ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Αναφερθήκαμε στο θέμα του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου και φυσικά στην παρουσία του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Απλώς σε κάποιους δεν άρεσε η τοποθέτησή μας πως τα πολιτικά πρόσωπα δικαιώνονται στις κάλπες και εκεί δικαίωση ο κος Βαλασόπουλος δεν βρήκε το 2019 αφού τα δικά τους "παιδιά" αυτονομήθηκαν θέλοντας να αλλάξουν την πόλη. Τι κατάφεραν ; Για κάποιους τα πάνε καλά , για κάποιους χάλια και για κάποιους άλλους μία από τα ίδια! Εμείς θεωρούμε πως το κακό που συνέβη στις κάλπες του 2019 δεν πρέπει να έχει συνέχεια σε αυτές του 2023 και φυσικά δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάμε από το ΚΑΚΟ στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ για να γίνουμε αρεστοί σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

  • Όλα τα πεζοδρόμια πέριξ της κεντρικής πλατείας έχουν "εμπόδια" αλλά ενοχλεί η σούβλα την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης. Λογικό δεν την ενοχλούν ηλιακοί θερμοσίφωνες, σταθερές κατασκευές σε άλλους κοινόχρηστους χώρους την ενοχλεί μόνο η σούβλα του μη κομμουνιστή αφού το ΚΚΕ έχει εντάξει εδώ και χρόνια τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες στις τάξεις τους και κάνει αγώνα κατά των πολυεθνικών εταιριών δηλαδή στην ουσία κατά της ίδιας της λογικής. Γιατί προφανέστατα και καπιταλισμός με επιχειρήσεις των 2-3 ατόμων δεν ευδοκιμεί πουθενά στον δυτικό κόσμο και όσοι σας υπόσχονται πως θα σας διατηρήσουν παρά τα χρέη σας και την αντικειμενική δυσκολία που έχετε να ανταγωνιστείτε τους μεγάλους σας πουλάνε απλώς φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

  • Χρειάζεται να δοθεί σε ιδιώτη ο μηχανισμός ελέγχου της αισχροκέρδειας με κρατικοδίαιτους λειτουργούς και με τους έως τώρα ελέγχους και τα πρόστιμα που έχουμε δει δεν υπάρχει σωτηρία για τους πολλούς. Ας το κοιτάξουν στην κυβέρνηση μην χάσουν τις εκλογές για το καλάθι της νοικοκυράς που θα παραμένει άδειο όσο οι τιμές είναι στα ύψη. 

  • Η πόλη γέμισε στοίβες από κλαδιά και ξερά χόρτα πράγμα που σημαίνει πως κάποιοι καθαρίζουν. Αυτό είναι η θετική πλευρά , η αρνητική είναι πως με τις ξαφνικές μπόρες και όντας αμάζευτα δημιουργούνται προβλήματα. Με τόσα αντιπλημμυρικά έργα και η πόλη μας και χθες είχε θέματα με την δυνατή βροχή που κράτησε λίγα λεπτά δεν θέλουμε καν να φανταστούμε τι θα συμβεί άμα κρατήσει μερικές ώρες. 

  •  Φτιάχνουν πράγματα στην Αγίου Κωνσταντίνου και δεν μιλάμε απλώς για την ασφαλτόστρωση. Ελπίζουμε πως θα σας έχουμε κάποιες φωτογραφίες τις επόμενες μέρες από τις αλλαγές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: