ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....



  • Συνεχίζουν τα ψέματά τους οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης αναπαράγοντας τα fake news του επικεφαλής της ΕΟΔΠΗ που είδε μάλλον στον ύπνο του,  χαλασμένα τα οχήματά τους και "παροπλισμένα" στο συνεργείο του δήμου. Όλες και όλοι τα έχουν δει να κόβουν βόλτες "άσκοπα" σε διάφορα σημεία της πόλης και υπάρχουν άλλωστε και οι σχετικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα fake news που διαδίδουν.  Σε δημοτικό συμβούλιο θα κληθούν και θα δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις όσοι μας στοιχίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ ετησίως,  και θα διαφανεί και η κατασπατάληση δημοτικού χρήματος που γίνονταν από την προηγούμενη διοίκηση που δεν ήλεγχε τις εργασίες που γίνονταν σε ιδιωτικά συνεργεία ενώ πλήρωνε κανονικά τα τιμολόγια εργασιών κάποια από τα οποία αναζητήσαμε και βρήκαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Η ΣΙΩΠΗ της ΕΟΔΠΗ είναι η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα ΨΕΥΔΗ που δημοσιεύει ως δήθεν ειδήσεις το ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα που δεν κατανοεί πως οι δημότες μας δεν είναι τυφλοί και βλέπουν τα οχήματα της ΕΟΔΠΗ στους δρόμους της πόλης μας την στιγμή που οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να θέλουν να είναι παροπλισμένα. Παροπλισμένοι είναι και θα παραμείνουν και μετά τις κάλπες του 2023 όσοι θεωρούν πως μπορεί η πόλη μας να ξαναγυρίσει στις "αλήστου μνήμης" εποχές του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα που αποφάσιζαν ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ και κατασπαταλούσαν  εκατομμύρια δραχμές που ήταν η βοήθεια των συμμάχων μας για να γίνει μια πόλη με υποδομές αντάξιες άλλων δυτικών πόλεων. Τα χρήματα αυτά φαγώθηκαν , τα κτίρια που χτίστηκαν έγινα στο πόδι και χωρίς σχεδιασμό και το αποτέλεσμα ήταν η κεντροδεξιά στην πόλη μας να βαρύνεται με τα αίσχη που έκανε ένας χουντικός και όσοι αφελείς πείστηκαν μετά την αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να εξακολουθούν να τον ακολουθούν. Άλλωστε ο Κ. Δελλαπόρτας δεν υπήρξε ποτέ ΔΕΞΙΟΣ , δεν είχε καμία αγάπη για την πατρίδα του και υπηρέτησε όσους πολέμησαν περισσότερο από οιοδήποτε άλλο καθεστώς τους εθνικιστές. Ας μην έχουν λοιπόν αυταπάτες όσοι στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν τις επιλογές του πως θα έχουν ποτέ θέσεις ευθύνης σε αυτή την πόλη που προτίμησε τον κομμουνισμό από το να υπηρετήσει τον μαύρο φασισμό και τους πατριδοκάπηλους. Η πόλη ζέχνει από φασισμό και βέβαια αναμένουμε τις ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων για να σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ τα "πουλιά της χούντας" , και τους "Κασιδιάρηδες" της πόλης που την μόνη γλώσσα που καταλάβαιναν και καταλαβαίνουν είναι αυτή της ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ αφού διάλογο με αυτούς εμείς δεν πρόκειται να πιάσουμε. Οι εποχές που πέταγαν τα στεφάνια από τις παρελάσεις πέρασαν ας το καταλάβουν καλά αυτό εχθροί αλλά κυρίως "φίλοι". 


  • Πρόωρες εκλογές θα γίνουν η ΝΔ θα είναι και πάλι πρώτη σε ψήφους και αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν θα καταφέρει να πάρει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ή η χώρα θα μπει σε νέες περιπέτειες συγκυβέρνησης. 

  • Ο λαϊκισμός είναι μια ΥΠΟΥΛΗ μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ,  και βέβαια η χώρα δεν πρέπει να ξανακυλήσει στα χέρια όσων έχουν  ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ 

  • Το ό,τι είσαι υπουργός δεν σου εξασφαλίζει βέβαιη επανεκλογή ας το κοιτάξουν όσοι δηλώνουν πως είναι σίγουροι. 

  • Ο πόλεμος μαίνεται στην Ουκρανία και εδώ ασχολούμαστε με το "μαλλιοτράβηγμα" Snik και Light. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: