ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό


  • Διέγραψαν και την κα  Αφροδίτη Λατινοπούλου και δεν θα είναι όπως μας πληροφόρησε η ΝΔ υποψήφια στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το κυβερνών κόμμα στις προσεχείς εκλογές. Την κατηγορούν για ρατσισμό εναντίον της παρουσιάστριας του Mega κ. Δανάης Μπάρκα όπου για τους πολλούς αποτελεί πρότυπο ομορφιάς και υγείας! Δεν θα σχολιάσουμε καν τον παραλογισμό της πολιτικής "ορθότητας" , για ακόμη μια φορά όμως αποδεικνύεται πως η ΑΛΗΘΕΙΑ τρομάζει! 

  • Εκλογές τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο αλλιώς η ΝΔ δεν θα έχει πιθανότητες αυτοδυναμίας αφού ο χειμώνας προβλέπεται "βαρύς". Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερο για την χώρα μας οι αυτοδύναμες μονοκομματικές κυβερνήσεις, παρά συγκυβερνήσεις όπου πρέπει να "βολευτούν" όλες και όλοι που συμμετέχουν άρα τα νέα μνημόνια έρχονται πιο κοντά. Το ό,τι βγήκαμε από την σκληρή εποπτεία δεν είναι θετικό για εμάς άλλωστε ό,τι έχουμε πετύχει ως χώρα από το τέλος του  Β΄ Παγκοσμίου πολέμου έως σήμερα το οφείλουμε στους συμμάχους μας. 

  • Το παλεύει ο νέος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κος Παναγιώτης Κόκλας να μετριάσει τις "ζούγκλες" της πόλης μας με βάση το προσωπικό που διαθέτει και τα πενιχρά ποσά που δίνονται σε εργολαβίες που συνάπτει ο δήμος μας με ιδιώτες. Τα αποτελέσματα σε κάποια πάρκα της πόλης μας είναι ήδη ορατά και προς θετική κατεύθυνση αφού οι πολλοί ακόμα πιστεύουν πως δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί η δομή Πρασίνου και Καθαριότητας που για εμάς ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ εάν θέλουμε να έχουμε μια ΚΑΘΑΡΗ πόλη με περισσότερο ΠΡΑΣΙΝΟ και χωρίς γερασμένα δένδρα που παραμένουν για να έχουν κάποιες και κάποιοι δήθεν οικολόγοι λόγο πολιτικής ύπαρξης! 

  • Και μερικές φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα της ΝΔ για όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στον πανέμορφο χώρο Rubidosa Events 










  • Έχουμε αρχίσει να "ανησυχούμε" μήπως η Megan Fox δεν καλύπτει τα πρότυπα ομορφιάς των περισσοτέρων Νεοελλήνων και χρειαστεί να βάλουμε στο λογότυπο μας κάποια εγχώρια "ομορφιά" για να καλύπτει τις αισθητικές προτιμήσεις των πολλών! Αλλά από την άλλη πλευρά εμείς ως "συντηρητικό" τοπικό ΜΜΕ και σεξιστές για τους επικριτές μας την θεωρούμε ακόμη μια πολύ όμορφη γυναίκα και μητέρα. Συντηρητική δεν την λες με ΤΙΠΟΤΑ αλλά όλες και όλοι έχουμε τις "αδυναμίες" μας και εμείς τις ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: