ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καθαρισμός πάρκου με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Καθαρισμός πάρκου με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

5 Ιουνίου Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και κάποιοι συνδημότες μας προχώρησαν σε καθαρισμό στο πάρκο Εθνάρχου Μακαρίου στην Ηλιούπολη.
Τις φωτογραφίες "κλέψαμε" από το facebook του συνδημότη μας κ. Θανάση Ράπτη αφού ως γνωστόν εμείς δεν συμμετέχουμε σε εθελοντικές οικολογικές δράσεις χωρίς βέβαια να ψέγουμε όσους "σπαταλάνε" τον πολύτιμο χρόνο τους για αυτό που κάποιοι θεωρούν κοινό καλό.

Σε κάθε περίπτωση και αφού το πάρκο πρέπει να παραμείνει πάρκο για τους περισσότερους σε αυτή την πόλη αξιέπαινη η πρωτοβουλία τους.



Δείτε και τις φωτογραφίες και περιορίστε την κατανάλωση ενέργειας τώρα που ατυχώς για όλους μας η ενεργειακή κρίση εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία αδειάζει τα πορτοφόλια μας!




Από την πλευρά μας είμαστε ιδιαίτερα οικολόγοι και δαπανούμε ελάχιστη ενέργεια εάν αυτό μας "σώζει" από τη μη συμμετοχή μας σε εθελοντικές δράσεις!



Προφανέστατα και αυτή την φωτογραφία δεν την πήραμε από το προφίλ του συνδημότη μας κ. Ράπτη και αφορά άλλη σημερινή οικολογική δράση στο ρέμα της Πικροδάφνης. Εκεί ο δήμαρχος συναντήθηκε με άλλους συντρόφους του! 


Ό,τι στις φωτογραφίες βλέπετε και τον δήμαρχο της πόλης μας μαζί με υπερδραστήριο Αντιδήμαρχό της διοίκησης θεωρούμε πως δεν χρειάζεται σχολιασμό από εμάς, άλλωστε γέμισαν τα τοπικά social media από μηνύματα για την σημερινή μέρα κάποια από τα οποία μπορείτε να διαβάσετε και σε εμάς. Για τους δύο κυρίους  στην παραπάνω σημερινή  φωτογραφία στο ρέμα της Πικροδάφνης  , ένα υπουργό και έναν υφυπουργό  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν έχουμε κάτι να πούμε! Άλλωστε για καλό σκοπό ήρθαν στην πόλη μας , δεν θα θέλαμε να φανούμε αγενείς ,που έτσι και αλλιώς δεν υπήρξαμε ποτέ. Απαντήσαμε πάντα στις προκλήσεις και μιλήσαμε την γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που κάποιους τους τρομοκρατεί! 


Το μόνο που θα σχολιάσουμε είναι πως ο  κ. Νίκος Παππάς και ο κ. Γιάννης Μπαλάφας είναι η ημέρα με την νύχτα,  και όμως συνυπάρχουν σε ένα κόμμα πολυσυλλεκτικό , που σας έταξε προεκλογικά το 2015 σχίσιμο μνημονίων και υπέγραψε νέα μνημόνια ερχόμενο στην Εξουσία ,  παραδεχόμενο πως είχε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Δυστυχώς τα εδώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ΚΥΡΙΩΣ  όσους επέλεξαν να τους εκπροσωπούν σε τοπικό επίπεδο ( έχουν και αυτοί τις τοπικές επιτροπές τους) δεν έχουν μόνο ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ αλλά αποτελούν ό,τι χειρότερο πέρασε ΠΟΤΕ από το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ. 

Ακόμα και ο κ.  Νίκος Παππάς μας φαίνεται περισσότερο ¨Αριστερός" από αυτούς φανταστείτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: