ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Άγαλμα στο σοβιετικό στρατιώτη ανάλογο με αυτό της Καλλιθέας δεν έχει ο δήμος μας μια σοβαρή παράλειψη που πρέπει να διορθώσουν οι κεντροαριστεροί διοικούντες και οι συνεργοί τους. Άλλωστε και οι της από εδώ ΔΕΞΙΑΣ του "Κυρίου" μάλλον στους νικητές κατατάσσουν τους ερυθρούς φασίστες του Στάλιν και τον κόκκινο στρατό του αφού δεν κατάλαβαν καν πως επί μισό και πλέον αιώνα οι ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ "δημοκρατίες" και τα κράτη-μέλη  του Συμφώνου της Βαρσοβίας ζούσαν σε καθεστώς απόλυτης ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. 

  • Και για να μάθετε και Ιστορία πάρτε και μια ανάρτηση της κα Ζαχάροβα εκπροσώπου τύπου της Ρωσικής "Δημοκρατίας" , εάν και όσοι φοιτήσατε σε ελληνικά πανεπιστήμια αυτά τα ανιστόρητα διδαχθήκατε! 

Για όσους δεν κατανοούν την αγγλική γλώσσα η κα Ζαχάροβα μεταξύ άλλων και διαμαρτυρόμενη για τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών αναφέρει: 

 «το ελληνικό κράτος που δημιουργήθηκε χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας και του οποίου ο πρώτος ηγέτης ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας (σσ Ιωάννης Καποδίστριας) έμεινε ουσιαστικά χωρίς διπλωματικές σχέσεις με τη χώρα μας. Εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια πίστη, το αποδείξαμε και στις περσινές φωτιές».

Ξεχνάει βεβαίως τα Ορλωφικά , ξεχνάει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ενώ αυτά έγιναν το 1770 εκατό χρόνια μετά ο Ιωάννης Καποδίστριας υπουργός Εξωτερικών της Τσαρικής Ρωσικής  Αυτοκρατορίας έκρινε πως το ελληνικό γένος δεν ήταν έτοιμο για να ξεσηκωθεί και να φέρει επιτυχή αποτέλεσμα και βέβαια για το πούμε και ορθά κοφτά εάν Μεγάλη Βρετανία , και Γαλλία και τάσσονταν στο πλευρό μας ακόμα η χώρα μας θα αποτελούσε κομμάτι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 

Άλλωστε οι Ρώσοι "αδελφοί" μας ήταν πάντοτε στη λάθος πλευρά της Ιστορίας και δυστυχώς εκεί παραμένουν. 

Ο Καποδίστριας είχε πέσει πολύ έξω στην πρόβλεψή του πως η ημέρα της Ελευθερίας ήταν πολύ μακριά και δεν έπρεπε να γίνει επανάσταση το 1821 παρόλο που φανταζόμασταν γνώριζε τα Ορλωφικά το πούλημα των "αδελφών" Ρώσων που θεωρούν αφελείς προφανώς τους Έλληνες και τους θέλουν και σήμερα στο πλευρό τους σε έναν μάταιο αγώνα που διεξάγουν για να καθυποτάξουν ένα ελεύθερο έθνος με πραγματικούς ήρωες. Κάθε έθνος έχει τους δικούς του και φυσικά κάθε λαός είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και την τύχη της χώρας του στα κράτη όπου επικρατεί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αυτά δυστυχώς για όσους δεν το έχουν κατανοήσει ακόμα είναι ΜΟΝΟ τα ΔΥΤΙΚΑ. 



 Και βέβαια σε κανένα δυτικό πανεπιστήμιο του κόσμου οι φοιτητές δεν διδάσκονται για τα δημοκρατικά τάχα ιδεώδη του Ιωάννη Καποδίστρια και για τον "πατριωτισμό" του και όσες προτομές και εάν του στήσουν όσοι έτσι και αλλιώς δεν έχουν και καλή σχέση με την Αστική μας Δημοκρατία δεν μπορούν να διαγράψουν την ΑΛΗΘΕΙΑ που τρομάζει όσους και σήμερα επιχειρούν να σύρουν την χώρα μας στην λάθος πλευρά της Ιστορίας!  Έτσι η πόλη μας με ευθύνη του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου απέκτησε και πλατεία Ιωάννη Καποδίστρια για να θυμόμαστε έναν κυβερνήτη της Ελλάδος "τυφλό όργανο των Ρώσων" κατά τον αείμνηστο Γιάννη Κορδάτο και για να πικάρουμε και τους πολλούς κομμουνιστές της πόλης μας "έναν πολιτικά ανυπόληπτο" όπως τον χαρακτήρισε ο Καρλ Μαρξ! Ακόμα και ο στενός συνεργάτης του αείμνηστος Σπυρίδων Τρικούπης τον κατηγόρησε για κατάλυση του Συντάγματος αλλά  όλα αυτά  ελάχιστη σημασία έχουν  για όσους αποφάσισαν να τον τιμήσουν! Άλλωστε σε μια πόλη που κάποιοι την γράφουν με π κεφαλαίο μπερδεύοντάς την με την πάλαι ποτέ Βασιλεύουσα η προτομή κολλάει γάντι. Ψέμα στο ψέμα και ΜΥΘΟ στον ΜΥΘΟ αναμένοντας τον "μαρμαρωμένο" βασιλιά και το "ξανθό" γένος να μας "σώσει"! Περιμένουμε δηλαδή να μας "σώσουν" αυτοί που δεν είχαν ούτε μέρα Αστικής Δημοκρατίας στη χώρα τους πέρασαν από την τσαρική δικτατορία στην κομμουνιστική και μετά στον Πούτιν που έχει φυλακίσει την μοναδική ελπίδα τους να γίνουν και αυτοί  δυτικό κράτος τον εθνικιστή Αλεξέι Ναβάλνι που γλίτωσε από την απόπειρα δηλητηρίασης γνωστή "δημοκρατική" μέθοδος για όσους αμφισβητούν τον δικτάτορα Πούτιν ! Και επειδή εδώ κάποιοι παραμυθιάζονται μια χαρά τα πάει ο Πούτιν με τους κομμουνιστές και μια χαρά ανεμίζουν τα σφυροδρέπανα στη τάχα πατριωτική Ρωσία του! 


  • Την ίδια πληροφορία που είχαμε εμείς είχαν και οι ενεργοί φασίστες της πόλης μας για παρουσία του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο ( στα θέματα δεν υπάρχει πάντως αυτό που θέλει να συζητηθεί ο πρώην δήμαρχος) και δεν θα το χάσουν μας πληροφορούν. Να θυμίσουμε πως προεκλογικά για αυτούς ο Βασίλης Βαλασόπουλος ήταν ένας αυταρχικός δήμαρχος και φυσικά είναι πολλοί αυτοί που με την στάση τους και κυρίως με την ψήφο τους οδήγησαν στην ανάδειξη του Γιώργου Χατζηδάκη ως νέου δημάρχου της πόλης μας. Πάντως στα βασικά βλέπουμε ό,τι συμφωνούν με τον νυν δήμαρχο να μας βγαίνει και πιο αριστερός και εκδηλωτικός ανεβάζοντας παλαιστινιακές σημαίες και φέρνοντας τον καθηγητή κ. Μάζη στην πόλη μας για να μας μάθει Ιστορία! 

  • Δώρο και το παρακάτω βίντεο που απηχεί θεωρούμε ΑΠΟΛΥΤΑ στα όσα πιστεύει η πλειοψηφία στην πόλη μας για τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ της υποταγής και τον σανό που πουλούσε ο μακαρίτης ο Γιώργος Τράγκας που τελικά αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικερδής ( ο σανός που πουλούσε) για τον ίδιο! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: