ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Ρωτήστε αυτούς που αμφισβητούν τις εταιρίες δημοσκοπήσεων αλλά και την κοινή λογική για το ποιο είναι το πρώτο κόμμα σήμερα στη χώρα μας ή πιο ΜΜΕ διαβάζετε πιο πολύ. Άλλωστε δεν θα σας πουν παρά τα γνωστά τους ΨΕΥΔΗ με τα οποία έχουμε μεγαλώσει γενιές και γενιές στην Ηλιούπολη και που έχουν καταδικάσει τον δήμο μας σε ρόλο ουραγού με ΚΥΡΙΟΥΣ υπεύθυνους την πλειοψηφία των συνδημοτών μας που πάντα ΨΗΦΙΖΕ με βάση ΨΕΥΔΗ , ΜΥΘΟΥΣ και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και σήμερα "σκούζει" διαδικτυακά  πως η πόλη μας είναι κάκιστα φωτισμένη , βρώμικη και έχει θέματα εγκληματικότητας. 


  • Είμαστε με την ΕΙΡΗΝΗ και λέμε όχι στον πόλεμο εξακολουθούν και λένε υποκριτικά όσοι δεν είδαν δεν άκουσαν και δεν κατάλαβαν ή έτσι θέλουν να σας κάνουν να πιστέψετε την απόλυτη ρωσική βαρβαρότητα και την εισβολή της σε ένα ανεξάρτητο κράτος. Πήγε να προστατέψει τους κατσαπλιάδες που αμφισβητούν ακόμα και την ύπαρξη ουκρανικού έθνους , που έχουν αυταπάτες για την ισχύ της Ρωσίας και που θεωρούν πως μπορούν ποτέ να νικήσουν την Δύση με τεχνολογία του προηγούμενου ΑΙΩΝΑ. Υπομονή θα αντιληφθούν πως παρά τις απειλές τους για πυρηνικό ολοκαύτωμα δεν θα συγκινηθεί ουδείς από την άλλη πλευρά του ατλαντικού ούτε φυσικά θα παραδοθούν οι Ουκρανοί επειδή η Ρωσία είναι πυρηνική δύναμη. Η μη κοινή στάση της Ε.Ε παραμένει το πρόβλημα και κυρίως το γεγονός πως πολλοί Ευρωπαίοι προτιμούν να "ακρωτηριαστεί" ένα κράτος για να έχουν γεμάτα τα ρεζερβουάρ τους και να κάνουν τις διακοπές τους . Δεν θα συμβεί αυτό οι Ουκρανοί δεν θα παραδοθούν και θα συνεχίσουν για χρόνια ακόμα την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ τους έχοντας στην Ιστορία τους πραγματικούς ήρωες και μη αναζητώντας ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ τυράννους να τους "λύσουν" τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Η Ουκρανία επέλεξε να ανήκει στη Δύση την στιγμή που κάποιοι ακόμα σκέφτονται εάν πρέπει να ανήκουμε εμείς. 
  • Η παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για "πολιτιστικούς" λόγους σε ιδιώτες εμάς διαχρονικά δεν μας πείθει ιδίως όταν σε αυτούς γίνονται εμπορικές συναλλαγές. Οι δημοτικοί χώροι πρέπει για εμάς να ενοικιάζονται όταν πρόκειται για ιδιώτη που ωφελείται οικονομικά αυτός είναι και ο λόγος που δεν μας βλέπετε να διαφημίζουμε δράσεις που έτσι και αλλιώς για εμάς προβάλλουν έναν "πολιτισμό" που δεν μας αφορά. Πολιτισμό είχαν και οι Ινδιάνοι , οι Πέρσες κ.ο.κ αλλά εμείς δεν προτιμήσαμε ποτέ να προβάλλουμε τον κατώτερο πολιτισμό εις βάρος του ανώτερου. Άλλωστε εμείς δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως ο ένας κατώτερος πολιτισμός  θα επιβληθεί στον ανώτερο,  όσοι έχουν ας συνεχίσουν να προβάλλουν όσα σας είναι παντελώς άχρηστα και ξεπερασμένα από την ίδια την Ιστορία. Να διαφημίσουμε τι δηλαδή βιβλία γεμάτα ΟΥΤΟΠΙΕΣ ή "επαναστάσεις" που θα μας οδηγήσουν σε ΠΕΙΝΑ , ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Εάν διαφημίσουμε αυτόν τον "πολιτισμό" υποθηκεύουμε την ίδια την μελλοντική ύπαρξή μας γιατί ΜΜΕ σαν το δικό μας δεν "ευδοκιμούν" σε κόκκινες ή μαύρες χούντες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: