ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ καλύπτουν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΕΟΔΠΗ αλλά παράλληλα είναι και με τον Ψυρρόπουλο!

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ καλύπτουν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΕΟΔΠΗ αλλά παράλληλα είναι και με τον Ψυρρόπουλο!

Η ΕΟΔΠΗ έβγαλε ΨΕΥΤΗ τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο,  αλλά αυτόν δεν ενόχλησε τους Ενεργούς Φασίστες Ηλιούπολης που άφησαν τους "συντρόφους" τους στο απυρόβλητο , βάλλοντας κατά του  τον αρμόδιου Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Σεφτελή , που απλώς μετέφερε όσα οι ΙΔΙΟΙ του είπαν. 

Τώρα άμα λένε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλο,  και είναι κωλοτούμπες όπως ο κος Κάνδηλας δεν σου φταίει ο Αντιδήμαρχος,  αλλά οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που στηρίζεις. 

Το κακό είναι πως καμία δημοτική παράταξη δεν βγήκε να στηρίξει τον κ. Ψυρρόπουλο θεωρώντας προφανώς τους δημότες μας "ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ" για να πιστεύουν εθελοντές των οποίων τα οχήματα χρυσοπληρώνουμε για να έχουν και αυτοί να ασχολούνται με κάτι! 

Και βέβαια η ΑΥΤΟΨΙΑ του κ. Ψυρρόπουλου δεν λέει κάτι,  αφού μπορεί τα οχήματα να είχαν πάει για τις γνωστές τους βόλτες άνευ ουσίας και αντικειμένου. 

Το "έγκλημα" είναι πως του παραπονέθηκαν παρά την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ στήριξη που έχουν από τον δήμο μας , και την επόμενη  μέρα τα γύρισαν. 

Γιατί για να τρελάθηκε ο Ψυρρόπουλος και να το σκέφτηκε όλο αυτό δεν παίζει, άλλωστε δείγματα για όσα πρεσβεύουν είχαν δείξει οι εθελοντές αλλά ουδείς ασχολήθηκε αφού εθελοντές είναι τι να τους καταλογίσεις πως δέχονται δώρα από ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

Αυτό είναι το θέμα , και όχι εάν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι με τον κ. Ψυρρόπουλο ή τον κ. Σεφτελή . 

Και η ΣΙΩΠΗ της ΕΟΔΠΗ δείχνει πως άλλα είπαν στον Ψυρρόπουλο και άλλα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Ο κος Σεφτελής σε τι ακριβώς φταίει; 

Ο κος Σεφτελής απλώς μετέφερε την "αγανάκτηση" των εθελοντών μας,  για πράγματα που με την στάση τους δημιουργούν,  αφού έτσι και αλλιώς ο εθελοντισμός τους είναι ανάλογος του κ. Κάνδηλα! 

Αποσκοπεί σε όφελος,  και αυτό δεν θα ήταν αρνητικό εάν η δράση τους ήταν ωφέλιμη για την πόλη. 

Γεμίσαμε ενεργούς φασίστες και άλλοι πήραν τα βουνά , και άλλοι αντί να πάρουν ξεκάθαρη ΘΕΣΗ εναντίον όσων διαδίδουν ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ δεν  κατανοούν ούτε τι διαβάζουν , ούτε τι βλέπουν αφού ΨΕΥΤΗ τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Ψυρρόπουλο έβγαλαν οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ της ΕΟΔΠΗ και όχι βέβαια ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Σεφτελής που ανέβηκε στο σημείο των "υπαίθριων" γραφείων τους αφού για τόσο ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ δεν τους είχε να πάνε να πουν πως τάχα δεν τους χορηγεί χρήματα μια διοίκηση , που έχει κάνει τα πάντα για πολλές εθελοντικές ομάδες της πόλης , αφού στηρίζει τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ακόμα και εάν τα μέλη του είναι πάνω από κόμματα και χρώματα,  αλλά και νοσταλγοί ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ. 

Και τα οχήματα τα διαλύουν,  και τους τα φτιάχνει ΤΖΑΜΠΑ ο δήμος ,  και χώρο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ χωρίς άδεια τους έχει παραχωρήσει στην είσοδο του "δάσους",  και σε κάθε εκδήλωση τους αναφέρουν και τους τιμούν ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι δημοτικές παρατάξεις που δεν κατανοούν πως η παρουσία τους αποτελεί άλλοθι για να καλύψει ανεπάρκειες της εκάστοτε διοίκησης. 

Με αυτά τα χρήματα η διοίκηση θα μπορούσε να εξασφαλίσει εταιρία seciourity να φυλάει και να περιπολεί στο δάσος,  αντί να αναμένει τις φλόγες που έτσι και αλλιώς οι εθελοντές με τα τρία οχήματα που έχουν (κάποιοι ομιλούν για πέντε μαζί με αυτά των περιπολιών)  , δεν μπορούν να σβήσουν,  και άλλα 20 να είχαν πάλι δεν θα έφερναν κανένα αποτέλεσμα! 

Τα δημοσιεύματα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ κατά της διοίκησης θα αυξηθούν όσο πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές ,  τώρα που ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής αντιλαμβάνεται πως η μόνη διέξοδός του,  είναι η ΕΝΩΣΗ με τον κ. Τάσο Ευσταθίου εκτός και επιθυμεί να είναι μονοψήφια η δημοτική του παράταξη στις κάλπες του 2023. 

Γιατί αυτή την φορά θα πάει με τα "δεύτερα", χωρίς στήριξη από κανένα σοβαρό τοπικό ΜΜΕ και με την ελπίδα πως στο ΤΕΛΟΣ θα αποσυρθούν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ για να το παίξει "Μεσσίας". 

Δεν θέλουν την ΕΝΩΣΗ , είναι φανερό αφού συνομιλούν περισσότερο με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΜΠΑ (μην αναφέρουμε ονόματα άλλωστε η ΤΖΑΜΠΑ διαφήμιση τελείωσε)  και στηρίζουν φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος! 

Και το γεγονός αυτό για εμάς είναι απαράδεκτο αφού δημιούργησαν προσδοκίες στους νεοδημοκράτες της πόλης μόνο και μόνο για να βάλουν απέναντί τους τοπικά στελέχη της ΝΔ και να υποβαθμίσουν έναν πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης,  με τις ανοησίες τους. 

Ο πρώην  δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου  τους απάντησε , και απάντησε και σε όσους εάν και κεντροαριστεροί δείχνουν τάχα ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στην κεντροδεξιά της πόλης μας. 

Σε κάθε περίπτωση οι δημότες μας στις κάλπες του 2023,  θα δώσουν στον κ. Αραμπατζή και στους "μαθητευόμενους μάγους" του , την απάντηση που τους πρέπει. 

Το "θέμα" ξεκίνησε με τις αόριστες και ΨΕΥΤΙΚΕΣ καταγγελίες του κ. Βογιατζόπουλου στο facebook με τις οποίες ψευδώς ισχυρίζονταν πως δεν έχουν φτιαχτεί τα οχήματα της ΕΟΔΠΗ έγκαιρα,  ενώ ατυχώς για εκείνο site της πόλης μη γνωρίζοντας το παρελθόν του,  βγήκε να τον στηρίξει δίνοντας βάση στις φαντασίες του! 

Σε κάθε περίπτωση η ΕΟΔΠΗ εάν νιώθει πως αδικείται από την νυν διοίκηση,  μπορεί να σταματήσει να μας στοιχίζει μερικές χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και θα ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ τους προσφορά σε μια πόλη που έτσι και αλλιώς δεν θέλει τέτοιες ομάδες ! Εάν είναι εθελοντές και επειδή έχουν χορηγούς ας αναζητήσουν και άλλους για να "βγαίνουν",  το να τους πληρώνουμε εμείς την "τρέλα" τους  δεν συμφέρει πρωτίστως οικονομικά! 

Το γεγονός πως υπάρχει προϊστάμενος που διαφυλάσσει στο να μην δαπανάται ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα είναι κάτι θετικό για όλες και όλους εμάς. Το αρνητικό είναι πως έχουν και απαιτήσεις από το πορτοφόλι μας , ενώ εμείς δεν περιμένουμε από ΑΥΤΟΥΣ απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: