τις ΟΥΤΟΠΙΕΣ τους επάγγελμα και θησαύρισαν εις βάρος όλων μας χτίζοντας πολιτικές καριέρες και διοικώντας τον δήμο μας. Χάθηκαν και οι ένστολοι υβριστές μας που σας παραμύθιαζαν για την επικινδυνότητα της ακτινοβολίας του που τάχα προκαλεί καρκίνους και έμειναν μόνο οι "Αραμπατζήδες" που ενώ είναι μέλη ενός κόμματος που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ένα κέντρο υπερύψηλής τάσης με βάση την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ( άλλωστε έχουν περάσει τόσες κυβερνήσεις , καμία δεν εφάρμοσε αποφάσεις επίορκων δικαστικών που έλεγαν το αντίθετο) εξακολουθεί και αναρωτιέται γιατί καθαρίζουν την ξερή βλάστηση μέσα σε χώρο που ανήκει στη ΔΕΗ ελπίζοντας πως θα τα αφήσουν όλα στην τύχη τους  για να λαμπαδιάσουν όλα , και να μείνουμε και χωρίς ρεύμα! Στο παιγνίδι του παραλογισμού είναι και όσοι έχουν συμφέρον από το να διατηρείται ο ΜΥΘΟΣ περί μη νομιμότητας και όσοι έχουν επαγγελματική διαστροφή με το να εμποδίζουν την χώρα μας να προχωρήσει ΜΠΡΟΣΤΑ και ετοιμάζονται να καταφύγουν εκ νέου στην Ελληνική Δικαιοσύνη που μέσω του ΣτΕ αποφάσισε πλέον πως καλός ο σανός αλλά η χώρα πρέπει να αλλάξει επίπεδο και να μην νομοθετεί ανοησίες ώστε να μην οδηγηθεί εκ νέου σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Μια χρεοκοπία που θα πληρώσουν οι οικονομικά ανίσχυροι όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί οι "έξυπνοι" έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και θα έρθουν να μας αγοράσουν όλους με μια χούφτα ελβετικά φράγκα ή αμερικανικά δολάρια! 

  • Κάποιοι που στήριξαν με πάθος την υποψηφιότητα Χατζηδάκη στις κάλπες του 2019 έχουν λέει δεύτερες σκέψεις για την επιλογή τους και "ετοιμάζουν" μια ακόμα χειρότερη επιλογή για όλους εσάς που τους πιστέψατε! 

  • Με σύνθημα πως μας ενώνει το "καλό" της πόλης βάζουν στην άκρη λέει ιδεολογίες ξεπερασμένες από την ίδια την ζωή! Το θέμα είναι πως οι ιδεολογίες αυτές παράγουν πολιτικές και το απολιτίκ στα δικά μας τουλάχιστον ΑΥΤΙΑ είναι συνώνυμο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Για εμάς είναι τυχοδιωκτισμός να κατηγορείς τα πολιτικά κόμματα πως φταίνε για τα στραβά της τοπικής αυτοδιοίκησης και παράλληλα να είσαι μέλος αυτών των κομμάτων. Και βέβαια το "καλό" της πόλης είναι να συνεχίζουν να σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να στηρίζουν την εκλογή τους στην ανοησία σας! 

  • Η πλέμπα της πόλης κάνει μηνύσεις και σε ιερείς επικαλούμενη την "νομιμότητα" μιας Αστικής Δημοκρατίας που θέλει να "ανατρέψει" , ενώ θεωρεί πως βρισκόμαστε στην Αλβανία του Χότζα και επιθυμεί το γκρέμισμα ναών! Ελπίζουμε το "χαστούκι" της Ελληνικής Δικαιοσύνης να εξασθενήσει την δικομανία τους,  και κυρίως να κατανοήσουν πως με θεωρίες συνωμοσίας  και με ΨΕΥΔΗ δεν θα κερδίσουν κάτι  και πάλι,  γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει. Αλλά ακόμα και εάν πετύχαιναν την καταδίκη ενός ιερέα τι φαντάζονταν; Πως θα τον έστελναν στα γκουλάγκ; Ανόητοι άνθρωποι και τουλάχιστον αυτή την φορά οι δύο  Άγγελοι ήταν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Ο πρώτος άσκησε το λειτούργημά του και ο δεύτερος κατανόησε πως με τόσα τσιμέντα στον Υμηττό είναι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να γίνεται "πόλεμος" για 24 τ.μ τσιμέντου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: