ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας: Δεν θα ανεχτώ πλέον καμία προσβλητική κριτική για μένα και τους συνεργάτες μου

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Παναγιώτης Κόκλας: Δεν θα ανεχτώ πλέον καμία προσβλητική κριτική για μένα και τους συνεργάτες μου


Δεκτή κάθε είδους κριτική, είτε θετική είτε αρνητική. Δεν θα ανεχτώ πλέον καμία προσβλητική κριτική για μένα και τους συνεργάτες μου.
Άλλο ένα περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στις 11:00 . Οι συνεργάτες μου, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, βρισκόντουσαν σε μια εκδήλωση για την ρύθμιση κυκλοφορίας.
 
Καλεσμένος "μακρυμάλλης" , συνοδευόμενος από την σύζυγο του πλησιάζει το πλήρωμα και άνευ λόγου και αιτίας το "στέλνει" στο δι@ολο...

Συγχαρητήρια στους Δημοτικούς Αστυνομικούς για την ψυχραιμία τους και τον επαγγελματισμό τους ώστε να έχει αίσιο τέλος η εκδήλωση.
 
Οι ανάλογες διαδικασίες για την διευθέτηση αυτών των θεμάτων έχουν ήδη ξεκινήσει...

Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος &Δημοτικής Αστυνομίας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Λεκτική βία δέχθηκαν οι δημοτικοί αστυνομικοί σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Κόκλας και φυσικά η άοπλη δημοτική αστυνομία θα είναι πάντα ο "εύκολος" στόχος για όσους δεν τους αρέσουν οι ένστολοι για λόγους που μόνο οι ίδιοι κατανοούν. Φυσικά και καταδικάζουμε όπως κάθε λογικός πολίτης τέτοιου είδους συμπεριφορές και εμείς που  ξεκάθαρα που θεωρούμε περιττή και πολυέξοδη την διατήρηση μιας άοπλης και χωρίς δικαίωμα σύλληψης δημοτικής αστυνομίας καλούμε την κεντρική διοίκηση ή να την καταργήση ( για εμάς η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την κατάσταση της χώρας αυτή την στιγμή) ή να την αναβαθμίσει εκπαιδεύοντάς την και εξοπλίζοντάς την και φυσικά δίνοντας το δικαίωμα σε αυτήν σύλληψης έτσι να μην καταλήξει σάκος του μποξ για δήθεν "επαναστάτες". Οι πραγματικά αλλεργικοί με τις στολές και τα εθνόσημα δεν έχουν θέμα με το να επιτεθούν και σε ένοπλους αστυνομικούς αφού η Πολιτεία μόλις πρόσφατα κατάλαβε πως η ρίψη μολότοφ δεν μπορεί να είναι πλημμέλημα. άλλωστε επαναστάτης χωρίς όπλο δεν υπάρχει. Οι "επαναστάσεις" δεν γίνονται με λουλούδια για όσους ακόμα έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως μπορούν να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία με Καλάσνικοφ. Μπράβο πάντως στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο που βγαίνει μπροστά και υπερασπίζεται τους υπαλλήλους του δήμου μας από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές άλλωστε με τα λόγια δεν θα φύγουν οι αστυνομικοί από τις γειτονιές μας για όσους ακόμα έχουν τέτοιες "επαναστατικές" Ιδέες και πιστεύουν πως οι κοινωνίες μπορούν από μόνες τους μέσω συλλογικοτήτων να πολεμήσουν το οργανωμένο έγκλημα μη λερώνοντας τα χέρια τους. Για εμάς η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ είναι επιβεβλημένη όπως επίσης επιβεβλημένη είναι η κάθαρση στους κόλπους της και η δραστική μείωσή της. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε τόσους χιλιάδες αστυνομικούς και η ποσότητα δεν έχει να κάνει με την ποιότητά τους!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: