ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την μία μέρα έχουν την άλλη δεν έχουν και κατηγορούν τον Ψυρρόπουλο για διασπορά fake news - Τους πιστεύετε;

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Την μία μέρα έχουν την άλλη δεν έχουν και κατηγορούν τον Ψυρρόπουλο για διασπορά fake news - Τους πιστεύετε;



Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ είναι παρούσα και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για να παρέμβει όπου κληθεί με τα απαραίτητα πυροσβεστικά οχήματα, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.
Παράλληλα σε απόλυτη συνεργασία και από κοινού, η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης με την Ε.Ο.Δ.Π.Η., προσπαθεί να εξαλείψει χρονίζουσες παθογένειες του παρελθόντος, που έχουν ονοματεπώνυμο και συνυπεύθυνη την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου.
 
Στις ανεύθυνες και επικίνδυνες αναρτήσεις του κ. Ψυρρόπουλου, που εξυπηρετούν τις δικές του μικροπολιτικές επιδιώξεις, οι εθελοντές της Ε.Ο.Δ.Π.Η. δεν έχουν θέση.

Υ.Γ. Σε ότι αφορά σε αυτούς που "τρίβοντας τα χεράκια τους" αναρωτούνται "Τι συμβαίνει τελικά με την Εθελοντική Ομάδα?", οι απαντήσεις τόσο από τη Διοίκηση του Δήμου μας όσο και από την 5μελή της Ε.Ο.Δ.Π.Η., δεν θα δοθούν φυσικά στο διαδίκτυο, αλλά θεσμικά, μόνο στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.
Επαναλαμβάνω, πως στις μικροπολιτικές επιδιώξεις και αντιπαραθέσεις, τόσο οι εθελοντές μας όσο και η ασφάλεια του Υμηττού, δεν έχουν θέση.

Κώστας Σεφτελής 
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Χθες διαβάστε εδώ  στην αυτοψία που έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κος Ψυρρόπουλος δεν είχαν οχήματα ήταν στο συνεργείο του δήμου  για επισκευή και ανησυχούσαν μην τυχόν και δεν "συνδράμουν" στην κατάσβεση πιθανής πυρκαγιάς στο δάσος! Σήμερα φωτογραφίζονται περιχαρείς με δύο Αντιδημάρχους και βγάζουν ψεύτη τον κ. Ψυρρόπουλο που εάν συνεχίσει να είναι τόσο "μαλθακός" και "αφελής",  δεν θα δει ποτέ δημαρχία. Το τι πρεσβεύουν αυτοί οι "εθελοντές" το γνωρίζουν οι πάντες σε αυτή την πόλη.  Καλό είναι κ. Σεφτελή να πείτε στους 41 δημοτικούς συμβούλους  μας  για να μάθουν και οι συνδημότες μας ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ μας στοιχίζουν ετησίως. 

Καύσιμα, στολές , οχήματα που αποκτήθηκαν με την ΧΟΡΗΓΙΑ του δήμου και φυσικά χρήματα που δίδονται για δράσεις τους. Οι χορηγίες τους από ιδιώτες είναι συγκεκριμένες , και τα έξοδα τους δεν καλύπτονται από αυτές. 

Εάν οι δημότες μας θέλουν να συνεχίσουμε να δίνουμε χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για να συντηρούμε εθελοντές, εμείς είμαστε εντάξει αφού σεβόμαστε την πλειοψηφία. Αυτό που μας ενοχλεί , και ενοχλεί και άλλους είναι η ΑΠΕΡΑΝΤΗ υποκρισία πως τάχα κάποιοι "σπαταλούν" τον χρόνο τους για να μας "σώσουν" Με μια αυθαίρετη κατασκευή για γραφεία και με 3 πυροσβεστικά οχήματα ήδη στην κατοχή τους θέλουν να σας πείσουν ( και για κάποιους το έχουν καταφέρει) πως μπορούν να κάνουν "θαύματα" και είναι απαραίτητοι για την προστασία του δάσους! 

Εμείς με την κοινή λογική μας,  δεν κατανοούμε γιατί πρέπει να έχουν επιχορήγηση ετήσια οι διάφοροι εθελοντές , και φυσικά πιστεύουμε τον κ. Ψυρρόπουλο , και όχι παντελώς αναξιόπιστα άτομα που δεν τα έχει εκλέξει ουδείς από τους συνδημότες μας για να διαχειριστούν το οτιδήποτε. 

Και δεν μιλάμε για τον Αντιδήμαρχο κ. Σεφτελή , αυτόν τον έχετε εκλέξει και θα τον ξαναεκλέξουν και πάλι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Θα ψηφιστεί από τους υπαλλήλους του δήμου μας που είδαν καλύτερες μέρες επί θητείας του και φυσικά από πολλές εθελοντικές ομάδες , συλλογικότητες κ.ο.κ που είδαν πως με την νέα διοίκηση τα πράγματα πάνε καλύτερα για αυτούς! 

Μιλάμε για τους εθελοντές που δεν απάντησαν  ΠΟΤΕ σε δημοσίευμα που αναφέρετε σε αυτούς ακόμα και όταν  κατηγορηθούν πως τιμούν ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Γιατί το έχουν κάνει και αυτό για όσους ξεχνούν ή δεν μας διαβάζουν! 

Άμα έβγαλαν ΨΕΥΤΗ τον κ. Ψυρρόπουλο φανταστείτε τι άλλο μπορούν να πράξουν για να διατηρήσουν τον "εθελοντισμό" τους! 

Και βέβαια δεν περιμένουμε από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας να βάλουν τέρμα στις δράσεις τους ή να σταματήσουν την χρηματοδότηση εάν ποτέ ΕΝΩΝΟΝΤΑΝ και αναλάμβαναν την διοίκηση του δήμου μας. 
Οι απόψεις τους για την ΕΟΔΠΗ είναι γνωστές και ΘΕΤΙΚΕΣ και βέβαια με τον φασισμό δεν έχουν θέμα έτσι και αλλιώς. 

Άλλωστε και οι ΔΥΟ αυτές παρατάξεις είχαν φιλοχουντικούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στα ψηφοδέλτιά τους. Συνδημότες μας που υβρίζουν καθημερινά τους υπουργούς μιας νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης και φοβούνται μη χαθεί το dna της Φυλής μας! 

Ψευτοπατριώτες που θεωρούν πως η χώρα μας είναι στη λάθος πλευρά της Ιστορίας και δεν έχουν κάτι να μοιράσουν με τους κόκκινους φασίστες της άλλης πλευράς παρά μόνο το ΧΡΩΜΑ του φασισμού τους!

Για αυτό καλό θα ήταν ιδίως εάν ενωθούν να τα λύσουν αυτά τα θέματα γιατί εδώ σε αυτή την πόλη δεν ευδοκιμούν τα τελευταία 30 χρόνια οι κόκκινοι ή οι μαύροι φασίστες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: