ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους "τρομοκρατεί" η ΑΛΗΘΕΙΑ και θεωρούν πως δεν θίγουν τους υπαλλήλους του Πρασίνου όσοι ομιλούν για πόλη -"ζούγκλα" απλώς κάνουν κριτική στην διοίκηση ! - Να κάνει δηλαδή τι ο κος Κόκλας με τους 20 υπαλλήλους ;

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Τους "τρομοκρατεί" η ΑΛΗΘΕΙΑ και θεωρούν πως δεν θίγουν τους υπαλλήλους του Πρασίνου όσοι ομιλούν για πόλη -"ζούγκλα" απλώς κάνουν κριτική στην διοίκηση ! - Να κάνει δηλαδή τι ο κος Κόκλας με τους 20 υπαλλήλους ;

20 μεσήλικες υπαλλήλους έχει ο τομέας Πρασίνου του δήμου μας, το  είπε στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κος Παναγιώτης  Κόκλας απαντώντας σε όσους κατηγορούν την διοίκηση πως δεν διαχειρίζεται καλά το υπάρχον προσωπικό. 

Για εμάς τα πράγματα είναι απολύτως ΞΕΚΑΘΑΡΑ . Επειδή το να προσληφθεί επιπλέον προσωπικό για εμάς είναι "έγκλημα",  μονόδρομος είναι η ιδιωτικοποίηση της δομής αφού και οι ΣΔΙΤ ανεβάζουν το κόστος συντήρησης του πρασίνου κάτι που θα αποβεί οδυνηρό για όλες και όλους εμάς που φορολογούμαστε στο ελληνικό κράτος , και συμβάλλουμε με τους φόρους μας στην γενναία κρατική επιχορήγηση της τάξεως των 40.000.000 ευρώ ετησίως που λαμβάνει ο δήμος μας. 

Ο λαϊκισμός της αντιπολίτευσης και των αριστερών και των δεξιών σχηματισμών που θέλουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ,  και κατηγορούν την νυν διοίκηση (όπως άλλωστε κατηγορούσαν και τις προηγούμενες)  ενώ  γνωρίζουν πως δεν έχει καμία δυνατότητα να προσλάβει προσωπικό , αφού δεν έχει χρήματα για να το πράξει ,  θα κριθεί στις κάλπες του 2023.

Η μη  ΑΛΛΗ πρόταση στη διαχείριση του πρασίνου της πόλη μας , από την πλευρά της αντιπολίτευσης οδηγεί την σημερινή διοίκηση στο να μην "κινδυνεύει" , αφού ουδείς ομιλεί για ιδιωτικοποίηση.  

Κυβέρνηση για όσους το ξέχασαν είναι η ΝΔ , και δεν πρόκειται να προχωρήσει σε προσλήψεις που θα επιβαρύνουν και άλλο την ελληνική οικονομία . 

Τομείς όπως η καθαριότητα και το πράσινο θα απαξιωθούν πλήρως έως την πλήρη  ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ τους , που θα έπρεπε εάν ήμασταν λογικοί και εάν αγαπούσαμε την χώρα μας να είχε συμβεί χθες. 

Από την στιγμή που η πλειοψηφία των δημοτών μας με την ΨΗΦΟ του δεν οδηγεί την πόλη προς αυτή την κατεύθυνση οι "ζούγκλες" της πόλης δεν θα εκλείψουν ως δια μαγείας ακόμα και εάν οι 20 εργαζόμενοι του Πρασίνου του δήμου μας δούλευαν 14 ώρες την ημέρα και επτά μέρες την εβδομάδα κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί. 

Όσο για τα ευτελή ποσά που δίνονται σε ιδιώτες για κοπές δένδρων και ψηλών κλαδιών δεν μπορούν να αλλάξουν μια γενική εικόνα που είναι αυτή που καταγράφεται από όσους κυκλοφορούν σε διάφορα σημεία της πόλης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: