ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ κ. Τάσου Γαϊτάνη με τον επικεφαλής και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Συνάντηση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ κ. Τάσου Γαϊτάνη με τον επικεφαλής και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


Πριν μερικές μέρες επισκέφθηκε την Ηλιούπολη ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης προκειμένου να γνωρίσει τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής μας παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.


Συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, την γενικότερη πολιτική κατάσταση κ.λ.π.



Επίσης μας δόθηκε & η ευκαιρία να του παραθέσουμε μία σειρά θεμάτων-προβλημάτων που απασχολούν την πόλη μας & τους συμπολίτες μας, όπως το κυκλοφοριακό, που κυρίως προέρχεται από την διαμπερή υπερτοπική κυκλοφορία, η λειτουργία Δασαρχείου Υμηττού κ.α.

Ήταν μία ευχάριστη & χρήσιμη συνάντηση...

Τάσος Ευσταθίου 
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Σήμερα να μην ξεχάσετε να πάτε στην πολιτική του ομιλία για την οποία σας είχαμε ενημερώσει σχετικά , διαβάστε εδώ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: