ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ας πει κάποιους στους συνεργάτες των Γερμανών Σταλινικούς πως ο πόλεμος για την χώρα μας είχε τελειώσει το 1944 και σε όλο τον κόσμο ένα χρόνο μετά

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ας πει κάποιους στους συνεργάτες των Γερμανών Σταλινικούς πως ο πόλεμος για την χώρα μας είχε τελειώσει το 1944 και σε όλο τον κόσμο ένα χρόνο μετά


 Δεν κατάλαβαν πως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τερματίστηκε το 1945 και οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να παραποιούν την ΙΣΤΟΡΙΑ για να χωρέσουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Και βέβαια και στην πόλη μας μέσω του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης όπου ως μέλη στο διοικητικό του συμβούλιο ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ χωρίς να εκλέγονται από κανέναν άτομα τέτοιων "αντιστασιακών" οργανώσεων το ΠΑΡΑΜΥΘΙ της αντίστασης κατά των Γερμανών από όσους δεν έριξαν σφαίρα εναντίον τους ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. 

Πάντως τα ρούβλια σταμάτησαν να έρχονται και μάλλον έτσι μπορούμε να "δικαιολογήσουμε" πως η σελίδα του μεγαλύτερου "αντιστασιακού" συλλόγου είναι υπό κατασκευή αρκετό καιρό τώρα. Έτσι οι λάτρεις της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ θα αναμένουν από τις πενιχρές συντάξεις των "αγωνιστών" και τις επιχορηγήσεις διάφορων αφελών να ενισχύσουν τον "αγώνα" που συνεχίζεται έως ότου ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ κατά αυτούς η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της πατρίδας μας από τους "κακούς" Αγγλοσάξωνες. Θα αναμένουν κάποιους αιώνες ακόμα για να δουν αυτή την δήθεν απελευθέρωση η πραγματική έγινε με την βοήθεια αυτών που κατηγορούν και έτσι η χώρα μας δεν έγινε ΣΟΒΙΕΤΙΑ εάν και βολεύτηκαν στον κρατικό μηχανισμό χιλιάδες ΚΟΚΚΙΝΟΙ φασίστες , διορίστηκαν στο ΔΗΜΟΣΙΟ , σε δήμους , σε ΝΠΔΔ αλλά και ΝΠΙΔ και γενικότερα πλούτισαν οδηγώντας σε χρεοκοπία την χώρα και όλες και όλους μας που για παραπάνω από αιώνα θα αποπληρώνουμε τις οικονομικές τους ατασθαλίες και κυρίως την ΑΠΑΤΗ που έστησαν εις βάρος της ίδιας της λογικής παρουσιάζοντας όσους κατέστρεψαν την πατρίδα μας ως δήθεν ήρωες. 

Δείτε εδώ την επίσημη σελίδα του ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ που παραμένει σε "ανασυγκρότηση" αφού δεν βοηθάτε και εσείς που σας αρέσουν τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ . Βέβαια τις δράσεις τους παρακολουθεί η ΚΑΤΙΟΥΣΑ άρα διαβάστε την δεν θα χάσετε τίποτα από τις δράσεις τους. 


Την ώρα που κάποιοι ψάχνουν σκάνδαλα στις κινέζικες λάμπες δεν βλέπουν τα εκατομμύρια ευρώ που στοίχισε ένα Μουσείο που προπαγανδίζει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ και αναζητούν στα "ψίχουλα" των 8 εκατομμυρίων κακοδιαχείριση την ώρα που ένα μουσείο μας έχει στοιχίσει έως τώρα δεκαπλάσια χρήματα και τόσα πριν καν ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους ελάχιστους επισκέπτες που τρώνε το παραμύθι της "αντίστασης" κατά των Γερμανών από όσους ελάχιστη συνεισφορά είχαν στην Εθνική Αντίσταση στην χώρα μας που οργανώθηκε κυρίως από τους συμμάχους μας και που χωρίς την ΔΙΚΗ τους καθοριστική συμμετοχή ούτε Γοργοπόταμο δεν θα είχαν να γιορτάσουν σήμερα οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Γιατί εκτός από το να κοιτάζουν την ανατίναξη που έγινε από τον βρετανικό στρατό ΕΔΕΣ και ΕΑΜ -ΕΛΑΣ δεν συνεισέφεραν απολύτως τίποτα και στην "κορυφαία" αυτή στιγμή αντίστασης! 

Ο εμφύλιος και οι σφαγές που ακολούθησαν την περίοδο 1946-1949 και ενώ είχαν αποχωρήσει οι Γερμανοί από την χώρα μας  βαρύνει ΜΟΝΟ όσους ήθελαν να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ και ΟΧΙ όσους έδωσαν το ΑΙΜΑ τους για να παραμείνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

Αυτής που θα επικρατήσει όσες φορές και εάν αμφισβητηθεί η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της απέναντι σε ΜΑΥΡΟ ή ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: