ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....


  • Κάποιοι ακόμα θεωρούν πως είναι ασφαλές να ζούνε δίπλα στα πεύκα και κυρίως πως οι πυροσβέστες είναι υπερήρωες που έχουν την δυνατότητα να σώσουν σπίτια περιτριγυρισμένα από πεύκα. Κανένα από τα δύο δεν είναι εφικτό να συμβεί και βέβαια όσοι εξακολουθούν και φυτεύουν πεύκα σε δασικές εκτάσεις μετά και την προτροπή του πρωθυπουργού στο να προτιμηθούν άλλα δένδρα παίζουν με την φωτιά και είναι σίγουρο πως θα καούν! 

  • Η κόντρα Κωνσταντάτου - Παπανικολάου καλά κρατεί ακόμα και στο σοβαρό θέμα των πυρκαγιών και ίσως στην Πειραιώς θα πρέπει να δουν το θέμα και να μην αφεθεί ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης χωρίς κεντροδεξιά εκπροσώπηση στις δημοτικές κάλπες του 2023. Ο Γιάννης Κωνσταντάτος προφανέστατα και δεν μπορεί να υπηρετήσει καμία κεντροδεξιά πολιτική έχει ήδη διαφανεί αυτό στο θέμα της μεγάλης επένδυσης στο Ελληνικό. Με άλλον δήμαρχο καζίνο ήδη θα υπήρχε και φυσικά την καθυστέρηση θα την χρεωθεί μια κυβέρνηση η οποία ΣΙΩΠΑ στο λάθος της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου στο να δοθεί η μεγάλη επένδυση σε σχήμα που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να φτιάξει τίποτα παρά τον υπερδανεισμό του από τις τράπεζες. 

  • Γκρίνια, γκρίνια , γκρίνια αλλά καμία διαφορετική πρόταση από 41 δημοτικούς συμβούλους που ταυτίζονται απόλυτα στη μη ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ δημοτικών δομών , στο θέμα της τάχα ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας που τώρα που έγινε δημόσια πρέπει σώνει και καλά να δοθεί στο δήμο μας και βέβαια στο θέμα του ΚΥΤ Υμηττού που όλοι ζητάνε την απομάκρυνσή του ακόμα και τώρα που το ΣτΕ το ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ. Το που θα πάει και εάν έχουν ρεύμα τα Νότια Προάστια δεν τους αφορά αρκεί να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να "προστατεύουν" ένα "φαλακρό" βουνό που δεν θα φέρει καμία ανάπτυξη εάν δεν πέσουν τσιμέντα. Τώρα βέβαια εάν πέσουν τσιμέντα πως θα χτίσουν πολιτικές καριέρες όσοι μας γέμισαν ρέματα χαβούζες και πάρκα - ζούγκλες με πεύκα τα οποία είναι ήδη "πεθαμένα" αλλά ουδείς τολμά να τα κόψει. Όλες και όλοι αναμένουν την επόμενη κακοκαιρία για να πέσουν στα κεφάλια μας! 

  • Δεν θα υπάρξει τρίτη υποψηφιότητα από τον χώρο της κεντροδεξιάς στην πόλη μας για τις κάλπες του 2023 όπου θα δώσουν θέσεις ευθύνης σε όσους οι πολλοί επιλέξουν. Δεν έχουμε αυταπάτες πως ξαφνικά θα αλλάξουν συνήθειες οι συνδημότες μας άλλωστε  το έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές και έχουμε βαρεθεί να το λέμε ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ως πλειοψηφία ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο από αυτό που έχουν σήμερα ως διοίκηση του δήμου. Άλλωστε αυτοί που ασκούν την πιο σκληρή κριτική στη σημερινή διοίκηση είναι όσοι κατηγορούσαν το δικό μας τοπικό ΜΜΕ που ξεκάθαρα είχε γράψει πως δεν στηρίζει ούτε έχει σε καμία υπόληψη τους πάνω από 12.000 συνδημότες μας που αποφάσισαν στο δεύτερο γύρο του 2019 να γυρίσουν την πόλη μας πίσω σε εποχές όπου ο λαϊκισμός της Αριστεράς μεσουρανούσε. 

  • Δεν υπάρχει συλλογικότητα, σωματείο ή ακόμα και επιχείρηση της πόλης μας που να μην στηρίζει την παρούσα διοίκηση . Καμία ανακοίνωση δεν θα δείτε από όλους αυτούς προεκλογικά υπέρ άλλης δημοτικής παράταξης πλην της διοικούσας ας το καταλάβουν καλά αυτό όσοι θεωρούν πως χωρίς ΡΗΞΗ μπορεί να γίνει αλλαγή. Και η ΝΔ το 2019 κέρδισε για να μη γίνουμε Βενεζουέλα εδώ δεν πρόκειται να κερδίσουν όσοι με επιχειρηματολογία Αριστεράς έχουν οδηγήσει εκατοντάδες  δεξιούς να ψηφίζουν κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις.

  • Τσακώνονται ακόμα ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΣΥΡΙΖΑ για να σας πείσουν για τις διαφορές τους την ώρα που οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους τα έχουν "βρει" και πολεμούν από κοινού την κακή ΔΕΞΙΑ! Στην ουσία πολεμούν την κοινή λογική και την παράταξη που μας έβαλε στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ για να μην είμαστε σήμερα εδαφικά ακρωτηριασμένοι και για να ζήσουμε το καπιταλιστικό μας όνειρο που θα είχε συνεχιστεί και δεν θα χρεοκοπούσαμε ως χώρα εάν το 1981 δεν είχε ανέβει στην Εξουσία ο μεγαλύτερος λαϊκιστής πολιτικός που έβγαλε η χώρα μας ο Ανδρέας Παπανδρέου! 

  • Εκλογές στο τέλος της τετραετίας δηλώνει με κάθε ευκαιρία και όταν ερωτάται ο πρωθυπουργός κ.  Κυριάκος Μητσοτάκης άρα έχει αποφασίσει πως η επόμενη κυβέρνηση θα είναι συγκυβέρνηση κομμάτων αφού όσο περνάει ο καιρός η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ γίνεται ΑΥΤΑΠΑΤΗ. Και βέβαια εάν το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν στηθούν κάλπες η επόμενη κυβέρνηση θα είναι σαφέστατα χειρότερη από την σημερινή και δεν θα προχωρήσει καμία μεταρρύθμιση αφού θα πρόκειται για σχηματισμό που άλλος θα τραβάει δεξιά και άλλος αριστερά και η χώρα θα μένει καθηλωμένη και θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια σε νέα μνημόνια αφού ο κίνδυνος χρεοκοπίας για ένα κράτος που χρωστάει πάνω από 140% του ΑΕΠ που παράγει ετησίως είναι όχι πιθανή αλλά βέβαιη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: