ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κ. Αραμπατζής πιστεύει πως υπάρχουν "λεφτόδενδρα" και δεν θεωρεί πως τα ΝΠΔΔ πρέπει να λειτουργούν ως ιδιωτικές επιχειρήσεις!

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Ο κ. Αραμπατζής πιστεύει πως υπάρχουν "λεφτόδενδρα" και δεν θεωρεί πως τα ΝΠΔΔ πρέπει να λειτουργούν ως ιδιωτικές επιχειρήσεις!

Σε γραμμή Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" η παράταξη του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή  θεωρεί πως τα ΝΠΔΔ του δήμου μας πρέπει να εξακολουθούν να ξοδεύουν περισσότερα από όσα από την κρατική επιχορήγηση παίρνουν,  αδιαφορώντας πλήρως για τις οικονομικές επιπτώσεις που έφεραν αντίστοιχες πολιτικές στο παρελθόν. 

Ζητάει από τον ΠΑΟΔΗΛ να μην έχει το μυαλό του στην κερδοφορία ( δεν την έχει έτσι και αλλιώς τζάμπα ανησυχεί ο όψιμος "προλετάριος") και προτείνει στη δημοτική αρχή να αναλάβει το ΟΛΟ το κόστος και να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους δημότες μας ΕΛΕΥΘΕΡΗ πρόσβαση στις συναυλίες των Κότσιρα και Πορτοκάλογλου. 

Το κόστος που είναι 10 με 12 ευρώ και που έτσι και αλλιώς για να υπάρχει αυτή η τιμή έχει επιδοτηθεί ήδη από τον ΠΑΟΔΗΛ γιατί βλέπετε οι αριστεροί Κότσιρας και Πορτοκάλογλου δεν θα δώσουν την συναυλία τζάμπα για το κοινό αλλά θα πληρωθούν καλά όπως άλλωστε πληρώνονται και από άλλους δήμους που έχουν λεφτά για πέταμα. 

Δεν θα προβάλαμε καν την παρουσία των δύο καλλιτεχνών στην πόλη μας αφού θεωρούμε ασήμαντη την καλλιτεχνική τους προσφορά και σίγουρα η νεολαία μας δεν τους ακούει . Εδώ δεν τους ακούμε εμείς που ηλικιακά ήμαστε πιο κοντά τους θα τους ακούσει μια γενιά περισσότερο έξυπνη και πιο κοντά στην πραγματικότητα; 

Σε κάθε περίπτωση και φέτος ελάχιστες είναι οι εκδηλώσεις που θα προβάλλουμε από εδώ γιατί για εμάς ακόμα και η επιλογή καλλιτεχνών , παραστάσεων ακόμα και μια έκθεση βιβλίου δεν προάγει απαραίτητα τον πολιτισμό ή τουλάχιστον δεν προάγει τον δυτικό πολιτισμό που εμείς υπηρετούμε! 

Και βέβαια το κρεσέντο λαϊκισμού του κ. Αραμπατζή θα συνεχιστεί όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές αλλά να είναι περισσότερο "καπιταλιστής" ο κος Θέμης Γιαννόπουλος και να σκέφτεται περισσότερο το συμφέρον των πολλών από έναν δηλωμένο κεντροδεξιό δεν το φανταζόμασταν! 

Πως θα ακούγαμε από έναν κεντροδεξιό πως δεν πρέπει ο ΠΑΟΔΗΛ να κοιτάει την κερδοφορία αλλά να παράγει "λαϊκό πολιτισμό" αλά Σοβιετία με τροβαδούρους που δεν έχουν καν επαφή με το τι συμβαίνει εκεί έξω είναι κάτι που το ακούγαμε για δεκαετίες από τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ στην πόλη μας. Το ακούγατε όσοι ζήσατε επί επταετίας όπου ο γραφικός πολιτισμός παρουσιάζονταν ως διέξοδο στα αδιέξοδα που οδήγησαν την χώρα μας οι καραβανάδες. 

Και εκεί δεν τους απασχολούσε το ΚΟΣΤΟΣ αφού άλλωστε ό,τι είναι υποτίθεται ΤΖΑΜΠΑ το πληρώνουμε εμείς μέσω της φορολογίας. 

Το να πληρώσουμε τον Κότσιρα και τον Πορτοκάλογλου σίγουρα δεν συνάδει με χρηστή διοίκηση και ακόμη χειρότερα ακούγοντας Κότσιρα και Πορτοκάλογλου σίγουρα δεν "ξυπνάς" αλλά πέφτεις σε λήθαργο! 

Από έναν τέτοιο ξύπνησε και το 2015 ο κος Πορτοκάλογλου που τουλάχιστον απαρνήθηκε την ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ πράγμα που ο κος Αραμπατζής δεν κατανόησε ΑΚΟΜΗ

Διαβάστε εδώ σχετικά την συνέντευξη που παραχώρησε ο κος Πορτοκάλογλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ .  Και συγκρίνετέ την με παλιότερες συνεντεύξεις του ή ακόμα καλύτερα διαβάστε πως θεωρεί πως μπορεί Ανατολή και Δύση να δημιουργήσουν ένα απολιτίκ πολίτη που βέβαια θα τιμάει τους ανύπαρκτους αγώνες της προδικτατορικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! 

Όχι είναι λάθος πολιτική να πληρώνεις τον Κότσιρα και τον Πορτοκάλογλου , και ακόμα χειρότερη να αναγκάζεις τους πολλούς να πληρώσουν για ΚΑΤΙ στο οποίο δεν θα παραβρεθούν.  Και βέβαια ο ΠΑΟΔΗΛ ξεκάθαρα δεν κοιτάει την κερδοφορία αλλά λεφτόδενδρα δεν υπάρχουν και προσπαθεί να κάνει μια πιο χρηστή διαχείριση ή για να ακριβολογούμε να μην σπαταλά περισσότερα από όσα στην ουσία πληρώνουμε όλες και όλοι εμείς με τους φόρους μας και αποτελούν την ετήσια κρατική χρηματοδότησή του. Εάν ο ΠΑΟΔΗΛ έφτανε στο σημείο να έχει ΚΕΡΔΟΣ τότε εμείς θα ήμασταν τρισευτυχισμένοι και θα στηρίζαμε περισσότερο τις προσπάθειές του γιατί για εμάς ΣΗΜΑΣΙΑ δεν έχει τι δηλώνεις αλλά τι πραγματικά είσαι. Και ανάμεσα στον κρατισμό και τις ιδιωτικοποιήσεις έχουμε επιλέξει εδώ και χρόνια τις δεύτερες που θα οδηγήσουν την χώρα μας σε ΑΝΑΠΤΥΞΗ και δεν θα θυμίζουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να σας μεταφέρουμε τι έχουν δηλώσει κατά καιρούς οι δύο καλλιτέχνες, και πως ο δεύτερος ως αναλαμπή είδε επιτέλους πως λεφτά δεν υπάρχουν!

 Ας το ψάξει ο "κεντροδεξιός" στα λόγια  κος Αραμπατζής και ας πληρώσει και 10 ευρώ για να τους παρακολουθήσει. Άλλωστε ο κος Πορτοκάλογλου απεχθάνεται από το 2015 και μετά τον λαϊκισμό. Για πιο πριν δεν ήθελε να "χαλάσει την πιάτσα" και τιμούσε ανύπαρκτους αγώνες δίνοντας δεκάδες συνεντεύξεις και συνεργαζόμενος με όλα τα "ιερά τέρατα" του πενταγράμμου που βέβαια στην τελευταία δεκαετία της ζωής τους ανακάλυψαν τον "πατριωτισμό" τελευταίο ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ! 

Αρκετή διαφήμιση τους κάναμε πάντως και δεν είχαμε κανέναν σκοπό να προβάλλουμε λάθος πρότυπα και από εδώ μέσα! 

Άλλωστε αρκετή προβολή έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν σε μεγάλες ηλικίες αφού η νεολαία μας όπως προανέφερα έχει και ορθώς για εμάς άλλα ακούσματα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: