ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σοβαρό τροχαίο ευτυχώς χωρίς θύματα πριν από λίγο στην πόλη μας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Σοβαρό τροχαίο ευτυχώς χωρίς θύματα πριν από λίγο στην πόλη μας

 


Σοβαρό τροχαίο πριν από λίγο στη  λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου και Πεντάρη ( πλησίον πλατείας Αεροπορίας) και ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές ( δες τις φωτογραφίες ). 

Η Δημοτική Αστυνομία Ηλιούπολης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Κόκλας έσπευσαν αμέσως στο σημείο και βοήθησαν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Από τις φωτογραφίες άλλωστε βλέπετε πως κάποιος θα έπρεπε άμεσα να ρυθμίσει την κίνηση , αλλά και να βοηθήσει τους επιβάτες του οχήματος,  που είχε αερόσακους που άνοιξαν και θεωρούμε πως θα φορούσαν και ζώνες ασφαλείας οι επιβάτες για να μην τραυματιστούν σοβαρά. 




Αφού ευχαριστήσουμε την αναγνώστριά μας για τις φωτογραφίες να πούμε και ένα μπράβο για την άμεση κινητοποίησή της δημοτικής μας αστυνομίας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Κόκλα που βρέθηκε στο σημείο , χάρη στην οποία αποφύγαμε τα χειρότερα , αφού βλέπετε στις φωτογραφίες πως  το οδόστρωμα σχεδόν έκλεισε από την κολώνα με τα φωτιστικά που έπεσε από την πρόσκρουση του οχήματος ,  και ευτυχώς δεν χτύπησε (η κολώνα ) άλλο διερχόμενο όχημα γιατί τώρα θα μιλούσαμε για πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. 

Δεν γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια του τροχαίου αλλά αυτά άλλωστε θα τα διερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: