ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τουλάχιστον αυτοί λένε επί δεκαετίες τα ίδια και συνεχίζουν τους ατέρμονους αγώνες για τις ουτοπίες τους ( δημόσια περιουσία, ΚΥΤ Υμηττού κ.ο.κ) θέτοντας πάντα και προβληματισμούς για όσους αλλάζουν εύκολα φανέλα!

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Τουλάχιστον αυτοί λένε επί δεκαετίες τα ίδια και συνεχίζουν τους ατέρμονους αγώνες για τις ουτοπίες τους ( δημόσια περιουσία, ΚΥΤ Υμηττού κ.ο.κ) θέτοντας πάντα και προβληματισμούς για όσους αλλάζουν εύκολα φανέλα!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης σταθερή στις απόψεις της υπέρ του κρατισμού για ακόμα μια φορά μας εντυπωσίασε με την συνέπειά της και κυρίως με την παρατηρητικότητα της πως κάποιοι σύλλογοι της πόλης με "πολλά" μέλη συνδράμουν την νυν διοίκηση στο να εφαρμόσει το Συριζαϊκό πρόγραμμά της. 

Τουλάχιστον οι κομμουνιστές εξακολουθούν και πιστεύουν σε ΟΥΤΟΠΙΕΣ δεν αλλάζουν φανέλα καιροσκοπικά και όσο και εάν τους θεωρούμε ιδεολογικούς μας αντιπάλους φέρνουν σε δύσκολη θέση αδέξιους τάχα δεξιούς που στα βασικά υιοθετούν την ατζέντα τους στα λόγια βέβαια γιατί εάν και εφόσον αναλάβουν θέσεις ευθύνης είναι σίγουρο πως δεν θα "σώσουν" κανέναν εργαζόμενο ή για να ακριβολογούμε οι μόνιμοι σωσμένοι είναι  εδώ και χρόνια , οι συμβασιούχοι υπάλληλοι δεν πρόκειται να μονιμοποιηθούν στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία,  αλλά ούτε και αργότερα αφού δομές όπως το πράσινο και η καθαριότητα είναι απλώς θέμα χρόνου να δοθούν σε ιδιώτη , επειδή λεφτά δεν υπάρχουν,  και τα 40.000.000 ευρώ ετήσια κρατική επιχορήγηση , που παίρνει ο δήμος μας , θα φαντάζουν σε λίγο υπερβολικά πολλά χρήματα για τις δυνατότητες ενός χρεοκοπημένου κράτους. 

Γιατί οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του δημοσίου μας στοιχίζουν για όσο ζουν δεν είναι ένα "έξοδο" που μπορείς να το κόψεις σε 1-2 χρόνια και ούτε εμείς ως τοπικό ΜΜΕ επιθυμούμε να χάνουν εργαζόμενοι τις δουλειές τους εφόσον εργάζονται. 

Η μονιμότητα του δημοσίου οδηγεί σε μη παραγωγικούς υπαλλήλους μακάρι ο υπουργός κος Μάκης Βορίδης να υλοποιήσει τα πριμ αποδοτικότητας ,γιατί θεωρούμε αδιανόητο κάποιοι να παίρνουν τα ίδια χρήματα με όσους εργάζονται έστω 7 ώρες την ημέρα με κάποιους που απλώς βρίσκονται στη λίστα μιας δομής ως εργαζόμενοι που απλώς παρίστανται. 

Όχι πως δεν είναι σημαντική η παρουσία στο ΔΗΜΟΣΙΟ αφού άλλωστε τέτοιες διακρίσεις υπάρχουν και στον ιδιωτικό τομέα αλλά εκεί τα "βίτσια" ή τις "αγάπες" της πληρώνει ο ιδιώτης και όχι ο Έλληνας και η Ελληνίδα φορολογούμενη. 

Σε κάθε περίπτωση όλες και όλοι δουλεύουν για την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που μπορεί να βρέθηκε από το 14% του 2014 στο 9% στις κάλπες του 2019 αλλά αντέχει σε έναν κόσμο που απεχθάνεται τον κομμουνισμό και σε μια χώρα που έχει πληρώσει ακριβό φόρο αίματος από όσους είχαν ανάλογες φαντασίες που πήγαν να υλοποιήσουν την περίοδο 1946-1949 αλλά ευτυχώς ηττήθηκαν! 

Πάντως για όσους ακόμα πιστεύετε στον κομμουνισμό και στις "επαναστάσεις" του η κα Τσατσούλη σίγουρα θα ήταν μια ικανότερη δήμαρχος από τον αείμνηστο Δημήτρη Κιντή με καλύτερο περιβάλλον δίπλα της δεν το συζητάμε καν. 

Άλλωστε η ίδια και οι σύντροφοί της παλεύουν σε εποχές που έχει καταρρεύσει η πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ έχουν κοπεί τα χρήματα που έρχονταν από τους εκεί συντρόφους τους και κυρίως πλέον το κλίμα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ιδιαίτερα αντικομμουνιστικό το ζούμε άλλωστε και στην "γειτονιά" μας με πρώην ανατολικά κράτη που έχουν ποινικοποιήσει την χρήση συμβόλων όπως το σφυροδρέπανο. 

Στην Ελλάδα ακόμα αντέχουν έστω με ένα 5% , μπαίνουν ως ΚΚΕ στη Βουλή και ευελπιστούν πως οι καιροσκόποι της Αριστεράς θα ξεφουσκώσουν και θα πάνε στο κόμμα που θα τους οδηγήσει σε πραγματικές ΡΗΞΕΙΣ με τον καπιταλισμό. 

Το ό,τι προτιμούν και ζουν σε καπιταλιστικές κοινωνίες την στιγμή που ακόμα υπάρχουν κομμουνιστικά κράτη - παρίες είναι λεπτομέρεια άλλωστε και παλιότερα η ΕΣΣΔ τους άρεσε από μακριά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: