ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Η ΕΟΔΠΗ ενημέρωσε για την πυρκαγιά πλησίον της πλατείας Αναγνωσταρά ενώ παρουσιάζει πως συμμετείχαν οχήματά της που πριν μερικές εβδομάδες ο επικεφαλής της ισχυρίζονταν πως είναι υπό κατασκευή στο συνεργείο του δήμου μας! Έσπασε την ΣΙΩΠΗ της για να ευχαριστήσει τις εθελοντικές ομάδες που ήρθαν από τον Βύρωνα και τον δήμο Παπάγου- Χολαργού και δεν παρέλειψε βεβαίως να ευχαριστήσει και τα οχήματα της πυροσβεστικής που έσβησαν τελικά την πυρκαγιά υπό την παρακολούθηση όλων όσων για πάνω από δύο δεκαετίες σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Δείτε και που είναι ο 1ος και ο 7ος Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηνών ο πρώτος στο Κολωνάκι και ο δεύτερος στην Λεωφόρο Αλέξανδρου Παπαναστασίου στον Άγιο Δημήτριο για να αντιληφθείτε πως τελικά έφτασαν και ενέργησαν  πρώτοι όσοι ήταν χιλιόμετρα μακριά! Και βέβαια όπως μας πληροφορούν μέσω σχετικής τους ανάρτησης στην σελίδα τους στο facebook στο σημείο έδρασε το Ηλιούπολη 1 χωρητικότητας 5.000 λίτρων νερού! 


  • Να μην επιτρέψουμε άλλη φορά να ασκείτε πολιτική από ανθρώπους που άλλα λένε και άλλα πράττουν" διαβάζουμε από συνδημότη μας που "αγαπήθηκε" από τους Ενεργούς Φασίστες Ηλιούπολης που ονειρεύονται ΦΑΣΙΣΤΕΣ σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ. Ένας χρόνος τους μένει για να "αφυπνίσουν" όσους το 2019 μας οδήγησαν σε "αλλαγές" αχρείαστες αλλά προφανέστατα και οι νυν διοικούντες δεν είχαν πει πως θα κάνουν άλλα πράγματα . Την Σοβιετία υπηρετούν και για τον λόγο αυτό η πλειοψηφία των συνδημοτών μας που πιστεύει στον ΚΡΑΤΙΣΜΟ θα τους αναδείξει στις κάλπες του 2023 πρώτη πολιτική δύναμη από δεύτερη που ήταν σε αυτές το 2019. Η μη ενναλακτική πρόταση από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης που  δεν έχουν κάτι διαφορετικό να προτείνουν θα οδηγήσει και πάλι τους πολλούς στο να επιλέξουν ανάμεσα σε πρόσωπα που δεν διανοούνται να γκρεμίσουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας και συνωστίζονται στα αποκαλυπτήρια προτομών Ρωσοφασιστών που εάν αφήνονταν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο η χώρα μας θα αποτελέσουμε κομμάτι της ΒΑΡΒΑΡΗΣ Ανατολής σε έναν κόσμο όπου ακόμα και οι Τούρκοι βλέπουν πως τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ να είναι στη Δύση! 

  • Τους έχει ρίξει στο φιλότιμο ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Απόστολος Στασινόπουλος και δείχνουν περισσότερη όρεξη για δουλειά οι υπάλληλοι της καθαριότητας που εάν θα θέλουν να έχουν δουλειά και μετά το 2023 θα πρέπει να κατανοήσουν πως πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς! 


  • Δεν θεωρούμε τον δήμο Ηλιούπολης ( καταπατητής ιδιωτικών περιουσιών κατά επανάληψη) πως έχει το ΗΘΙΚΟ ανάστημα να επιβάλλει σε ιδιώτες που έχει καταστρέψει στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ με το τι θα πράξουν στις ιδιωτικές τους περιουσίες για να μην καεί το δάσος. Ένα δάσος που κάηκε με ευθύνη όσων επί δεκαετίες το γέμισαν ΠΕΥΚΑ αδιαφορώντας για τους τόνους εύφλεκτο υλικό από τις πευκοβελόνες και τα κουκουνάρια που εκτοξεύονται και δημιουργούν νέες εστίες πυρκαγιάς. Εάν μέσα σε όλα αυτά βάλεις τις κυψέλες που τοποθετούνται μέσα στα δάση και την αδιαφορία του Έλληνα για το φυσικό περιβάλλον κατανοείς πως έπρεπε να φέρουμε Κύπριο υπουργό για να μην γίνουν στάχτη τα ΠΑΝΤΑ όπως έγινε πέρσι στην Εύβοια. Σε κάθε περίπτωση όσοι έχουν μετατρέψει σε "ζούγκλες" πάρκα και ρέματα αναξιοποίητα της πόλης μας δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν όσους εγκατέλειψαν την πόλη μας για να γλιτώσουν από τους κοκκινόμαυρους καταπατητές ιδιωτικών περιουσιών. Το να ζητάς από τον ιδιώτη να κάνει ό,τι εσύ δεν κάνεις έγκαιρα σε πάρκα και πλατείες είναι μια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που δεν θα έχει κανένα πολιτικό όφελος για όσους ξεχνούν πως στις θέσεις ευθύνης τους έφερε ο άκρατος λαϊκισμός που λέει πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν αλλάζει εάν προεκλογικά δεν τους πεις πως είσαι έτοιμος να αλλάξεις μια πολιτική δεκαετιών που οδήγησε την πόλη μας στα σημερινά της χάλια. Άλλωστε είναι παντελώς άδικο η ΣΟΒΙΕΤΙΑ να φτιάχνει με δικά μας έξοδα πεζοδρόμια σε κεντρικά σημεία της πόλης και να καλεί όσους μένουν πάνω στα "βουνά" να επιληφθούν άμεσα των δικών τους! Η πόλη δεν μπορεί να αλλάξει πλέον αφού κτίστηκε στο πόδι και με τις ευλογίες όλων όσων άσκησαν διοίκηση έως σήμερα και της πλειοψηφίας των δημοτών μας που σταθερά στηρίζουν ό,τι πιο αντιδραστικό για τις ζωές όλων μας. Σε κάθε περίπτωση δεν γνωρίζουμε και πολλούς που είναι βιομήχανοι που να ζουν σε αυτή την πόλη , δεν βλέπουμε σπίτια με πισίνες και γενικότερα βλέπουμε πως θα γίνουμε η πίσω αυλή μιας επένδυσης όπου θα διαμένουν αλλοδαποί  και Έλληνες εργάτες που θα εργάζονται σε αυτήν αφού τα ενοίκια σε Άλιμο , Ελληνικό και Γλυφάδα θα παραμένουν πολύ υψηλότερα από αυτά που θα έχει μια πόλη που διαχρονικά πολέμησε κάθε μεγάλη επένδυση. 

  • Κόκλας , Σεφτελής, Πούλος , Στασινόπουλος θα έχουν μια ΑΝΕΤΗ επανεκλογή στις κάλπες του 2023 αφού η πλειοψηφία των συνδημοτών έχει τις ίδιες ακριβώς απόψεις με αυτούς στα ΒΑΣΙΚΑ ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας. Ο πρώτος παλεύει να διαφοροποιηθεί και να κάνει ένα βήμα προς τα μπροστά αλλά δεν είναι υποψήφιος δήμαρχος αλλά ένας απλός Αντιδήμαρχος άμισθος μάλιστα που κινείται μέσα στο πλαίσιο που βάζει πάντα ο επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης στην δική του περίπτωση πλέον ο επικεφαλής είναι ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης με τον οποίο θα παλέψει όπως όλα δείχνουν την επανεκλογή του στις κάλπες του 2023. Εμείς είχαμε τονίσει εγκαίρως πως το πάνω από κόμματα και χρώματα που υιοθετούν και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης που κατέβηκαν στις κάλπες του 2019 θα τους δημιουργήσει ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ προβλήματα και ήδη ΔΥΟ ικανά στελέχη που σίγουρα δεν τα λες πως ανήκουν στο χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ τουλάχιστον αυτής που πιστεύει στην έξοδο της χώρας μας από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ θα είναι υποψήφιοι με την παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί" και αναμένουμε να δούμε τι θα πράξει και το ΕΝΑΚ εάν και δεν θεωρούμε πως θα έχει καμία τύχη εάν αυτονομηθεί 6 μήνες πριν τις κάλπες αφού για τρία χρόνια στηρίζει την προσπάθεια εντός ή εκτός εισαγωγικών που κάνει η νυν διοίκηση για να σας αποδείξει πως είναι κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό από την προηγούμενη και πως τα πάει και καλύτερα! 


  • Δεν έχει απλή αναλογική στις κάλπες του 2023 και έτσι από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" θα βγει μόνο ο επικεφαλής της και ο κος Θανάσης Αθανασίου ενώ από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα βγει ο επικεφαλής κος Τάσος Ευσταθίου και δύο το πολύ ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι. Αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν κυρίως οι δημοτικοί τους σύμβουλοι και να πιέσουν για ΕΝΩΣΗ διαφορετικά θα υποστούν ΣΥΝΤΡΙΒΗ. Το γράφουμε για ακόμη μια φορά τονίζοντας την ΗΤΤΑ που έρχεται όπως το γράφαμε και το 2019 όταν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ονειρεύονταν τον κ. Τάσο Ευσταθίου δήμαρχο της πόλης μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: