ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΑ και κυρίως την χώρα που τους φιλοξενεί

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΑ και κυρίως την χώρα που τους φιλοξενεί


Χωρίς μάσκα πολλοί πλέον στα ΜΜΜ αφού μετά την κατάργησή της σε κλειστούς χώρους οι περισσότεροι θεωρούν πως η πανδημία πέρασε,.

Τα κρούσματα καθημερινά αυξάνονται αλλά εν μέσω τουριστικής περιόδου ουδείς δείχνει να ανησυχεί. Άλλωστε το φθινόπωρο όπως όλα δείχνουν μας ετοιμάζουν και τέταρτη δόση εμβολίου ( για κάποιους θα είναι πέμπτη!) και για όλα αυτά που θα συμβούν πέρα από την ατομική ευθύνη υπάρχει και ο μη έλεγχος από την Πολιτεία των μέτρων που η ίδια έχει εξαγγείλει. 

Η φωτογραφία είναι από το τρόλεϊ 14 (Γηροκομείο- Λ. Αλεξάνδρας -Λαμπρινή) όπου είχε επιβιβαστεί μια παρέα έγχρωμων που δεν φορούσαν μάσκα και μετά από παρατήρηση ηλικιωμένης αφού την έβρισαν αποβιβάστηκαν σε επόμενη στάση σπρώχνοντας όσους τους έκαναν παρατηρήσεις! Έμειναν και άλλοι από την παρέα στο ΜΜΜ όπως βλέπετε οι οποίοι γελούσαν με την όλη κατάσταση ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο οδηγός δεν συμμετείχε για να συνετίσει όσους παρανομούσαν αφού η είσοδος χωρίς μάσκα στα ΜΜΜ δεν είναι νόμιμη. 

Με αυτά που συμβαίνουν όσοι είναι νομοταγείς κάνουν τα εμβόλια και τηρούν τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας νιώθουν "χαζοί" και είναι σίγουρα αδικημένοι από μια Πολιτεία που κάθε καλοκαίρι αφήνει τα πάντα ανοιχτά και ελεύθερα και κάθε φθινόπωρο μας τρέχει για να κάνουμε και άλλες δόσεις εμβολίων μιλώντας για ατομική ευθύνη! 

Εάν συνεχίσουμε έτσι δεν θα γλιτώσουμε την νέα καραντίνα και φυσικά ουδείς πρέπει να ξεχνάει πως διψήφιος αριθμός συνανθρώπων μας χάνει κάθε μέρα την ζωή του από την covid -19 . 

Η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη γιατί προφανέστατα και δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα όσων δεν εφαρμόζουν τα μέτρα κατά της πανδημίας αλλά δεν μπορούμε και να σιωπήσουμε σε απαράδεκτες καταστάσεις μπας και μας πουν ρατσιστές! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: