ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  •  Η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Γιαννόπουλου έγινε αφορμή για ακόμη μια φορά για να αναδειχθεί η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων είναι επιλεκτικοί στα κρούσματα ρατσισμού και αναδεικνύουν μόνο τα "ανώδυνα" έχοντας αποφασίσει ποιον Φασισμό θα υπηρετήσουν. Θα μπορούσε να αναδείξει το πρόβλημα ο δημοτικός σύμβουλος χωρίς τον χαρακτηρισμό χονδροί έτσι ώστε να αντιληφθούν και όσοι έχουν μειωμένη αντιληπτική ικανότητα πως το θέμα του δεν ήταν οι υπέρβαροι ή οι παχύσαρκοι αλλά μια νοοτροπία που λέει πως δεν σεβόμαστε τον διπλανό μας σε δημόσιο χώρο και δρούμε σαν να βρισκόμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας. Βασικά ο ηθοποιός έχει αδικήσει πολλές φορές τον εαυτό του με αναρτήσεις του στα social media και πληρώνει το γεγονός πως ό,τι σκέφτεται το λέει δρώντας χωρίς να σκεφτεί το πολιτικό κόστος. Άλλωστε πολιτικός δεν είναι και δεν φαίνεται πως θέλει και να γίνει αφού ο ίδιος δεν προστατεύει τον εαυτό του από όσους έτσι και αλλιώς ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ! Εμάς όσοι τρώνε πασατέμπο στα cinema  δεν μας ενοχλούν υπάρχουν σοβαρότερα "παραπτώματα" που μας βγάζουν από τα νερά μας και μας θυμώνουν. Πάντως για ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ουδείς αφού μη σκεπτόμενος το πόσο "δημοκρατική" πόλη είμαστε είπε ΔΗΜΟΣΙΑ το παράπονό του και του την "έπεσαν" όλοι ΟΣΟΙ δεν έχουν βγάλει ούτε ΜΙΣΗ κουβέντα για τις άκρως ρατσιστικές δηλώσεις και τα ποσταρίσματα θαυμασμού συνδημοτών μας σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Άλλωστε ο κος Γιαννόπουλος αντιλαμβάνεται πως σε αυτή την πόλη το πολιτικώς ορθό έχει πάει περίπατο και έχει αρχίσει μάλλον ήδη την προεκλογική του περίοδο για τις κάλπες του 2023. Εκεί όπου και πάλι οι πολλοί θα τον εκλέξουν και ας είναι και χονδροί! Άλλωστε και κάποιους άλλους ίσως τους ενοχλεί ο καπνός μας ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους και οδήγησαν σε έναν νόμο για κλειστούς χώρους που ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ! Σε κάθε περίπτωση καλώς κατέβασε το ποστάρισμά του ο δημοτικός μας σύμβουλος και κακώς ασχολούμαστε εμείς αλλά δεν θέλουμε να μας πουν οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ πως μας διέφυγε αυτό το κρούσμα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ την στιγμή που έχουμε παίξει ΟΛΑ τα σοβαρότερα. 


  • Κάποιοι θέλουν αναβίωση του 2019 και ετοιμάζουν επιλογή υποψηφίου δημάρχου ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από αυτή που ήδη έχουμε. Γιατί φυσικά υπάρχουν και χειρότερα σας τα λέγαμε και το 2019 αλλά εσείς προτιμήσατε αλλαγή για την αλλαγή και τώρα αναζητάτε τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο που έβαζε και καμία φωνή μπας και ξυπνήσει κανένας "κοιμισμένος" . Βέβαια με φωνές δεν γίνονται και πολλά πράγματα και όταν κάποιος βγει εκτός ελέγχου και χτυπήσει κανένα πλεξιγκλάς έχουμε "αθώες" να τρομοκρατούνται και "πουτ@νες" να χαίρονται! 


  • Και άλλη δολοφονία "αδελφή" σας αλλά μάλλον σας πετυχαίνει σε διακοπές . Κάνει και ζέστη , υπάρχει και μια διοίκηση δήμου που τα "τρέχει" αυτά τα θέματα , μας τα λέτε πάλι από Σεπτέμβρη με την ΕΛΠΙΔΑ πως η Πατριαρχία μετράει ΜΕΡΕΣ! 


  • Μην αφήνετε τα παιδιά σας να ακούνε τραπ και μην περιμένετε από ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει στους δρόμους να σας τα διαπαιδαγωγήσουν! Βέβαια και εμείς με heavy metal  μεγαλώσαμε αλλά δεν γίναμε και τόσο "κακοί" ή έτσι θέλουμε να πιστεύουμε! 

  • Όχι δεν θα μπούμε στη διαδικασία καν να ασχοληθούμε με ένα θέμα που αφορά κυρίως τις γυναίκες που κουβαλάνε επί 9 μήνες μια ζωή μέσα τους. Αυτές θα αποφασίσουν για την τύχη του όπως άλλωστε αποφασίζουν για τα πάντα και εάν κάτι δεν πάει καλά τους φταίει η Πατριαρχία! Άλλωστε οι γυναίκες μας φέρνουν στη ζωή και είναι "υπεύθυνες" σε μεγαλύτερο ποσοστό για τον κόσμο που ζούμε αφού αυτές μεγαλώνουν τα παιδιά που είναι το ΜΕΛΛΟΝ. Η ζωή είναι θηλυκού γένους και για αυτό είναι επικίνδυνη γιατί όπως έλεγαν και οι "μισογύνηδες" αρχαίοι μας πρόγονοι "ΠΥΡ ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ" 



Δεν υπάρχουν σχόλια: