ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η Δημοτική Αστυνομία εντόπισε τον "ασυνείδητο" συνδημότη μας και η "ζημιά" αποκαταστάθηκε

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Η Δημοτική Αστυνομία εντόπισε τον "ασυνείδητο" συνδημότη μας και η "ζημιά" αποκαταστάθηκε



Γράψαμε χθες ή μάλλον σχολιάσαμε κάντε κλικ εδώ  η εξέλιξη όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Κόκλας είναι πως ο δράστης εντοπίστηκε και αποκατέστησε την "ζημιά" όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παραπάνω. 

Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τα σχόλια συνδημοτών μας , σε κάθε περίπτωση ο ιδιώτης μετά από υπόδειξη των δημοτικών υπαλλήλων που τον εντόπισαν διόρθωσε μια λάθος εικόνα. 

Η πόλη διψάει για "συνετισμό" και τους βλέπουμε υπερβολικά "νομιμόφρονες" κάτι βέβαια που δεν συνάδει με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές άρα μάλλον για ακόμη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε πως ναι μεν μπορεί οριακά η ΝΔ να βγήκε πρώτο κόμμα στις κάλπες του 2019 αλλά κινδυνεύει και πάλι όσον αφορά την πόλη μας βέβαια στις κάλπες του 2023 αφού είναι φανερό και στον πλέον αδαή  πως κόκκινοι και μαύροι φασίστες αναπολούν κάτι που δεν θα έρθει. 

Η ΝΔ έχει τονίσει και καταδικάσει επανειλημμένα τον λαϊκισμό και των δύο άκρων. Έχει διαγράψει όσους ακόμη και σήμερα αναπολούν δικτάτορες και φυσικά παραμένει το πιο δημοκρατικό κόμμα και η πλέον αξιόπιστη λύση στην συγκυρία που διέρχεται όχι μόνο η χώρα μας αλλά και όλη η Ε.Ε μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

Χαιρόμαστε για τις δράσεις που γίνονται υπέρ του ουκρανικού λαού και είμαστε βέβαιοι πως η ΞΕΚΑΘΑΡΗ στάση της κυβέρνησης έχει στεναχωρήσει αρκετούς "Νεοδημοκράτες" που στις κάλπες του 2015 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ! 

Βέβαια στα τοπικά δεν χωράνε κόμματα και χρώματα ισχυρίζονται αρκετοί αυτοδιοικητικοί και αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο δήμο μας το καράβι λόγω μιας αλλοπρόσαλλης συσπείρωσης ετερόκλητων ιδεολογικά στελεχών θα βουλιάξει με κίνδυνο στις κάλπες του 2023 να συμβεί ό,τι συνέβη και το 2019 και να πάμε από το κακό στο χειρότερο. 

Σε κάθε περίπτωση έως τότε θα έχουν προηγηθεί οι εθνικές εκλογές και εκεί ευελπιστούμε πως δεν θα επικρατήσουν εκ νέου φωνές λαϊκισμού. 

Για την πρωτιά της ΝΔ είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ , για την αυτοδυναμία η δική μας άποψη είναι πως όσο αργούν οι εθνικές  εκλογές απομακρύνεται και η πιθανότητα αυτοδυναμίας της ΝΔ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: