ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν αρκεί η καταδίκη των ΜΜΕ στη "βία" της τραπ είναι εμφανές πως δεν μπορείς να ξεγελάσεις τους νέους ανθρώπους προσκολλημένος σε ΟΥΤΟΠΙΕΣ και μιλώντας τους για κάτι που δεν υπάρχει!

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Δεν αρκεί η καταδίκη των ΜΜΕ στη "βία" της τραπ είναι εμφανές πως δεν μπορείς να ξεγελάσεις τους νέους ανθρώπους προσκολλημένος σε ΟΥΤΟΠΙΕΣ και μιλώντας τους για κάτι που δεν υπάρχει!


Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες μετά την "αγανάκτηση" της κοινής γνώμης για την "βία" στα μουσικά βραβεία MAD,  και το νέο τραγούδι του Lighh και του Trannos είναι πρώτο στις τάσεις του youtube. Με πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές μέσα σε 20 μόλις ώρες φαντάζει αστείο να θεωρεί κάποιος πως οι τράπερ θα εξαφανιστούν την ώρα που έχουν τέτοια μεγάλη απήχηση! 

Αυτό σε απλά ελληνικά δείχνει πως η δικαιολογημένη καταδίκη από όλα τα ΜΜΕ του βίαιου επεισοδίου  μεταξύ δύο γνωστών τράπερ ( ή τάπερ κατά τους εχθρούς τους) δεν έπεισε,  όπως και οι νουθεσίες των υπόλοιπων καλλιτεχνών που ανακάλυψαν ξαφνικά πως οι τράπερ δεν είναι τραγουδιστές , δεν έχουν καλές  φωνές , και πως μέσα από τα τραγούδια τους προωθούν την ΒΙΑ , την ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τον ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ και γενικότερα όλα τα κακά και άσχημα της κοινωνίας μας. Ανάμεσα σε αυτούς τους "αντιστασιακούς" που βγήκαν είδαμε και κάποιους που δεν είδαν , δεν κατάλαβαν και συνέχισαν κανονικά την ζωή τους την περίοδο 1967-1974 τραγουδώντας και υπηρετώντας τον τρίτο Ελληνικό Πολιτισμό των Απριλιανών! 



Μιας κοινωνίας που την αντιλαμβάνονται ως "κοινωνία αγγέλων" ,όπου η ΒΙΑ είναι κάτι το αφύσικο και που όλες και όλοι μας απολαμβάνουμε μια άνετη ζωή , γεμάτη ΑΓΑΠΗ. 




Όμως τα πράγματα δεν ήταν ούτε και θα γίνουν ΠΟΤΕ έτσι,  και για τον λόγο αυτό η νεολαία μας βρίσκει ελκυστική μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν κατανοούν βέβαια όσοι ακόμα ονειρεύονται τις ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΓΑΠΕΣ και τους μεγάλους "έρωτες",  ακούγοντας Πάριο, Καρρά , Κότσιρα ή Παπακωνσταντίνου. 

Γιατί είναι δύσκολο να πείσεις τα νέα παιδιά για την "επαναστατικότητα" όσων πάλεψαν να μας "κοιμήσουν" επί δεκαετίες μιλώντας μας για Τσε Γκεβάρα , αντάρτες που αποδείχθηκαν κατσαπλιάδες και ανθρώπους που κάλυψαν την παραβατικότητά τους ντύνοντας τις ειδεχθής πράξεις τους με ουτοπικές Ιδέες και μη λέγοντας πως όλα τα έκαναν για το ΧΡΗΜΑ! 

Τουλάχιστον αυτή την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δεν την ακούμε στους στίχους της τραπ όπου ξεκάθαρα τα πάντα γίνονται για μερικές χιλιάδες ευρώ! 

Η πανδημία απέδειξε μέσω των λυμάτων που συλλέχθηκαν εξαιτίας της ,  πως στη χώρα μας υπήρξε αύξηση κατά 60% στη χρήση ναρκωτικών και αντικαταθλιπτικών , ενώ οι επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ κατέδειξαν και στον πλέον αδαή πως μεγάλο κομμάτι της νεολαίας μας άφησε τις ΟΥΤΟΠΙΕΣ των "σοσιαλιστικών παραδείσων" και κατέφυγε στους ψεύτικους παραδείσους που δημιουργούν διάφορες εξαρτησιογόνες ουσίες. 

Όλες αυτές οι ποσότητες ναρκωτικών διακινούνται από νέους ανθρώπους,  και οι "δρόμοι" μέρα και νύχτα  δεν είναι "καθαροί",  όπως θεωρούν όσοι είναι απομονωμένοι σε "ασφαλή" περιβάλλοντα! 

Δεν χρειάζεται καν να έχεις υψηλό δείκτη νοημοσύνης για να καταλάβεις τι συμβαίνει στην πόλη μας παραδείγματος χάρη με τις επιχειρήσεις "βιτρίνες" που καλύπτουν κάθε μορφή παραβατικότητας. 

Σε μια πόλη όπου οι έκνομες δραστηριότητες δεν ήταν ΠΟΤΕ η εξαίρεση,  αλλά ο κανόνας είναι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ να κατηγορούμε τις νέες γενιές για ό,τι τους παραδώσαμε. 

Ούτε μπορούμε να τους λέμε ανοησίες για "δημόσιες περιουσίες" που κατέληξαν τελικά στους δανειστές μας επειδή εκεί την οδήγησαν οι "αγώνες " της  πλέμπα της πόλης που παρέσυρε όλους τους διοικούντες που ακολούθησαν μια μειοψηφία που ακόμα αντιμάχεται με την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. 

Και φυσικά η κοινωνία μας δεν έχει ( ούτε είχε και ποτέ ) θέσεις για "αγγέλους",  και δεν μπορούμε να πέφτουμε υποκριτικά από τα "σύννεφα" ( ροζ , κόκκινα, πράσινα ή και μπλε) κάθε φορά που βρισκόμαστε στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως κοινωνία για τους λάθος λόγους! 

Όσοι θεωρούν πως δεν θα γίνουμε Μπρονξ , επειδή έχουμε διαφορετικό DNA,  ας κατανοήσουν πως οι λόγοι που οδηγούν χιλιάδες νέες και νέους μας στην παραβατικότητα και κάποιους στις φυλακές,  έχουν πρωτίστως να κάνουν με την Παιδεία που τους προσφέρουμε. 

Αυτή την δημόσια και "δωρεάν" παιδεία για την οποία οι πολιτικοί μας είναι υπερήφανοι στέλνοντας τα παιδιά τους σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! 

Και είναι βέβαιο πως έχουμε ως κοινωνία αποτύχει στο να δώσουμε στις νέες και στους νέους μας τα "σωστά" πρότυπα και έτσι βρήκαν τα δικά τους που τουλάχιστον τους παρουσιάζουν μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν ξορκίζεται με "προσευχές". 

Έχοντας πειστεί απολύτως πως η νέα γενιά είναι καλύτερη από τις προηγούμενες που μεγάλωσαν μέσα στο ΨΕΜΑ και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αναζητώντας "σοσιαλιστικούς παραδείσους" είμαστε βέβαιοι για την επικράτηση των πιο εμπορικών εις βάρος όσων πουλάνε εδώ και δεκαετίες μέσα από τους στίχους τους φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: